Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Galaxy Nexus vs LG Optimus 4x...

    Nem tudok donteni, mert sok tesztben a Nexus-t hozzak ki jobbnak, az LG egyetlen toplistan sem szerepel. Nem mintha ez lenne a fontos, de Nexus tapasztalatom van, tenyleg nagyon jo keszulek. Ez a ket tipus, amit viszonylag olcson be tudnek szerezni. Probaltak mar segiten a T. Forumtarsak LG topikban, de valahogy nem gyozott meg az LG a tesztek alapjan.

    Galaxy Nexus
    + frissithetoseg
    + aktualisan 4.1 amivel gyors es nagyjabol akadasmentes
    - nem bovitheto, bar ez a legkevesbe zavar
    - kijelzon vannak a gombok, amik sok helyet foglalnak, kvazi kisebb a kijelzo, mint 4.65 - ez szempont, mert leginkabb netezesre hasznalom

    LG 4x
    + 4 mag, ami nem tudom mire hasznalhato ki (nem jatszom)
    + nagyobb kijelzo + a gombok nem a kijelzon vannak
    - az LG hirneve
    - velhetoleg rossz frissitesi gyakorlat, jelenleg is csak 4.0.x, nincs frissites beigerve
    - kevesbe szep hatlap

    Igazabol egyiknek sincs olyan elonye/hatranya, ami miatt az egyiket/masikat lenne erdemes valasztani, megis a legtobben LG-t ajanljak (kiveve az uzletekben, mert ott mindenki az LG ellen beszel).

    Tudna valaki mondani valamit, hogy miert az LG a jobb valasztas, mert nekem eddig nem jott at igazan, hogy miert jobb valasztas az LG a 4 magtol eltekintve (ami nem tudom mennyire lenne hasznos egyaltalan a hetkoznapokban). Nekem jelenleg a Nexus fele dol a merleg, leginkabb a frissitesek miatt. Bar nyilvan kerdes az is, hogy hany frissitest kaphat meg még a Nexus, de gondolom egyet még mindenkeppen meg fog kapni. Szoval ez nagyon erosen befolyasol. (eddig is nexusom volt, csak most adodott, hogy ujat vegyek vagy valami mast)

    Azon is gondolkodtam, hogy megvarom a kovetkezo Nexus-t, de az valoszinuleg annyira draga lesz, hogy jovo tavaszig nem megy le az ara normal allapotra, ennyit meg nem akarok bukni rajta. Vagy wp8-at, mert az nagyon siman es akadasmentesen fut, de elegge zavar a rendszer maga es nem erzem kiforrottnak.

    Mit gondoltok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák