Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reggie0

    félisten

    válasz bitpork #129143 üzenetére

    Szerencsere a mostani EP javaslat szerint a tovig nyomott gaz ideiglenesen ki kell, hogy kapcsolja, illetve javasoljak a ki/be kapcsolo gombot is, ami inditaskor mindig bekapcsolt allapotbol kezdi.

    Az embereket nem korlatozni kene, hanem rendesen megtanitani vezetni es aki nem alkalmas, mert nem felel meg a tudasa, reflexei annak egyszeruen nem adni jogsit. Pl. a mostani oktatasi rendszerben mindenki kozveszelyes friss jogsival - igen en is az voltam anno, de szerencsere en nem probaltam egyedul vezetni, mindig volt mellettem tapasztalt vezeto -, sot meg vezetesi treningbol sem lenne eleg egy alkalom.

    Raadasul sosem ertem, hogy minden tovig van mar okositva/elektronizalva, de egy rohadt szimulatoros oktatasi lepcso sincsen, amikor a pilotakat mar evtizedek ota tudjak igy kepezni. Es azert egy autos szimulator messze nem olyan bonyolultsagu es koltseges, mint egy repulos, foleg ha az kifejezetten a vezetesi szituaciok felismeresere es a tarsas kozlekedesre keszit fel, nem a gepkezeles es szelsoseges korulmenyek kozotti fizikai reakciok(nehezsegi erok, mechanikai viselkedes) szimulaciojara hivatott.

    Amugy nezd meg Nemet autopalyan a korlatozas nelkuli szakaszokon mennyivel rosszabb a baleseti statisztika. Kb. semmivel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák