Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chewycl

    tag

    Sziasztok!

    Meghalt a közel 4 éves Lumia 930-am, olyan 20k körül lenne a szerviz, így inkább beruháznék valami újabbra. Androidos telefonokat nézegetek, viszont azt meg kell jegyeznem, hogy még soha nem volt ilyen telefonom :DDD (A Lumia egy samsung wave 2-t váltott).

    - Árkategória: nagyon max 115k

    - Használt vagy új? Eddig csak a hardveraproról vettem telefonokat, így nem zárok ki semmit, de hibátlan, karcmentes stb készüléket szeretnék lehetőleg még 1 év körüli garival.

    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszútávra, 3-4 évig szereném használni az újat is.

    - Mire használnád? Sok fényképezés, navigáció, zenehallgatás, böngészés. Jó lenne ha kb olyan képeket lőne mint a nokia.

    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Nem tudom, hogy androidból melyiket kellene választanom, mi a különbség pld egy huawein, xiaomin és egy samsungon lévő droid között. Nekem teljesen jó volt a csempe is, bár az alkalmazások eszméletlen gyatrán vannak optimalizálva WP-n. Olyat szeretnék ami stabil, egyszerű frissíteni.

    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5" körüli méret,

    Huawei P10-et néztem ki újonnan, esetleg HTC U11 vagy Google Pixel használtan. Melyiket vennétek ezek közül?

    Köszönöm a segítségeteket! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák