Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shinnokina

    tag

    Sziasztok! Telenoros Huawei P9-em van, egy éve nagyon jó dealben vettem náluk, de most szükségessé vált egy független telefon beszerzése. A keretem szűkös, tehát ilyen S8 és társai kizárva, max. olyan 100ezer körül tudok bevállalni. Az a baj, hogy a P9-nek vannak olyan tulajdonságai, amiket nagyon szeretek, pl. a remek kameráját. Tisztában vagyok vele, hogy alacsonyabb árkategóriában nem fogok ennyire jó kamerát kapni.

    Gondolkodtam Honor 8-on, de az meg a P9 pepitában, és jövőre már az is egy "régi" telefonnak fog számítani eladhatóság szempontjából. Újabbak közül nézelődnék. A Mate 10 lite-ot nézegettem, az NFC annyira nem hiányzik nekem, az ac wifi hiányáról nincs tapasztalatom, én a P9-et se használtam 5Ghz-n soha. Átlagos felhasználó vagyok, facebook, instagram, youtube, google maps, nyelvtanulós appok, sorozatstreamelős app, semmi extra.

    A Mate 10 lite mennyire lenne jó választás ennek fényében, illetve szerintetek milyen telóra lenne érdemes még ránéznem? Huaweien kívül Honorral van tapasztalatom (volt egy 7-esem), korábban Samsunggal (bloatware miatt ha nem muszáj nem Samsungoznék), illetve van egy kis Xiaomi Redmi 2 pro-m tartalék telefonnak.

    Köszönettel veszek ötleteket :R

    Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)

Új hozzászólás Aktív témák