- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz szentkuti11 #37490 üzenetére
Skype februárban jön, már fotók is vannak róla, MÁV-Volán menetrend van (utat-M-utat), BKV készül ha jól tudom, pendriveként az iOS sem megy, ennek elvi akadálya van, ne lehessen a Zune-n kivül hozzáférni, mivel igy lehet megoldani azt, hogy csak Piactéren keresztül lehessen rá programot telepíteni. Phupper ha jól tudom akkor van, talán 007 elkészítette ha jól emlékszem.
-
NGA
addikt
válasz bajtokarpi #37499 üzenetére
Lumia 710: 3,7-es kijelző 800x480 felbontás, de DivX-et nem tud, át kell konvertálni, vagy a Zune konvertálja WMV vagy mp4 formátumra. Feliratkezelés nincs. Játék rengeteg van, köztük a madaras is, és nem akad meg, teljesen folyamatos a rendszer.
-
sdd2
veterán
válasz bajtokarpi #37499 üzenetére
Galaxy W, Xperia Neo Ilyeneket nézzetek.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, de a T-nél nincsen Neo és W sem.
És a Samsung Galaxy S Plusz?
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
Rotate
veterán
válasz SSwift2 #37504 üzenetére
változó... ha nagyon sokat használom, akkor egy nap, de belefér kb 6 és fél óra kijelző netezéssel, játékkal nyilván kevesebb... csak filmnézéssel 8-10 óra...
ha kevesebbet használom, mondjuk napi másfél óra kijelző, akkor 3 nap is hozható...
persze ezek bekapcsolt szinkronizáció, 2g állandó net, mellett de wifivel is nagyon jól bírja, a fenti 6 és fél óra wifivel volt... éjjelre nem rakom repülőmódba sem, 2g is folyamatosan megy akkor is... teljesen elégedett vagyok
főzött rommal még jobb is lehet, de nem fogok ezért mókolni, root van, meg herélve pár felesleges gyári szar, minden más gyári... sőt, nem is a legújabb ROM van rajta, vannak ennél újabb, jobban fogyasztó ROM-ok is
bajtokarpi:
az is remek készülék, csak ott a vakunál kell kompromisszumot kötni, mivel az sajnos nincs a készüléken
[ Szerkesztve ]
-
ere233
tag
Sziasztok olyan 110 ezer keretem van függetlenül szeretnék venni gyári garanciával telefon ami fontos szép kijelző minőségi ház kijelző 4es vagy 4.3 as jó hang és zenei tulajdonságok kihangosítva is illetve lefogadható kamera!!!
[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
mennyibe kerül az HTC evo 3d?
-
Rotate
veterán
-
sdd2
veterán
válasz bajtokarpi #37507 üzenetére
Tényleg a telenort néztem, bocsi Samsung Galaxy S Plus is jó készülék.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Rotate
veterán
a W 265€ a legolcsóbb helyen, legolcsóbb alatt a legolcsóbb gyári garisat értem
Zoli1222:
általában minden ugyanannyi, vagy drágább, mint nálatok, viszont, most valamiért csomó helyen ennyiért adják az EVO 3D, először azt hittem elírás, majd rájöttem, hogy több helyen is ennyi közben nézem, az EVO 3D is már csak 265€
olcsó és megbízható boltok nálunk:
marzo.sk
mp3.skitt pedig a legolcsóbb (volt mikor vettem) az S2, akkor 449€ volt, ahogy nézem 3 hónap alatt nem esett, csak drágult az ára
mall.sk[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
szerintetek milyen lesz ez a samsung galaxy s advance?
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Szóval sgs2 ön kivűl mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
pittner.8
csendes tag
hali.
Kb 60.000 Forint körüli telefont szeretnék (valószínűleg újan, de ha tudtok normálisat belőle, használtan akkor úgy is lehet, meg akkor linket is léccives xD)
1 max 2 évig használnám
fontos a multimédia
legfeljebb 4" körül
lg-t nem szeretem(előre is köszi )
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Már nem csak az asszony telefon cseréje foglalkoztat, de az eddigi kiszemeltem az Arc-S volt. Viszont most lehetőségem volt megnézni az SGSII-őt. Totális káosz alakult ki bennem. Kár volt ezt az SGSII-őt a kezembe fogni. Mondjuk az biztos, hogy nem egy pár hónapra vennék készüléket. Nagyon tetszik az Arc-S is (nagyon frankó benne a GPS stb.), de ez a SGSII be kell, hogy valljam brutál.
-
Rotate
veterán
válasz bajtokarpi #37530 üzenetére
vedd meg, nem bánod meg
-
sdd2
veterán
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Asszony is azt mondja, hogy vegyem meg "olyan neked való" :-). Egy ideig még bírni fogja szuflával, ahogy olvasom a teszteket. Olvasni lehet, hogy előfordul, hogy beég a kijelző. Ez a probléma még mindig fenn áll, vagy már javították?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz bajtokarpi #37533 üzenetére
Léteznek hibás darabok, de gyorsan feltűnik és azonnal cserélik.
-
bajtokarpi
őstag
-
szentkuti11
addikt
válasz bajtokarpi #37535 üzenetére
Szerintem nem jársz vele rosszul, egybe lévő kis cucc, ha nem zavar az anyaghasználata.
-
bajtokarpi
őstag
-
picur220
veterán
válasz bajtokarpi #37537 üzenetére
Szvsz GS2.
-
r4z
nagyúr
A képernyő felbontásától eltekintve (elenyésző a különbség az Arc S javára) mindenben jobb az S2.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nggabi
félisten
válasz bajtokarpi #37533 üzenetére
kb 1 év után minimális beégés lesz mindenképp, de ha nagyon eldurvul kicserélik garanciában...
sztem is s2
"szenyor dzsíííí"
-
bajtokarpi
őstag
Köszönöm nektek a biztatást, és a segítséget. SGSII lesz ebből.
-
pittner.8
csendes tag
hali.
Kb 60.000 Forint körüli telefont szeretnék (valószínűleg újan, de ha tudtok normálisat belőle, használtan akkor úgy is lehet, meg akkor linket is léccives xD)
1 max 2 évig használnám
fontos a multimédia
legfeljebb 4" körül
lg-t nem szeretem(előre is köszi )
-
szentkuti11
addikt
Szerintem is SGS2.
-
bluobluo75
őstag
válasz Luigi-K1 #37419 üzenetére
Na ilyen vagy hasonló abszolut érdekelne a mobilaréna tesztjét nézve(Samsung WAWE S8500)
Főleg ha még új is lenne, meg nagyobb![ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz pittner.8 #37542 üzenetére
Használtan egy Optimus Blacket tudnék ajánlani, meg esetleg még egy Xperia Neo ami bejöhet a képbe, az jó fotót/videót csinál.
Használt telot nem ajánlok konkrét hirdetés alapján (nem ismerem az eladókat, nem tudom, mennyire ver át, stb...), keresgélj, aztán személyes átvétel[ Szerkesztve ]
-
pittner.8
csendes tag
köszi
Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest