-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Záporka
újonc
Sziasztok!
Segítséget és tanácsot szeretnék kérni: picike telefont szeretnék. (Egy Xperia x10 mini után hagyott aprócska ám nagyon is mély űrt kell betöltenie a lelkemben. )Vagyis értem ez alatt, hogy a telefon fizikai mérete legyen 135 mm alatt, ez kijelzőben 4,5 - 4,7 " körül van.
Árban 30 és 60 ezer között gondolkozom, új telefon, kártyafüggetlen (esetleg T-mobilos készülék szólóban).
Hosszú távra keresek megbízható társat.
Kritérium, hogy a kamera legalább a közepes szintet üsse meg, de inkább a jobbat, vaku, autofókusz minimum. A zenelejátszás hallgatható minőség legyen, ezeken kívül csak facebookozni szoktam. Az aksi lehetőleg bírja két napig.
Lehetőleg android, de még nem döntöttem el, mennyire vagyok nyitott új dolgokra.Nagyon tetszene egy Xperia Z3 compact, de 1-2 évnél régebbi ill. használt telefon ötletét a szüleim nem támogatják, ami sajnos meghatározó esetemben, újonnan meg nem fér bele a keretbe.
Néztem a Xiaomi Redmi 2 pro-t, de per pillanat nem lehet kapni (vagy nagyon béna vagyok).Szóval ebben szeretnék segítséget kérni, mert már nagyon elfáradtam a keresgélésben. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest