Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Záporka

újonc

Sziasztok!
    Segítséget és tanácsot szeretnék kérni: picike telefont szeretnék. (Egy Xperia x10 mini után hagyott aprócska ám nagyon is mély űrt kell betöltenie a lelkemben. :( )

Vagyis értem ez alatt, hogy a telefon fizikai mérete legyen 135 mm alatt, ez kijelzőben 4,5 - 4,7 " körül van.

Árban 30 és 60 ezer között gondolkozom, új telefon, kártyafüggetlen (esetleg T-mobilos készülék szólóban).
    Hosszú távra keresek megbízható társat.
    Kritérium, hogy a kamera legalább a közepes szintet üsse meg, de inkább a jobbat, vaku, autofókusz minimum. A zenelejátszás hallgatható minőség legyen, ezeken kívül csak facebookozni szoktam. Az aksi lehetőleg bírja két napig.
    Lehetőleg android, de még nem döntöttem el, mennyire vagyok nyitott új dolgokra. :)

Nagyon tetszene egy Xperia Z3 compact, de 1-2 évnél régebbi ill. használt telefon ötletét a szüleim nem támogatják, ami sajnos meghatározó esetemben, újonnan meg nem fér bele a keretbe.
    Néztem a Xiaomi Redmi 2 pro-t, de per pillanat nem lehet kapni (vagy nagyon béna vagyok).

Szóval ebben szeretnék segítséget kérni, mert már nagyon elfáradtam a keresgélésben. Előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák