Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz Wa2x_ #11805 üzenetére

    Köszönöm a válaszokat!
    Nem az anyagi centizgetés a lényeg, inkább az, hogy 13 centi hosszú (és relatíve nehéz) tepsiket egyelőre nem tudok befogadni - megvártam ezeket, de nem jönnek be (gyakran sportolok is a telefonnal, endomondo, már a P is határeset, de szeretek olvasni is a mobilon, ezért viszont jól jön az eddiginél nagyobb képernyő).
    Erről ugrott be, hogy most vagy csökken a P ára, vagy eltűnik a telefon, nekem viszont a jövő hónap közepén lesz meg rá a pénz. (Egyedül az akkumulátort építeném át a P-be ezekből :) )
    Esetleg jöhet még egy, a tavalyiaknál erősebb specifikációjú, 4 hüvelykes, az L-nél nagyságrenddel kisebb (max 12cm hosszú), Xperia Z design-os készülék), mondjuk Xperia U-P (azaz UP) ?

    Ja, némileg a tanácsaitokat is olvasva zártam ki a HTC Desire X-et (mintha maradékokból hányták volna össze, ja és gyári garanciásat csak fehérből találtam)), az Xperia Go halványan még de ott van (de az a felbontás...), és annyian mondtátok, h SG Advance... de nem volt még Samsung, ami tetszett volna, és függetlenül gyári garanciával az ára sem jó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák