Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cizella

    csendes tag

    válasz cizella #111039 üzenetére

    Időközi köszönet minden kedves fórumozónak, még a nem nekem címzett válaszokat is akkurátusan végigolvasom; nem sürgős a csere, és amúgy is szeretem ezt a válogatós időszakot, elnyújtott öröm.

    Szóval bementem ma a szolgáltatóhoz élő telefonokat fogdosni, és háthát. Annyi már látszik, hogy az 5,2 "(-hoz tartozó méret) már kissé felette van annak, ami még kényelmesnek látszik. Nem zártam ki őket, mert emlékszem, amikor a 4"-os is furán nagynak tűnt az előző butatelefon mellett, csak élőben ez bizonyult a legerősebb szűrőnek, a méret, pontosabban a szélesség. Láttam Honor 8-at és P9-et; ha a kettő közül választanék, akkor egyértelműen P9. (Gondolom, hogy azt a gyönyörű csendesarany hátlapját el kéne takarni valami nemszép védőeszközzel, amit nagyon sajnálnék.) A Samsungok formája eleve nem jön be, a gold ráadásul egészen közönséges hatású. (A színeket is muszáj élőben megnézni, a fotók teljesen félrevihetik a döntést.) Rábámultam egy Xperia XA-ra, végül is most is Xperiám van, és szeretem is. Nagyon kellemes a mérete, kissé hosszúkás, a kerete keskeny, határozottan jól mutatott a többi közt. Megnyitottam vele a böngészőt, jól olvasható, csak a széle furán átment sötétbe, ezt egyik másik kirakott mobil se csinálta. Megnéztem most a tesztjét, ki is esett. A terem másik sarkában tanyáztak az iPhone-ok, nem néztek ki rosszul, csak megnéztem most a 4" felettiek árát, és akármennyire dicsérik őket a tulajok, nem érzem, hogy megér nekem annyi pénzt egy ugyancsak nem hibátlan készülék.

    Hát itt. A múltkori felső árkorlátot úgy hagyom meg, hogy még mindig nem szeretnék 100 ezernél többet fizetni, de megtenném, ha egyébként az ár/érték arány kiváló. Ha jól értem, a P9 megugorja ezt a lécet. Új kérdés: várható-e az elkövetkező 1-2 hónapban 5" körüli kijelzős, a P9 színvonalát megütő max. százezres készülék megjelenése a magyar piacon?

    [ Szerkesztve ]

    "A későn megjött ész olyan, mintha meg se jött volna."

Új hozzászólás Aktív témák