Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    A teherautósnak, akinek sikerült lerobbannia Gyömrői útnak azon a részén, ahol megszűnik a gyorsforgalmi és össze kell sorolnia a két útnak.. Szeretném üzenni, hogy a jó édes k.. anyját, azt!
    Egyrészt milyen műszaki hiba az, amivel nem lehet megtenni még 100 métert a következő lehúzódási lehetőségig? Másrészt miért kell olyan foshalmokkal közlekedni, amik bárhol az út mentén szét tudnak esni úgy, hogy azonnal meg is állnak?
    Nem defekt volt persze, mert még fél óra múlva (mikor visszafelé jöttem) is ott állt. Konkrétan akkora dugót csinált, hogy visszaért a sor az Üllőire, a Határ útnál lévő felhajtónál volt a vége, amikor jöttem vissza.

    Az ilyeneknél ott kellene kezdeni, hogy ott töltött percenként 10k a bünti, mert akadályozza a forgalmat, környezetszennyezést generál, stb.
    Nagyon gyorsan megtanulná mindenki, hogy ez rossz vicc, biztosan hamarabb odébb tudnának állni.
    Azt is meggondolnák, hogy érdemes-e útra kelni egy romhalmazzal.

    Arról már tényleg nem is beszélve, hogy a belváros-Ferihegy távot oda vissza megtéve az említett barmon kívül találkoztam egy hengerfejes Opellel (szép fehér füst gomolygott mögötte) és egy szakadt Transittal, ami dús, kék olajfüstöt eregetett - a dugó közepén.
    Géppuskáznám le az összes ilyen f@szt helyben...

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák