Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dj79

    senior tag

    válasz EQMontoya #149116 üzenetére

    Tavaly december elején az utastéri fűtőmotor elment nyaralni a megane 2-ben, ez a leírt összegért január elején tudták volna vállalni....
    Nyilván örültem, decemberben ritkán párásodik az utastér, továbbá a lehellet sem szokott ráfagyni az ablakra.
    Kérdeztem a munkafelvevőt, hogy hámostakkómivan, mondta, hogy annyi munkájuk van a márkaszervizben, hogy 3-4 hétre elő vannak jegyezve, szerinte addig így ne használjam a kocsit.
    Mondomkösziviszlát.

    Hazaér, jutub videó keresés, megnézés háromszor, Bárdiba befutottam, megvettem a fűtőmotort meg az előtétellenállást. Másnap reggel beálltam a fűtött helyszínre (munkahelyem pincéje), műszerfal alját, pedálsort lebontottam, kijátszottam a régi fűtőmotort, utána háromszor vissza (nagy a hely), hogy ne törjem össze az újat. Vidám anyázás közepette helyére tettem az újat, ellenállást kicseréltem, teszt, utána mindenvissza, öröm-boldogság.
    Való igaz, megküzdöttem vele, de kezdtem érteni, hogy miért van ennyi elhanyagolt használtautó (csakeznemműködik, csakpárezerajavítás). Egyszerűen rengeteg embernek hiányzik az a pici műszaki érzék, hogy bármi apróságnak neki merjen állni, pl izzócsere, ablaktörlő lapát cseréje, aztán vagy van pénze szerelőre, vagy pedig jólvanazúgy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák