- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz Richee11 #37096 üzenetére
Én a Neo és a Nexus S között vacilálnék. W-nek a procija fel van húzva ahogy sdd2 is írta. A Neo kopásáról nem tudok nyilatkozni de ha én ennyiért vennék telót tuti tokba raknám (ez a minimum nálam ). Unalmas SE felület? Ez pár perc alatt orvosolható egy Launcherrel (pl GO). Akármilyen felületet rakhatsz rá. Amúgy nekem az SE felület tettszik a legjobban (a nagyoké), a 'tácsviz' nekem rohadtul nem jön be. Szóval szerintem vagy Neo vagy Nexus S.
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Sziasztok sgs2 tulajoktól kérdezném!! Ajánlottak egy 0 perces sgs2 őt jó áron hogyan tudom ellenőrizni hogy tényleg nem volt használva még a készülék? A fólia relatív mert az vissza lehet tenni. Előre is köszönöm a válaszokat
-
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Én már régen vodás vagyok, szerintetek érdemes átálni a t-mobilra a ZTE Skate miatt, vagy érdemes várni még hátha lesz a vodánál, estetleg tudásban ár/érték arányban egy ugyanolyan telót venni a vodánál ha igen melyiket?
Köszönöm!Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!
-
kmisi99
addikt
30-35 000 ért milyen telót ajánlotok használtan. Droid legyen.
-
sdd2
veterán
válasz bluobluo75 #37109 üzenetére
Azért nem illik így válaszolni annak aki segíteni akar neked! Kicsit türtőztesd magad. Amúgy nem tudom elképzelni hogy vidéken ahol van T-mobile ott ne legyen a konkurens vodafone és Telenor. Kicsit moderáld magad mert legközelebb szerintem már a moderátorok fognak téged moderálni ha mást nem bannal!
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Domxc
senior tag
válasz bluobluo75 #37109 üzenetére
Orulj, hogy segit neked, ugyhogy dobd a paraszt modort, es inkabb koszond meg neki.
szerk.: Mert, ha tovabbra is ezt a stilust folytatod, nem leszel tul sokaig a Prohardver lapcsalad tagja.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
bluobluo75
őstag
Korábban már leírtam egyszer, hogy elég messze lakom, bocs ha netán sértő voltam, de az újrareg a prohardver újítása miatt számomra érthetetlen módon nem sikerült, holott már vagy 1000 sikeres regen vagyok túl
Viszont másnak meg az lehet sértő, ha mindenki Pestből indul ki
Na mindegy nem vitatkozni jöttem ide....
Más alternatívákra lennék kíváncsi a ZTE Skate hasonló árfekvésű értékű tudású okostelókra, vagy egy esetleges átállásra? -
Domxc
senior tag
válasz #40993792 #37116 üzenetére
Nekem se. Fail.
bluobluo75:
Atirod a mailcimed, egy helyesre, es akkor nem kellett volna ujra regelned, es nem bannolnanak ki hamarosan.
Webshopbol tudsz rendelni. Esetleg SE Xperia Mini, vagy Live with Walkman, ami jobb mint a Skate, de kisebb.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz korpicschess #37119 üzenetére
(sajnos?) minden nullázható!
surgery; igen, csak külsőre tudod nézni a telefont és a tartozékait, amikre esetlegesen azt mondhatják, hogy csak kibontották és megnézték, de nem használták...
mondjuk a töltő villáin, az usb csatijain...stb, tehát a fémes részeken azért látható, ha már sokszor volt használva![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bluobluo75
őstag
válasz korpicschess #37119 üzenetére
Sosem rendelek semmit a netről, nem 100% megbízható
Csak boltból veszek
Azért köszi a válaszod -
Rotate
veterán
válasz bluobluo75 #37124 üzenetére
akkor így nehéz lesz készüléket venned...
-
korpicschess
veterán
Csak a halál biztos. Egyébként ha baj van, akkor a garancia stb arra is ugyanúgy vonatkozik, ugyanúgy elállhatsz 3 napon belül, meg satöbbi.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
bluobluo75
őstag
válasz korpicschess #37126 üzenetére
Ok, köszi
Valószinü T mobilos leszek, van egy olyan érzésem, hogy nemigen lesz ez a vodafon februári kínálatában sem -
sdd2
veterán
Szerintem a T-től nyugodtan rendelj netről. Ha bármi van 8 napon belül szó nélkül cserélik, visszafizetik a pénzed. Én is rendeltem már tőlük neten, pont a mostani Mini-met. Gond nem volt.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni kb. júniusig. Eddig az SGS2-t és a Motorola Razr-t néztem. Mit ajánlotok és miért? Esetleg lesz 4 magos is ennyiért? A note se lenne rossz a nagy felbontás miatt, de az már óriási. A maximum ár érte kb. 140-150 ezer forint.
-
Domxc
senior tag
válasz pana0017 #37132 üzenetére
Negymagos biztos dragabban lesz, eseteg Meizu MX, de azt Mo-n nem kapsz.
Igazabol hardveresen a GSII uti a Razr-t bar nem sokkal, viszont a Razr sokkal de sokkal szebb, es minosegibb, mint az SGS2.[ Szerkesztve ]
-
-
Rotate
veterán
válasz pana0017 #37140 üzenetére
hát igen... én is csak onnan tudom, hogy S2 ugye van, és haver Razr-jával hasonlítottam össze... annak talán erőteljesebbek voltak a színei, de a betűk nem voltak élesek... olyan furák voltak az éleik... úgy mintha ragyogna a széle, olyan szőrkés... de amúgy ezt leszámítva szép az is
-
sdd2
veterán
válasz pana0017 #37136 üzenetére
4.0-át megkapja, már ki is szivárgott a kezdeti update. A nem levehető hátlap tényleg a fagyás miatt rossz. Aksit szerintem lehet cseréltetni csak ahhoz szervízbe kell vinni. Bár szerintem lesz valami bill. kombináció is amivel lehet resiztetni. Bár a nagyobb aksist tényleg várd meg mert az nagyon király lehet. Azzal tuti kihúz majd 2 napot.
#37142 pepe4
Vegyél Ray-t
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
minek az okostelefon, ha ugyanazok a hülyék hívnak rajta ??
-
Richee11
senior tag
Huawei Honor és a Meizu MX-ről tud valaki valamit, hogy esetleg elérhetőek lesznek-e magyarországon?
-
-
Richee11
senior tag
válasz szentkuti11 #37148 üzenetére
akkor ara lehet érdemes várni
Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest