- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz Apollyon #11600 üzenetére
Szerintem nem talalsz itt a topicban olyat aki mind a kettot hasznalja.
Egyebkent gentoo wiki, binaris csomag mindent visz, forrasbol is jon minden... szoval ha kezzel forditod akkor van ra lehetoseg, megnezheted pl hogy debianba hogy forditjak le.[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Apollyon
Korrektor
"Ahogy elnézem, eléggé hasonló az ízlésünk..."
Igen, az izmos csajjal még lógok. Egyelőre nincs alkalmam, mert láthatják mit böngészek, nsfw, telefonon meg nemjó. Szörnyet meg nem linkelek.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nagyúr
-
Penty
tag
válasz Apollyon #11603 üzenetére
Nem pont a csajokra gondoltam, hanem a linuxos témára, de amúgy ja, itt is lehet némi átfedés.
@ (#11604) ubyegon2
Tudom, öreg begyöpösödött, konzervatív bunkó vagyok, de az az ocsmány tetoválás szerintem ganéjra vágja az egész lány kinézetét! Én jobb szeretem azt, ha egy nőnek (embernek!) nem rondítják el a bőrét ilyen idióta repper-sittes-börtönkultúra divatocsmányságokkal. -
Penty
tag
válasz ubyegon2 #11610 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy tökéletes-e, hanem hogy saját maga rakatta oda azt az ocsmányságot.
Bár nem vagyok öreg, de én még úgy nőttem fel, hogy a szép, selymes tiszta bőr a szép nő egyik ismérve. ("Elmaradott" faluhelyeken talán még emlékeznek az öregek erre.) Meg ez így volt az elmúlt jó néhány száz évben itt erre mifelénk Közép-Európában. Az elmúlt 20 évben viszont kezd feje tetejére állni ez (is!), mert ömlik be a kultúrmocsok (is) az országba... Na mindegy, nem folytatom, mert átmegyek politikába. -
nagyúr
válasz bambano #11611 üzenetére
Nem pont ilyen a zsanérom, de azért tetszik. Ez most hiánypótlás lett volna, kollégánk ugyanis elmaradt a beigért kockahasas képekkel.
(#11612) Penty
hanem hogy saját maga rakatta oda azt az ocsmányságot. Ezt tette, naná, hogy saját maga, az ő teste. Vagy te is a feudális királyságunk véleményén vagy a nőkről? Őket csak azért tartjuk, hogy gyereket szüljenek?
Én sem vagyok oda a tetkókért, de ha valakinek ez teszik.....
Akinek meg ez a jó régi szolgasors meg jobbágysors hiányzik.... Most ilyen a világ, persze mesterséges visszabutítással sem lehet ezen a részén változtatni, de bemagyarázva, hogy a régi világ volt ám a jó.....köszi, nekem ez már inkább nem tetszik. Utálom a tömeges agyműtétet ebben az országban.[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
-
bambano
titán
[link] ubuntu belépett az überköcsögök táborába a microsoft mellé.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
nagyúr
Nem, de a politika kulcsszóra beugrott nemzeti nagyjaink véleménymondása a nőkről meg az a képmontázs, ahol kötéllaca meg radiosignalkovácsákos és egy iszlám vallási vezető véleménye jelent meg egy képen.
Amit BoB már leírt, én már nem emlegetem. Nekem se nagyon tetszik, ahová a mai fiatalság halad, de a konzervativság ne legyen már azzal egyenlő, hogy mindig visszafelé magyarázunk 100 évet. Valóban minden korban megvan ez, hogy bezzeg a mi időnkben, de akarsz úgy élni, mint ősapáink? Mikor tinik voltunk, akkor is mindenre azt mondták, hogy kultúrmocsok.
Biztosan kívánatosabbak voltak a 100 évvel ezelőtti lányok, ja, meg üdébb bőrűek is a döngölt padlójú villany, folyóvíz nélküli falusi házakban. Nagyobb ünnepek előtt még meg is fürödtek, dézsából mind a 8 családtag.A technológiai fejlődés okozza a mai problémákat, főleg az infóáramlás, annak a feldolgozhatatlan mennyisége. Lehetetlen különválasztani, mi jó és hasznos, de ettől még nem kéne mondjuk bezárni a zinternetet sem.
Ugye te sem jurtában élsz és savanyó jaktejet iszol? Na ugye.
(#11616) bambano
L hát. Feudális irányított demokrácia, az van. Cél a 6 elemi, több minek, "mi majd megmondjuk mindenről, micsoda" és mit kell gondolni róla.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ubyegon2 #11618 üzenetére
Ilyen gyönyörűek voltak a tetovált nők 100 éve
“Mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet, sőt, többet is, mint ami kijár.” - csuttörp a nőkről
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
A tetkót én se bírom. Bár már régóta nyomják, mostanában egyre több mindenkinek van. Ezért sem értem, mi olyan különleges ebben, hogy felraksz magadra egy dizájnosított vonalkódot, amit valószínűleg te úgysem látsz. Lemész a tetkóboltba, azt csináltatsz magadnak egyet. Fú, ha.
Totál elcsépelt.Másrészt meg abszolút nem esztétikus. Úgy néz ki a bőr tőle, mintha koszos lenne.
De egy profi testépítő versenyen sem lehet szétvarrva elindulni, nem véletlenül.Az én környezetemben is egyre több mindenkinek van, lassan már én leszek egyedül, akinek nincs.
Nőknél meg aztán tényleg érthetetlen. Nekik a szépségük az egyik erényük. Ezt a bőr alá karcolt festékek nem fogják éppen fokozni.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nagyúr
válasz Apollyon #11621 üzenetére
Ezt meg főleg nem fogod bírni, eljött, amit emlegettél. FF ESR frissítés volt, 52.7.3
Ezeket a tetkókat én már megszoktam, amit nem tudok megérteni, azok a mindenhová berakott valamik, átszúrt nyelv, mellbimbó, etc.....
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz ubyegon2 #11622 üzenetére
Ez mikor jött, ma? Tegnap este még nem volt frissítés.
Régen volt egy barátnőm, aki átszúratta a nyelvét. Pár hétig nem tudott rendesen beszélni, mert ugye szokatlan volt a nyelvének. Meg volt egy mondás, hogy a nő nyelvpiercingje a férfinak is jó... Hát nem az...
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nagyúr
válasz Apollyon #11624 üzenetére
Debian Security Advisory DSA-4153-1
Package : firefox-esr
CVE ID : CVE-2018-5148
It was discovered that a use-after-free in the compositor of Firefox
can result in the execution of arbitrary code.
For the oldstable distribution (jessie), this problem has been fixed
in version 52.7.3esr-1~deb8u1.
For the stable distribution (stretch), this problem has been fixed in
version 52.7.3esr-1~deb9u1.Az email 22:10-kor jött tegnap.
Na, a nyelvpiercing.....annak aztán mi a ragya értelme van.
(#11623) Cyrin
Nem járok poltopikba, sőt kb. 2 éve már hiradót meg hírportálokat se nézek, utóbbiba néha benézek, de nem a politikai bűnözés érdekel ott sem. Nem akarok totál idegbeteg lenni.
Az is jelzi az ország állapotát e tekintetben, hogy a vakkomondort is újraválasztották, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Volt ilyen sejtésem.....de akinek e nélkül nem OK, annak lófüttytoass.
(#11627) BoB
Valóban ez a legbosszantóbb része az egésznek és ha a propagandán kívül a többi, mikor mindegy mit csak valamit építsünk, hogy kopjon az eumoney...... Gyanítom, hogy világelsők lennénk abban, hol költöttek legtöbb pénzt teljesen értelmetlen műtárgyak építésére. Ebből az x cm magas kilátó csak egy, de jól jelzi a helyzetet.
Valószínűleg az átlagember eü állapota nem túl fontos, ill. ha úgyis beteg, nem jó semmire elv működik.
"Akinek nincs semmije, annyit is ér."[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
macos alatt milyen sound system van? olyanokat szokott pukkani hogy en pulseaudional nem talalkoztam ilyesmivel.
Vigyázat, csalok!
-
Penty
tag
Az én kedvencen a 3-as minimal install alatt található: "People who like their operating system clean of bloatware..." Ezzel lényegében elismerik azt, hogy az alapértelmezett telepítés bloatware-t eredményez, vagy mi? Nem minthogyha engem érintene, csak a megfogalmazás érdekes.
-
Penty
tag
válasz Apollyon #11621 üzenetére
Szerencsére nekem a rokonságban, meg a közeli barátaimnál sincs tetkós, piercinges, a véleményük meg nekik is hasonló mint nekem. A közvetlen kollégáim között is csak 1 van, akin van valami tinta, a többi az "tiszta".
És hogy válaszoljak a 11613-ra is, bár nem szívesen, mert nem szeretek ilyen stílusú hosszászólásókra reagálni. De mindegy, megteszem, mert részemről nincs harag:
Nem tudok olyan emberekről a környezetemben, akiken "agyműtétet" hajtottak volna végre, olyan nőkről viszont igen, akiket örömmel és boldogsággal töltött el gyerekeik születése és nem teherként tekintenek rájuk, akik gátolják az ő egyéni karrierjük kibontakozását, hanem áldásként. (Csak zárójelben teszem hozzá, hogy egyik sem különösebben vallásos, jómagam sem.) Tudniillik belőlük lesz a jövő generációja, és nagyon nem mindegy, hogy otthon milyen körülményeket (nem anyagi!) teremtenek számukra. És az otthon megteremtése az bizony nagy részben a nők feladata, ők alkalmasak rá érzelmileg és emocionálisan is, és ez a feladat a jövő generációja szempontjából szerintem "kicsit" fontosabb mint az, hogy hány szenzort tudott volna összerakni a szerelősoron minimálbérért, vagy hány büfédiplomát szerezhetett volna ez idő alatt, amíg a gyerekkel "kínlódott". A gyereknevelés az egyik, ha nem a legfontosabb és legfelelősségteljesebb feladat, amit egy ember csak elvégezhet élete folyamán és a fentieknek a megemlítése nem degradáló – szerintem. Legalábbis az én környezetemben nem találkoztam olyanokkal, akik lealacsonyítónak érezték volna ezt a "melót". Ja, és egyikük sem nyócátalános végzettségű, a férjeik meg nem "asszony-étket-ide-de-rögtön!" mentalitásúak.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ezzel a blog szerzője ismertette a véleményét.
Amúgy ja, mindenkinek az a bloatware amire neki amúgy nincs szüksége.Pl minek van benne Gedit? Én leafpadet/VIMet használok. Bloatware...
Bluetooth? Asztali gépem van, minek az nekem?! Bloatware...
Hálózat? Befalaztam a falba, minek nekem hálózat.. bloatware...
és így tovább.[ Szerkesztve ]
Tegnap még működött...
-
Penty
tag
válasz lionhearted #11638 üzenetére
Este fél tizenegykor, mikor ránéztem, azt hittem ez valami hivatalos ubuntus blog, ezért furcsállottam a mondatot.
Nálam már sikerült egész minimálissá csökkenteni a felesleges dolgokat. Lassan kezdek elégedett lenni. . -
nagyúr
A nők szerepével az otthonteremtés és gyereknevelés szempontjából, teljesen egyetértünk, legfeljebb azt vitatom, hogy szükséges megalázó módon meghatározni számukra, mi az ő feladatuk a társadalomban. Nagy baj van, ha valakik azt hiszik, hogy ez szükséges. Nem mondta senki, hogy degradáló a gyereknevelés, de szerintem az nem normális, aki nem érti, hogy egy nő is ugyanolyan ember, kezeljék is úgy. Nem tudom melyik országban élsz, de itthon jórészt nem jó dolgukban dolgoznak a nők is és ha már dolgozniuk kell, miért ne tanulhatnának is.
Sikerült teljesen félremagyaráznod ezt az egész dolgot. Ez az undorító ebben a mai politikai rendszerben is, hogy hirdetik az igét, csak a végrehajtás lehetőségét nem teremtik meg. Keveseknek legfeljebb. Mindenki szeretne olyan családmodellben élni, ahol a férj dolgozik a feleség meg gyerekeket nevel, otthont teremt. Aki azt próbálja bárkinek bemagyarázni, hogy ez nem így van, az politikai agymosott. Nem rád gondolok, mielőtt félreérted.
A Te esetedben csak annyit kérdeznék, hogy ha mondjuk van egy nőn egy tetkó, attól nem lehet jó anya?
Azt is csak idióták gondolják, hogy bármely nő lealacsonyítónak érzi a gyereknevelést. Már az is felfoghatatlan számomra, hogy ez valakiben felmerülne.[ Szerkesztve ]
-
Penty
tag
válasz ubyegon2 #11641 üzenetére
Nem ezen múlik, hogy jó anya-e vagy sem, de nem jó példát mutat, az biztos. Huszonévesen, meggondolatlanul felrakat magára egy ilyet, mert most éppen egy pár évig ez a sittes kultúra a "menő" és nem akar kitűnni a hasonszőrű barátai közül, majd negyven meg ötvenévesen meg nem győzi takargatni a huszonéves botlásának nyomait, mikor már "égő" lesz ez a sittes kultúra. Mindehhez hozzáveheted a fülcimpatágítást, meg a többi manapság dívó egyéb agyrémet is.
Én is voltam fiatal, nekem is voltak különcségeim (ez hozzátartozik a tinédzserkori lázadáshoz), de ennek nincsenek máig ható fizikai nyomai. -
Apollyon
Korrektor
Az ember – de különösen a nők – nem arról híresek, hogy egy életen át vezekelnek önnön hibájukból elkövetett tetteik miatt. Ezt most rosszindulat nélkül, vagyis értsük jól: Ha lett tetkó, és megbánta, akkor soha nem fogja beismerni, hogy "bazz, ezt elszúrtam!".
Vagy egyszercsak eltűnik (plasztikai sebészet), vagy ki / meg lesz magyarázva.A piercinget ki lehet venni, beforr a helye, ugyan a "fültágesz"-nél nem tudom mi van, az inkább a fiúcskáknál van, de szerintem egy akkora fülcimpa, amin csont nélkül át lehet dobni egy szabvány kerekes kukát, az nem hiszem, hogy csak úgy nyom nélkül eltűnik.
Mindezektől függetlenül erről nem szoktam beszélni, senkinek nem mondok olyat, hogy ezdeszar, max. ide írom le a véleményem. Mivel a saját testével értelemszerűen mindenki azt tesz, amit akar. (Feltéve hogy nem ütközik törvénybe.)
Nem gondolnám azt, hogy feltétlenül rossz hatással van egy gyerekre, de nincs rá biztosíték, hogy a szülei meg fogják tanítani neki az egészséges test természetes értékét.
-
bambano
titán
[link] találtam egy videót a tecsőn, az a címe, hogy Understanding Calculus in 10 min. 21 perc 57 másodperc hosszú...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
F34R
nagyúr
Nah erre visszaterve... a neveles kerdese, engem "jol" neveltek csak nem figyeltek ram elegge, nem torodtek a dolgaimmal, emellett pedig eleg rossz csaladi korulmeny kozott nottem fel.
Es mi ennek a kovetkezmenye? az ami az alairasomban van.....Piercing: egy idoben en is akartam, eleg elvetemult modon meg septumot is, meg fultagitot.
Igen, siman csak figyelemfelkeltes celjabol. Ezeknek most mar nem latom ertelmet, mert kiemelkedoen gond van az eltuntetesevel (fultagito).
Tetovalas: Ugy 10 eve volt az elso gondolatom rola, valami olyan helyre ahol nem nagyon latjak pl: csipo vonalaba a has alatt. Az ido soran viszont megutaltam, egyenesen taszit (foleg a semmit nem mondo ertekelhetetlen szarok amiknek semmi jelentese nincs.)
Baratnomon nem viselnem el, max egy-ket lotyon akit eppen este dongetek es reggel mar nem is emlekszunk egymasra. -
zoltanz
nagyúr
Szex elméletben nagyon jó, de a gyakorlat: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest