Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz gianone #104886 üzenetére

    Én általánosságban beszéltem a paypalról, nem a return szolgáltatásról. Van akinek se telefon se semmi nem volt, mert a paypal nem térített (nem ítélte jogosnak), hát ennyi. Ez azt hiszem a mostanában gyakran eltűnt csomagokkal kapcsolatos (DHL-nél), szóval paypal se a tuti biztos. Mondjuk nem vásárolok nagy értékben kintről.
    Senki nem beszélt amazonról, ami egyébként hazánkba alapba nem is szállít semmit, de németbe én is rendeltem tőlük, egy csomagba se volt "free return" (mondjuk nem nagy értékben vásároltam és telefont se vettem, de tablet pl. volt és ahhoz se volt semmi ilyesmi), de nyilván itt maga a cég válogatja, akitől te akkor rendelted az biztosított ilyet, más meg nem.
    Itthon nem bevált (mert hát én itthonról beszéltem úgy emlékszem), hogy ha élsz az elállási jogoddal akkor fizetik a visszaküldését. Ingyenes garancia futár van itthon is , azzal volt dolgom (pl. mallnál van ilyen, garanciás probléma esetén futár viszi és hozza vissza teljesen ingyen), de csak garancia esetén.
    Én nem állítok valótlant, légy szíves mutass egyetlen egy ismert hazai webshopot ahol ingyenes a futár, ha elállsz a vásárlástól. Ingyenes garancia futárra meg tudok pár példát ha kell.
    Szerintem valósat állítottam, paypallal kapcsolatos egyedüli amit hallomásból írtam, de a többit állítom, hogy igaz.

Új hozzászólás Aktív témák