Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • danika0670

    tag

    Sziasztok!

    Szeretnék énis kérdést feltenni, mert tanácstalan vagyok teljesen és több szem többet lát.

    Nos újra eljött az idő hogy visszaváltsak komolyabb készülékre, mert ami most van csak ideiglenes darab (sajnos az előtte lévő tönkrement és a társát visszaszolgáltattam a volt munkahelyemnek). Egy Xiaomi Redmi 4X-et kéne leváltanom.

    A kiszemeltek.

    Iphone XS, Iphone XR, Samsung Galaxy S9+

    Az XS-t talán kivehetem a rostából, mivel csak a kamera miatt nem venném meg azt a telefont úgyhogy inkább a két utolsóra esne a választásom. (Igen tudom kijelzőben és külső anyaghasználatban is van különbség).

    Imádom az iOS rendszert de az Androiddal sincs semmi gondom mivel most több mint 1 éve újra használom, csak ez a telefon gyengének bizonyul sokszor munka közben.
    Elrettentésnek olvastam sok helyen, hogy a Samsungok nem mindig bizonyulnak túl megbízhatónak. Most ez vagy igaz vagy nem....ezt az tudja megmondani aki tényleg használja a telefont, de mindenesetre elrettentő.

    Ami biztos, hogy a Samsungot a Vodánál előfizetésben venném szerződéshosszabbítás előtt állok és óriási kedvezményem van már alapból a telefonra plusz még a Samsungokra most még ad a szolgáltató. Max 15k-ra jönne ki havonta Red előfizetéssel.....

    Köszi a válaszokat előre is!

    06hetven701O656

Új hozzászólás Aktív témák