Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pendragon911

    aktív tag

    válasz #94529552 #70995 üzenetére

    Köszönöm a választ Pumma!
    Innen még a 43LF632V az, ami érdekes lehet, a 49-es már nem fér be, igaz alig 1 centi híja, így éppen nagyobb a kelleténél. A az UF778-nál is csak 43-as lenne a max, az meg már nem olcsó. Nem kizárt, hogy maradunk a FullHD-nál, egyelőre viszont még ott tart a dolog, hogy nem láttam élőben egyiket sem, majd amit látunk, az lesz az igazán döntő.
    Arra a kérdésemre még szeretnék választ kapni, hogy 43"-hoz érdemes-e UHD-t választani és a 43UF680V vagy 43UF6907 megérné-e már? Több helyen olvastam, hogy igenis látványosan felskálázza a FullHD filmeket is és gyönyörű képet ad, de persze olyat is olvastam, aki szerint egyáltalán nem éri meg, valahol pedig azt, hogy talán 50" fölött látványos a 4K felbontás. Úgyhogy ebben még mindig tanácstalan vagyok.

    Sokszor amiatt gondolkozik az ember 2 típus között, hogy mennyi HDMI és USB csatlakozó van rajta, mert nagyon jó lenne az egyik változat, csak azon 2 HDMI és 1 USB van, a drágábbik természetesen 3-3-mal rendelkezik, igaz egy USB-hub megoldhatja a dolgokat, viszont lehet annak a többletköltsége már majdnem lefedné a 2 TV közti árkülönbséget. Még az USB csak hagyján, de a a HDMI-k számát 2-re hagyni manapság, nyilván ha többet akarsz, vegyél drágább TV-t, de azért mégis.....

Új hozzászólás Aktív témák