- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
-
szentkuti11
addikt
válasz bluobluo75 #37404 üzenetére
Akkor DEFY+, vagy kicsit olcsóbban Xperia Mini Pro
-
Rotate
veterán
válasz bluobluo75 #37404 üzenetére
de miért nem érdekel független ha szinte nincs is árkülönbség? jó, van, minimális, cserébe szolgáltatós romot kapsz...
-
Siffredi
senior tag
válasz szentkuti11 #37403 üzenetére
Az optimus 7-en csak a hátlap fém, az omnia 7-en a kijelzőn kívül minden...
Egyébként jó lenne élőben összehasonlítani őket, csak sajna boltban már nem nagyon lehet kapni egyiket sem...
A HD7 pedig túl nagy, illetve nem szeretem, ha egy telefonon tátong a rés.
Jó lenne egy szavazást tartani arról, ki melyiket választaná a fenti kettő közül!
-
Rotate
veterán
válasz bluobluo75 #37408 üzenetére
én értem, de attól hogy vodás vagy simán vehetsz függetlent is megértem, hogy vodást akarsz, azt nem értem, hogy miért zárod ki a függetlent? vannak ám telefonok amiket a voda nem árul, ám függetlenül kapható és akár belefér a költségvetésedbe...
ezért nem értelek, de nem szólok bele, ne vegyél függetlent
-
nggabi
félisten
válasz bluobluo75 #37408 üzenetére
esetleges későbbi eladásnál lesz előnyöd ha gyári független. nem mindenki vodás ám
"szenyor dzsíííí"
-
Zoli1222
addikt
válasz bluobluo75 #37405 üzenetére
Ahogy nézem, 70k-ig 3 "értelmes" készülék van. se mini pro, defy, htc trophy.
Teljesen szubjektíven, ha nagyon muszáj lenne, én a trophy-t választanám. És pedig az op.rendszer miatt. De ez én vagyok.Még a vodánál vagyok, de lehet átmegyek t-mob-hoz. Egyre alacsonyabb szintre süllyed a voda. Nem mintha a 3 jelenlegi szolg. közül vmelyik is olyan nagyon húha lenne...
(#37411) nggabi: nem mindenki veszi úgy a telefont, h 1 év múlva is pénzt akar látni belőle...
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz korpicschess #37349 üzenetére
és CHIPman: Annyira nem vagyok otthon a fülesekben. (először nem is akartam beleírni).Azt akartam kihozni, hogy az Arc-hoz kapott füles se szól rosszul persze nem egy csúcs.
-
Zoli1222
addikt
válasz CHIPman #37414 üzenetére
Lehet, h több értelme van... De! Nézzük meg, h mik voltak a feltételek!
Lehetőleg vodás és 70000-nél 1 ft-tal se több. Erre milyen tippek jöttek?
3-ból 2-t nem lehet a vodánál kapni, és az ára is több, mint 70.
Oké, h jó szándék vezérli itt az embereket, de ne mindenre uat írjuk már...
Ha meg úgyse azért veszi, h eladja, akkor miért ne lehetne vodás. Egyébként meg azokat is tovább lehet passzolni, nem?Nem akarok senkivel se vitatkozni, vagy kötözködni, csak észre vettem, h nem mindig nézik meg, h milyen elvárásoknak kellene megfelelni a telefonoknak.
-
Luigi-K1
csendes tag
Samsung WAWE (S8500)-nek tudtok valami gyenge pontját,vagy bátran megveheti az emberfia???
Függetlenül és újonnan...
Nem netezni kell!
Telefonálni,fényképezni,zenehallgatásra!
Még a Galaxy Ace-t néztem...
Véleményeket várok...
Előre is köszönöm!!! -
dropopi
aktív tag
válasz szentkuti11 #37396 üzenetére
Pl. a HTC Sensation-re is igaz ez szerinted, hogy kártyásan nem éri meg? Főleg hogyha szolgáltatónál vásárolva is független?
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy magyar, karcmentes, iPhone 4 32Gb telóm összes tartozékával, amit esetleg elcserélnék hasonló minőségű okostelefonra.
A kérdésem az lenne, jelenleg mire lenne érdemes elcserélni?
Zenehallgatás minősége, fényképező, videófelvétel, internet nagyon fontos.
Nem 100% hogy megválok tőle, mert nagyon szeretem, csak ha van olyan lehetőség, amiből esetleg jól jönnék ki. Gondolok itt az új Motorola XT910, Xperia Arc S..stb.
Androidos telefonom nem volt még, tehát az újdonság erejével hatna.Esetleg Windows Phone is szóba jöhet, ha van megfelelő példány belőle, ami helyettesíthetné az i4-et.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
DemonDani
addikt
Arc S-ben nem tudom milyen DAC van, gondolom az fontos lenne neked hogy jó legyen, a SGSII biztos okés, és a többi multimédiás képesség is itt a legkiegyensúlyozottabb
Meizu MX sem egy rossz cucc videózás terén kamera közepes, de kb ez mondható el mindről. SGS-t kell venned ha minden téren tartani akarod ami most volt/jobb lesz. moto razr kamerája nem a legjobb pl
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
zack
nagyúr
válasz DemonDani #37428 üzenetére
Értem. Akkor SGS2-öt belövöm iránynak. De egy keveset futott, fullos, garis példányra cserélem csak.
Arról van valami infód, hogy azt csicseregték a madarak az SGS 2 megjelenése körül, hogy az SGS 1 zeneileg jobb és több, és hogy a 2 nem domborít annyira. Vot az 1-re valami főzött ROM, amivel állítólag nagyon jó lett a zene hangminősége. Azt hiszen Wolfson DAC volt az 1-ben.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ferrari1
őstag
Igen, az 1 sokkal jobb zeneileg. Tapasztalat. Azt is tartsd szem előtt, hogy az SGS II anyaghasználatban messze elmarad az általad várt minőségtől. Sőt, nagyon kevés versenyző van, aki felveszi a versenyt.
Színte az összes androidos felsőkategóriás telcsit kipróbáltam és az SE Arc / Ars-S ajánlanám. Persze ezek sem olyan minőségűek anyaghasználatban mint az iphone, viszont stabilak, gyorsak és zenei része szerintem jobb, mint az SGS I-é. Nem kell főzött romokkal kisérletezgetni és megkapják alapból az ICS-t.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz ferrari1 #37430 üzenetére
Arc S bejön, és arra még kérhetnék pénzt is. Arc S vs. SGS2?
ARC S-ben milyen DAC dohog?kungzi
HTC sosem volt egy kiegyensúlyozott teló, az XE Dr.Dre által fémjelzett mobilja meg...Vicces. Eleve a Dr. Dre által fémjelzett fülesek túlárazottak, és az egyik legpocsékabb ár/érték arányú cuccok, és a minőségük se az igazi. Mondom ezt úgy, mint Sennheiser IE8 tulaj.
Biztosra akarok menni, mert az i4-et el fogják kapkodni valószínűleg [link], viszont amire cserélem, az már kevésbé lesz kelendő, vagy max. nagyon ár alatt.
Ezért akarok jól dönteni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ferrari1
őstag
Részemről Arc S.
Nem tudom milyen DAC van benne. A fülemre hagyatkozok Számomra sokkal jobb hangminőségben, mint az SGS. MW600 és Sennheiser CX500 van rajta. Munka közben ha hallgatom és nem zavarok vele senkit akkor egy Beyerdynamic DT 990 végén lóg.
Nem fogsz mellényúlni az Arc S-el, csak az anyaghasználata lesz rosszabb a megszokottnál.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz ferrari1 #37433 üzenetére
Hmm...A Beyerdynamic DT 990 elég jó referencia.
CX500 nekem is volt, ahogy MW600 is, de az IE8 nem szólt jól az MW600-al. Szerintem túl jó hozzá. A CX500-al és a Sunrise Xcape V1-el ilyen gondom nem volt.A többiben milyen az Arc S? Fénykép, videózás, net...
-
ferrari1
őstag
Nekem sima Arc-om van. Opera minit használom ha kell neteznem rajta. Imádom. Semmilyen gondom nem volt vele. Gyors, a nagyítás színtén.
Egy kis érdekesség
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz ferrari1 #37436 üzenetére
Hát ez nagyon kemény. Ebből is látszik, hogy a legtöbb esetben nem a multi core a fontos, hanem a magasabb órajel. Gondolom nem úgy használja az SGS II 2 magja a progit ahogy kellene. Az Arc S meg izomból megoldja.
-
zack
nagyúr
Galaxy Nexus? Bár nem keveset kellene hozzáraknom...
-
ferrari1
őstag
-
kungzi
veterán
a két mag maximum eddig a full hd videó felvételnél jó. ja meg, hogy 4"-on tudjál full hd videót nézni
-
zack
nagyúr
válasz kungzi #37443 üzenetére
WP7 modellek közül nincs multimédiás csúcs kütyü? Vagy a WP7-be még mindig nem érdemes belemászni?
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
egy voks az S2-re, anyagban is jobb mint az Arc S, jobban tartja az árát, gyönyörű a képernyő, a legújabb gyári romokkal nagyon gyors, másfél/2 hónapon belül lesz ICS... drágább mint az Arc S de jobb is... amióta kijött kb ugyanannyiba kerül, nem véletlen...
tavaly előtti hardverű telefonra én biztos nem váltanék le egy i4-et, bár eleve nem vennék i4-et de az én vagyok... menj el egy telenorba, próbáld ki őket
ezek a netes videók nem sokat számítanak...
az S2 legnagyobb előnye az 1giga RAM, sokkal jobb a multitasking is emiatt
-
kungzi
veterán
nekem az van és szerintem nagyon jó. most jön majd a nokia lumia 910! az elég baró kis készülék lesz. a nokia lumia 900 újabb változata lesz. A Nokia N8-ból ismert 12Mpx-es kamerát kapja meg + néhány extrát. Tehát elég kemény lesz + nem lesz benne 4G/LTE támogatás, mint a 900-ba.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest