- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
válasz nanorambo #11501 üzenetére
Itt olvastam egy érdekes lehetőségről:
"A very specific sidemission on the Citadel where you have to get drugs in the clinic. GPF can occur randomly if that mission is in your journal and it stops occuring once you've completed the mission."
Gondoltam adok neki egy próbát, természetesen úgy, hogy rendszergazdaként indítottam, XP Service Pack 2 futtatás mellett, úgy tűnik így működő képes a dolog.
-
Ryder62
őstag
Mennyibe kerülhet egy N7-es póló? Úgy vennék egyet. De akkor már egy olyat amin középen nagyban, kissé kopottan rajta van a logó
-
Ryder62
őstag
válasz Phobion #11504 üzenetére
Igen, viszont találtam egy jobbat
Ára kicsit húzós, de itthon is ha egy sima mezei boltba besétál az ember 4-5 ezer egy hasonló kaliberű poló.
Inkább az az érdekes hogy meddig bírja rajta a logó. Mert ha megtörik az már nem mutat jól. Viszont amit linkeltél az már eleve kopottas így ha elkezd elhasználódni akkor sem látszik rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Ti mászkálnátok ME-s pólóban? De most komolyan
N7 króm az elég jól nézz ki.
De olyat hiányolok hogy:
Stay Calm and...
Assuming Direct Control -
Ryder62
őstag
Meggyőztetek, amint lesz egy kis pénzem megrendelem ezt.
6 és fél ezer úgyhogy viszonylag drága, de ha már drága nézzen is ki jól rajta a logó. Jobb sztem mint az egyszerű fehér-piros N7 logós. -
Ryder62
őstag
válasz Ryder62 #11519 üzenetére
Azért ez a Skyrim póló sem gyenge.
Kár hogy ME-s idézetes polók nincsenek pl:
"I should go"
"I'm in the middle some of calibrations"
"I'm a biotic good ... fear me!"
"Ah, yes. Reapers!"
"I dont need luck, I have ammo"és végül "Assuming direct control"
bár utóbbi van.Az "I'm surrounded by primitives" pólóban nem biztos, hogy ki mernék már menni az utcára
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
BZoli87
csendes tag
válasz WayneGace #11524 üzenetére
Elvileg igen.
"Where can Redbubble deliver to?
Our shipping partners deliver to all corners of the globe including APO, FPO, DPO addresses (Defence force, Diplomatic post etc).
Due to the nature of APO, FPO and DPO services it may take more than 45 days to receive your order. We recommend using a land/civilian address where possible."
-
Ryder62
őstag
Tegnap voltam egy [data not available] nevű boltban és nézegettem pólókat. Hát srácok, hangosan elnevettem magam mikor ránéztem az árcédulára.
15 ezret elkérnek egy olyan egyszínű pólóért amibe egy nagy A betű van csak belevarrva. A többi is 10 körül volt és nagyon sablonosak voltak. Fehér pólón pár szürke felirat és társai.Ezekhez képest egy N7-es chrome póló ajándék lesz.Nem csak hogy jól nézz ki de ME-s
-
Ryder62
őstag
98 százalékon a magyarítás!
Lehet izzítani a ME3-at
Update: 99,19!
[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
Azért ha eléri a 100%-ot a nyers fordítás, ne számítsatok rá, hogy egyből le is lehet majd tölteni, utána kell még 1-2 hét átfutási idő (vagy több/kevesebb), attól még, hogy béta lesz, a srácok próbálnak alapos munkát végezni.
Szóval türelem.
-
Kidus
őstag
-
tiv83us
veterán
Azert rendeltem XL-eset, mert ugyis tuti, hogy ossze fog menni. Itt csak a brandet fizeted meg (marmint, hogy massz effekt lógó van rajta), a polo szerintem ugyanaz a tomeg termek walmart cucc. A Rush polom is 35 dolcsi volt, oszt ket honap mulva mar a derekamig ert. Ha nem fogyok le 25 kilot, akkor mar kukaban lenne
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
robyg
senior tag
Hát Skacok.
2 millióból két fegyó fejlesztés
Nem vagyok ideges.
-
Fkris
őstag
Valakinek lenne kedve együtt tolni par menetet Goldon, a közeljövőben?
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest