Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz #05304832 #124188 üzenetére

    "Eddig az volt az általános vélemény hogy tudja azt amit a nagy gyártók mobiljai, csak olcsóbb."
    Nem hiszem, hogy ezt mondta volna bárki. Ebben a kategóriában lehet mondani hogy a "legjobb" ajánlat, lásd a fenti példámat. Az említett J3 (2017) azonos árkategóriában sehol sincs.
    Azt is illik tudni, hogy azért ilyen olcsó a Xiaomi mert nincs hivatalosan jelen Európában, de ez nem azt jelenti hogy selejt. A HTC-t pl sokan nem ismerik, de aki régebb óta érdekelt a témában az mégis tudja kik ők és mit is tettek le...
    Ez a kategória ár/érték arányban eddig a Xiaomi területe, de nem all in one best of budget say no to flagships.
    Ahogy feljebb lépünk árban, mondjuk az Mi A1 fölé kinyílik a világ és mindjárt nem csak Xiaomi lesz ajánlott, de egy P10 Lite 15ezerrel többért tudja mondjuk kb ugyanazt mint egy Redmi 5 Plus, persze a két év gari a Huawei mellett szól. Árban még picit feljebb már van kis extra a hasonló hardverhez, pl IP minősített Samsung A5 (2017) jobb supporttal 2 év garival amoleddel ha valakinek jobban tetszik stb és így tovább feljebb.
    Azt se felejtsük el hogy elég sokunknak van a Xiaomi termékekkel tapasztalata és mondhatjuk úgy hogy bizonyított, tehát hiába adna hasonló hardvert még olcsóbban valami huszonharmadik B brand, az nem lesz attól még ajánlott. Mondom ezt én aki nem vagyok kibékülve a MIUI-val, de szerencse hogy van Android One-os termékük is.
    Tehát mi megpróbáljuk az adott anyagi kerethez a legjobb ajánlatot illeszteni, lehetőség szerint többet, és ezen szűkítenek tovább a kérdezők a tovább kritériumokkal míg vagy lesz ami teljesíti vagy az igényekből kell lejjebb adni vagy a ráfordítandó összegen emelni.

    (#124193) flanagan76: Tőlem feldobhat 1001 találatot is a kereső bármilyen kategóriában, ha a kamera, a megbízhatóság, az összeszerelési minőség, a hardveres adottságok, a szoftver kuka akkor nem fogom ajánlani. Xiaomi mellet Moto is szokott lenni ajánlva ha olcsóbb telefon a téma. Ha nem haragszol nem fogjuk összehasonlítani és pontokba szedve leírni mind a 100+ hasonló árfekvésű telefont, hogy elhidd hogy az ajánlott miért jobb. Ha valaki laikus vagy hallgat arra aki szakavatottabb vagy nem, de nem állnak hegyekben a panaszlevelek a privátjaim közt, és a környezetem sem ütögeti a fejem, hogy te hülye, átvertél.
    Nem érdekem senkit átverni, nem kapok prémiumot az ajánlások után és javarészt nem tudom végül ki mit vesz mert nem én tunkolom a kezébe a vétel pillanatában mint egy értékesítő az MM-ben vagy a szolgáltatónál.
    "Kinek mi a Best Buy? Nekem a kamera fontos, a szomszédomnak a hosszú akkuidő, a harmadiknak a support, a negyediknek kinézet, az 5diknek a proci, a 6diknak megint más."
    Igen, ezért vannak a kérdések az összefoglalóban, hogy ehhez igazodva ajánljunk megfelelő kevesebb kompromisszum megkötését igénylő készüléket, mert jobban ismerjük és netán még tapasztalatunk is van ellenben sok kérdezővel. Segítünk...

    Na de kérem zárjuk le ezt az offolást mert kezd az agyrém kategóriába átmenni.

    ui. Ez kész... Igen itt mindenki Xiaomit használ. Nem is ismerünk mást, de ha ismernénk sem tudnánk róla semmit mert csak azzal lehetünk képben amit mindennap használunk. Kizárólagos a szerződésünk van, így míg egy telefon már használatban van nem érhetünk másikhoz. Nincs lovam, tehát lovak nem lét.. :U :W

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák