- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbalu1
senior tag
válasz totalpatec #25302 üzenetére
Próbáltad már?Nekem van egy Hama márkájú, hab formátumú, pumpás direkt lcd tisztitó, a PC-és lcd monitoromra szoktam használni.Nem tudom, hogy merhetem-e használni ehhez is?
-
Peat76
őstag
válasz tomiee85 #25304 üzenetére
Igen azzal én is próbálkoztam, nem keveset...
Nem engedi, az ügyfélszolgálat azt mondta nem lehetséges, de a hitelkártyát meg beregisztráltam...
De minek, közép-kelet EU nem támogatott, vajon miért-,,?Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
fisticZ
csendes tag
Skacok,
LG 42LW5590 es modelre lehet valahogy uptodate flash verziót rakni ? Esetleg valami workaround ?
Ugye a ZTE telómon egy skyfire nevű böngészővel lehet helyettesíteni a flasht.. -
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mi lehet gond, vagy a lejátszó program, vagy a szemem, de SBS filmek első másodpercben 3D-be összeállnak nekem, míg a OU filmek 1-2perc alatt vagy nem is teljesen. (és akkor végig 2 képet látok)
LM660 a tv, és Power DVD-t használok. Valakinek van tippe? Valami beállítás lesz?Köszi
-
huncutka1029
addikt
válasz fisticZ #25306 üzenetére
szia esélytelen a dolog, a tv re semmi külső alkalmazást nem lehet telepíteni.
Főzött FW sincs rá.
Egyébként a tv (LW sorozat) linux alapú szoftvert használ, és safari a böngésző rajta 32 bites
Ha jót akarsz, akkor egy külső médiaplééjjjer, vagy egy droid stick lehet a megoldás.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz tomiee85 #25307 üzenetére
lehet állítani a 3D opciókban a LR-RL értéket, ami megfordtja a polaritást, sokszor ez a konvertált 3D átka.
Mélység állítással (nézőpont) is lehet játszani.Vagy keresel egy másik verziót a filmből.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz shteer #25311 üzenetére
azért nem kell cincogást hallgatni, az LA modellek, már mélynyomóval is kaphatóak pl.: LA 740 és felette.
Ott azért már egy fokkal jobb a helyzet.Akinek nincs igénye a házimozira, mert plusz egy fogyasztó,( vagy mert DLNA, HDD ről médiaplayerről néz filmeket, az elég jó eredményt érhet el egy aktív hangfalszettel is. Még akkor is ha füles kimenetre köti.
cirka egy éve ajánlottam alternatívát ráA logitech X 530 5.1 es, kifejezetten arra van kihegyezve, hogy konzolokhoz, tévékhez is használhatóak legyenek.
Én a mai napig használom a gyerkőcnél,a creaive 5.1-est,és mióta megdöglött a házimozim, (DVD olvasófej kaputt) nem is vettem másikat, helyette, mert nem kell. oda vettem egy Logitech x 530-at.
Hangfal max hangerőn, basszus szint 50% on, és így a tv- hangerővel lehet játszani.
Max 9-10 ig kell feltekerni, és kristálytisztán betölti a nappalit (54 m2)Ha van valami buli, akkor megy rajta zene hálózatról, és feltolom 55 ig, akkor már a szomszéd rám ír este, hogy aludna.
Kertes házban lakom, a szomszéd háza kb 15 méterre van az enyémtőlPersze nem mondom, hogy ez a legjobb és legideálisabb megoldás, de jó.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz huncutka1029 #25312 üzenetére
740 melle meg foleg
Stereo kimenetre folosleges az 5.1.
A terhangzas (foleg a jo sub) meg jopar filmnel a kepi elmennyel er fel.szerintem jónak tűnik..
-
stilo18
addikt
Ugye van egy 42LV4500-as LED TV-m.
Tegnap előtt lefrissítettem a tv szoftverét...hát, tuti nem placebo, sokkal jobb lett a képminőség!
Még barátnőm is észrevette a javulást!
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
sz.z.csicsi
tag
válasz totalpatec #25294 üzenetére
55LM660s..és nekem előtte 1.5 év alatt volt 4 db ilyen méretű tv-m ebből 1 LG 659s és a többi samu C6700 C7700 D7000 és jött ez a 660 a külső miatt ami 10/10 a passiv miatt (nem panaszkodfom mert kényelmes praktikus)bár nincs kihasználva ezért már nem vennék 3D-s tv-t ,de ami lényeg az a 2D és a samu verhetetlen volt.Jelzem számomra! Még várom a békéltető testület döntését mert a szervize az LG-nek pocsék mióta alaplapot cseréltek azóta tiszta felhős a képernyő és az LG sz..ik rá.De ha te észrevetted pár perc után a samun a 3D vibrálást akkor az LG-n hogy nem látod sima 2D-n a darabos kép mozgást(trumotion nélkül) és annak használatával széthullik a kép gyors mozgásnál.Na meg amit irtam a fehér vagy világos képnél a függőleges folt.No de volt a samunál is ami nem tetszett,de az valszeg a tv származási helyéből adódhatott.És ezzel nem számon kérlek ,félre ne értsd.
Amúgy nagyon szép külsőre és nem is lenne rossz az egész ha ez a 2-3 hiba nem lenne az LG-nél. -
totalpatec
tag
válasz sz.z.csicsi #25315 üzenetére
Dehogy értem félre..
Semmi baj a stílusoddal.
Nekem is volt olyan akadozó mozgás! És az történt, hogy észrevettem a set top boxon a hdmi kimenetet, úgyhogy leszaladtam venni egy hdmi kábelt, és varázsszóra elmúlt a darabos mozgás és természetesen a kép is sokkal jobb lett..!
Na, de visszatérve a képminőségre, nekem is bejött a samsung képe, de legjobban a philips és a sharp aquos tévék képe tetszett. Végül azért vettem az lg-t, mert ár-érték arányban az lg nyújtotta a legtöbbet. Ráadásul kiegyensúlyozottnak tartom a tudását, mert jók a smart funkciói, tetszik a passzív 3d, és a full hd képe sem rossz.
Azt meg azért bevallhatjuk nyugodtan, hogy bármely nem hd tévéadásnál talán, ha jobb is valamivel a samu vagy mondjuk egy sony, azért jó képet még led tévé nem produkált. Ezek a tévék hd és full hd anyagra vannak kitalálva, ott meg szerintem nincs nagy különbség. Persze egymás mellett, figyelmesen keresve biztos lehet találni pro és kontra érveket, de én itthon úgysem látok egymás mellett többféle tévét, így nem is zavar az esetleges különbség. -
totalpatec
tag
válasz sz.z.csicsi #25315 üzenetére
Nekem nincsen semmilyen folt. Mielőtt hdmi kábellel összekötöttem volt valami függőleges folt, de a hdmi azt is megoldotta.
Erősen ajánlott a használata.[ Szerkesztve ]
-
Lajtorja
aktív tag
LG 47LM615S-el kapcsolatban kérdezném, hogy tudja-e valaki miért írja a specifikáció azt, ahogy viszi a DivX és MKV filmeket, mikor nem? Lehet bennem van a hiba, de egyszerűen nem megy. Pár sd filmet és egy darab mkv-t (3,2gb/12,5 gbps/x264/AC3) lejátszott, de semmi mást. Van több film is ami ugyan ilyen hanggal/codeccel és alacsonyabb bitrátával bír... és mégsem megy. Ment rá új fw, azzal sem akaródzik neki se usb-ről (WD Passport) se DLNA-n keresztül.
Van egy borzasztó gyanúm: 4gb feletti fájlokat nem játszik. Cáfoljatok meg és mondjátok, hogy ez egy 2012 év közepén megjelent modellnél nem állhat fenn.
[ Szerkesztve ]
--- ---
-
Laca0
addikt
válasz sbalu1 #25299 üzenetére
Tisztítás: puha, száraz, nem szöszölős rongy, előtte LCD tisztító spray és óvatos törlés.
Vagy ha nagyon poros: nedves (de atomra kicsavart!) nem szöszölős rongy.
Az LCD spray-es tisztítás a végén mindenképpen ajánlott, mert az antisztatikus tulajdonsággal is bír, így később fog porolódni.sz.z.csicsi:
Ha neked problémáid vannak a kép minőségével (csíkok, foltok), miért nem a szervizt kérdezed? Miért kell általánosítgatni és leszarozni az LG-t?!?
Az én LG tévém is tökéletesen működik, sok száz vagy ezer másikkal együtt gondolom! Nincsenek csíkok, foltok!
Az előző tévém is LG volt, minden problémával hívtam a szervizt. Ki is lett cserélve a végén. Ez az újabb modell tökéletesen működik, nem tudok semmilyen hibát mondani.
Nem vagyok egy LG fan, de el kellett ismernem, hogy ezek a tévék nagyon jók! És nem csak az ár/érték arányt figyelembe véve! Akinek fontos a passzív 3D, az csak ilyet vegyen!Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
campers
tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült szert tennem egy 47" LA690s-re
Falra szeretném helyezni, konkrét típust falikonzolra tudtok nekem ajánlani? (fordítható, dönthető legyen) -
törölt tag
Én sem értem miért beszél LG hibáról. A csíkokat LCD bandingnak hívják, 100x le lett írva, nagyjából 1000-ből 999 LCD tévén megtalálható, hol kisebb, hol nagyobb formában. Foci és jégkorongmeccs alatt bárki láthatja, ekkor a legfeltűnőbb, oldalazó kameramozgásnál. A tavalyi plazmákat is sújtotta, a Pana ST50 híresen csíkos típus volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Hali!
Olyan problémám van, hogy a tv magától cserélgeti a csatornákat és a nevüket sem ismeri fel mint eddig, illetve a programkalauzt sem tölti be, egyik pillanatról a másikra jelentkezett a hiba.
Egyszer már volt ilyen kb. 1 hete, akkor frissítettem szoftvert, az helyretette de ma megint csinálja és mivel most nincs újabb szoftver amire frissíthetném így meg sem javult.
LG 42LM 670S készülék, autómatikus csatornafrissítés ki van kapcsolatva.
Mi lehet a baj? A megoldás?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
Le írta, hogy a szerviz leszarta őt..
Más: Leírom a véleményemet a dolgokról, lehet megfogtok érte kövezni de ez van.
Nem tudom mennyire olvasgatjátok a Milyen lcd led tv-t vegyek topicok, vagy a Lcd led tapasztalatok topicot, elnézve nem nagyon látom hogy ajánlanák volna bárhol is az LG-t, fekete szint/felhősödés/ képminőség miatt, tény és való,hogy ár/érték arányban a LG tv- jó.
Ahogy olvasom a hozzá szólásokat, annak éri meg lg-t venni, aki HD filmeket /3d-t/játszani szeretne rajta, SD adásokra ha jó minőséget szeretne, nem igazán való arra, főleg focira.
A felhősödét/ bevilágítást ahogy Huncutka is leírta, meg szerintem is, a képernyő méretétől is nagyon sokat függ, én személy szerint nem vennék 55"-os LG-t, Sonyt annál inkább, csak sajnos számomra megfizethetetlen.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Tompie #25324 üzenetére
A szolgáltató megváltoztatta a csatornakiosztást.
Szoktak ilyet csinálni.A műsorujság visszajön, ha beállítod az időt a tévén.
Vagy eg gyári alapbeállítást csinálsz, de akkor minden csatornát újra kell hangolni
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz huncutka1029 #25326 üzenetére
Beállítottam az időt nem jött vissza a műsorújság, a csatornák meg kapcsolgatás közben változnak, szóval ez nem hiszem hogy a szolgaltató miatt van.
Kipróbálom majd a gyári beállítások vissza állítását igaz szoft frissítés is csak átmentileg oldotta meg.
De köszi a tippet. -
StSanya
senior tag
válasz Dave567 #25325 üzenetére
Amit írsz, az az IPS panel sajátossága. Ha ilyen panellel van szerelve, akkor a Panasonic-ok, s néhány Sony típusra is áll ez a "fekete szint/felhősödés/képminőség" dolog... Mint ahogyan az IPS paneles monitorokra is igaz ez (pl. a konfigomban lévő Dell U2312HM monitorra, amelyben LG IPS panel van, meg lehet nézni a topicját...)
Mivel én tisztában voltam\vagyok az IPS előnyeivel/hátrányaival, tudtam, hogy kb. mit várhatok. Ennek ellenére, jobb a fekete, mint reméltem a LA667S-emben. Erre írtam valahol, hogy talán a local dimming lehet az oka.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
huncutka1029
addikt
válasz Tompie #25327 üzenetére
pedig a szolgáltó lesz a ludas, nálam is volt kb 2 hónapja hasonló, sőt még a sorszámokat is átpakolta.
ami 1 esre volt beállítva, abból csinált 304-est, a következőnél meg 800-as sorszámot. Azt hittem bekrepál a tv, de szerencsére nem ez lett.
PR kábelem van, és azóta pl anyósom vacsi új LN 570R-tévéje is ezekkel a sorszámokkal tárolta le.
mintha a freki sávonként +100 at hozzáadna a csatorna számokhoz.
Én sem értem egészen, de átszámozás után már megtartotta a beállított sorszámot, és sorrendet.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
littleNorbi
aktív tag
Hello! Mivel hogy az SMART LG TV-ken van DVB-C dekóder, hozzá lehet csatlakoztatni a műholdvevő antennát, és LAN bemenet is van rajta. Ezért képes lehet a kártyamegosztásra (card sharing), mint például egy Dreambox beltéri műholdvevő egység?
-
huncutka1029
addikt
válasz littleNorbi #25331 üzenetére
mivel a DVB-C tuner az a kábeles digitális adáshoz van, sat vételre nem alkalmas!
Arra csak Azok a modelek képesek, amik "S" végű névvel vannak ellátva.
LM620S például.Kártya megosztáshoz speciális szoftver kell, azt nem tudod telepíteni a tévére, tehát nem is fog működni.
A dreamboxos UPc megoldást ismerem, de ahhoz is egy moddolt FW van a készüléken.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Watt25
veterán
válasz littleNorbi #25331 üzenetére
Műholdon DVB-S(2) van. Itt megbukik a dolog, ha nincsen DVB-S2 (is) a tévében.
Kártyamegosztásról meg valóban felesleges álmodni egy tévé esetében.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
littleNorbi
aktív tag
válasz huncutka1029 #25332 üzenetére
Értem, köszönöm az információt.
-
littleNorbi
aktív tag
válasz huncutka1029 #25332 üzenetére
Pedig az enyém LN570R, és a bemenet felett azt írja, hogy "Satellite IN"...
-
sz.z.csicsi
tag
Már sajnos a szervíz dolgon túl vagyok és mivel nem tudtak megoldást találni már csak a békéltető baromság ügynél járunk.És rengeteg LG-t néztem és szinte mind hasonló cipőben jár.A fehér háttérnél sztem nálad is ott van a függőleges" csík árnyalat"
Nem fikázás volt csak vélemény és tapasztalat.Ha valami negatív vélemény van akkor azt itt ne is mondjuk csak a szervíznek.Én azért mondom hátha van itt valaki aki tud megoldást vagy érdekli milyen jelenség és esetleg Debreceni vagy közeli....szivesen látok bárkit és az után mondja hogy csak én nyűglődök.A szervizes is látta a hibát alaplap csere a hiba még mindig fenállt és azt mondta az LG Magyaro. hogy csak azért cseréltek alaplapot hogy én megnyugodjak. És ezek ilyenek.
A darabos mozgás ugyanúgy ott van a tiednél is (valszeg te nem érzékeled) bár én is elmondhatnám azt amit te.
Sajna hónapok óta tart az ellentmondás a szervízzel és az LG-vel. Csak a vezetőség nem hajlandó foglalkozni az üggyel.És igenis szarabb lett mióta a szerviz panelt cserélt mert tiszta felhős lett a képernyő,de nem jönnek vissza és nem foglalkoznak vele.
Voltak itt már páran akik irták a világos jelenetes dolgot (mint ha belül koszos lenne)sokan majdnem lehü....zték de volt aki technológiára vonatkozó választ adott.[ Szerkesztve ]
-
totalpatec
tag
válasz sz.z.csicsi #25336 üzenetére
Salynos olyan fehér képen mintha koszos lenne "effektus" nálam is tapasztalható.
Mondott rá valamit a szervíz? Vagy ők néztek hülyének? -
törölt tag
válasz sz.z.csicsi #25337 üzenetére
Én még soha nem láttam sávosodástól mentes LCD-t, egyet sem. Szerintem volt a Samudnál is, csak nem láttad , esetleg nem volt ennyire zavaró a mértéke. Tipikusan olyan jelenség, amit sokan nem látnak, amíg nem figyelmeztetik rá őket (utána már csak ezt nézik). A sávosodás mennyisége, láthatósága ugyanúgy szerencse kérdése, mint a bevilágítás és felhősödés. Természetesen mindhárom LCD betegség annál jobban látszik, minél nagyobb a képátló.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz totalpatec #25338 üzenetére
Nem tudtak rá mondani semmit.
Sőt arra sem(pedig ő látta és azt mondja ez nem a tv miatt van és legyen igaza) amire hátha valaki tudna választ adni:
Bluray player em van LG(kaptam) és hdmi kábellel a tv-hez csatl és xbox 360 szintén hdmi a tv-hez.Ha az xbox be van kapcsolva és tv adást szeretnék nézni(digi kábel) akkor nincs jel felirat fogad vagy nagyon kockás és hang hibás kép.Ha közben kikapcsolom az x-boxot akkor minden ok és van kép és hang.Ugyan ez a jelenség a bluray lejátszónál is ha be van kapcsolva és tv....blablabla.
Ez mi lehet?. Szerviz nem tudta csak annyit hogy ez nem a tv hibája.Gondolom mindkét hdmi nem lehet rossz(bár az nem alszik)(#25339) regger akkor az már jó ha nem láttam.Én nem bánom hogy ha van csak ne lássam. Milyen beállítással lehetne csökkenteni a látványt ami más jellegű tv-zésbe nem nagyon szól bele.?
[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
válasz sz.z.csicsi #25336 üzenetére
Csíkozást nem látok! Darabos mozgás előfordul gyors függőleges vagy vízszintes kameramozgásnál, de nagyon ritkán. Ha egy filmnél ilyet tapasztalok, akkor átváltom a képüzemmódot játékgépre és szinte megszűnik a jelenség. Egyébként meg egy 1,5 órás filmnél azt a 10-20 mp-et igazán el lehet viselni... cserébe viszont oldalról is teljesen jó a képe az IPS panelnek!
Írod, hogy SD tartalomnál nem az igazi... hát nem! De ki az a mazoista őrült, aki analóg csatornákat néz egy ilyen tévén?!? A digitális SD tartalom pedig a forrás minőségétől függően fog megjelenni! Ha egy vacak, konvertált adást nézel, akkor az vacak is marad! Én néhány hónapig néztem az SD HBO adást kábeltévén. Gyakran nyomogattam az info gombot, hogy megnézzem a felbontást, mert nem akartam elhinni, hogy nem fullHD!
Ha valaki ezekkel nem tud együtt élni, az vegyen egy jó CRT-s tévét! Vagy plazmát. Egy fokkal jobb az analóg megjelenítése.
Én az analóg csatornák miatt mondtam fel a kábeltévé szolgáltatást és váltottam tányéros UPC-re!
A szerviz tényleg nem a legprofibb az LG-nél, bár a többiekről sem hallani túl sok jót! Az előző tévémben (LW5590) 2* cseréltek alaplapot. Egyik hiba megszűnt, más előjött. Amikor egy harmadik hiba is előjött felhívtam őket és mondtam, hogy kíméljük meg egymást egy újabb alaplapcserétől, küldjenek egyből csereigazoló utalványt! Mondtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy 3 csere után kérhetem.
Nem nagyon tetszett az ügyintézőnek, próbálkozott egy darabig, de nem hagytam magam. Utána eljöttek a tévéért, adtak egy csereigazolót. A boltban visszakaptam a pénzemet és már vettem is egy újabb LG-t, egy 47LM620-ast. Nem bántam meg és szerintem ők is jobban jártak!
Úgyhogy én mindenkit bíztatok, hogy ne hagyja magát megvezetni, nem egy ropi áráról van szó!
Mindezt látatlanban mondom, mert nem tudom, hogy te milyen csíkokat látsz. Lehet, hogy nekem nem elég jó a szemem ilyesmi meglátásához, de lehet, hogy csak te vagy túl igényes.
Lehet, hogy csak nekem volt szerencsém az ügyintézést illetően. Mindenesetre én nem hagytam magam lerázni, ha 1 hétig nem történt semmi, hívtam őket megint! De nem csak a központi számot, hanem a szerelőt is, aki a panelt cserélte (külsős szerelőkkel, szervizekkel dolgoztatnak).Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz sz.z.csicsi #25340 üzenetére
Hoppá! Akkor már csak 1 kérdésem van: ha kikapcsolsz minden eszközt és a tévé usb portján nézel filmet, akkor is megjelennek a csíkok?
Mert nagyon úgy tűnik, hogy valami komoly zavar van nálad a rendszerben! Földhurok vagy ilyesmi!
A kábeltévé hány splitteren, fali ajzaton megy keresztül, mire a tévébe csatlakozik?
Nincs a falban egymás mellé húzva a koax a 230-al?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
törölt tag
válasz sz.z.csicsi #25340 üzenetére
Ha már látod, szerintem semmivel nem tudod csökkenteni. De filmeknél úgysem venni észre, ha sok sportot nézel, mint pl foci vagy jégkorong, ott mindig zavaró lesz. A mozgásmegjelenítéssel pedig nem tudsz mit tenni. Akinek erre (is) érzékeny a szeme, nem vesz 6x sorozatú (vagy semmilyen LCD) tévét, kb ennyit tudok javasolni
[ Szerkesztve ]
-
totalpatec
tag
Mindenben egyetértek! Nekem is az a tapasztalatom, hogy ha van is valami képhiba az is csak nagyon ritkán, és ezért abszolút nem zavaróan jelentkezik. És igen az sd- ben sugárzott műsor tényleg sz@r, de nem csak az lg-n, hanem a többi led-en is.
Viszont a szervizelés minden márka leggyengébb pontja. Én nem vagyok márkahű típus, úgyhogy volt már, meg van is, minden márka itthon. Ha ne agy isten valaminek baja lett, az mindig kínkeserves harc volt, legyen az akármekkora világmárka.
Az viszont telhesen korrekt, hogy visszakaptad a a pénzt, mégha meg is kellett küzdeni érte. -
huncutka1029
addikt
válasz littleNorbi #25335 üzenetére
igazad van
bocsi, a 32" valóban LN570R és van benne s2 tuner is., de az nem a dvb-c, hanem egy külön tuner. 42-es méreten ár LN570S a neve. Ne kérdezd miért, én sem értem? de a card sharing akkor sem megy moddolás nélkül, azt meg nem hiszem, hogy meg tudod oldani
ahhoz túl drága tévé, hogy taccsra vágja egy "elírt" progi.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
sz.z.csicsi
tag
a csíkok amiről beszélünk regger forum társ irta,hogy mi is az ,tehát mindegy milyen bemenetről nézek filmet.
A kábel a tv mögött osztódik tovább mivel van több tv ,de azt a digis szerelő jött ki,rakott megfelelő elosztót és mérte ki valami műszerrel és azt mondta hogyK...igaz hogy az antenne kábel a parketta szegő léc alatt jön a tv hez kb 4-5 méter szakaszon egy 230V hosszabítóként funkcionált kábellel és handszóró kábellel.
Hogy ez zavart okoz-e vagy egyáltalán okzhat-e azt nem tudom. Az antenna kábelre van téve (ami már a tv-hez megy)földhurok leválasztó(remélem jól írtam).
A darabos mozgás számomra nem az amikor néha kicsit" meg akad és utána siet" hanem a "kamera"mozgása oldalra darabos (mintha mindig kimaradna pl 1 kép kocka vagy 3 nemtom)amit a trumotion kisimít de akkor meg a mozgó tárgy vagy személy-ből (darabok hullanak)...ezt már irtam régebben is és aki olvassa és unja már légyszi ne hurrogjon le...de egyszerűen nem foglalkoznak velem(szervíz és az központ)
Már erről videót is tettem fel,sőt elküldtem az LG központnak is és azt mondják hogy a "mérnökök és szakemberek megnézték és ez természetes velejárója a technológiának.
Úgyhogy aug végére vagy szept elejére igérte a békéltető testület vagy mi a meghalgatást. -
sz.z.csicsi
tag
Nem nézek analóg adást ezen a tv-n.És különösebb gondom nics is a képpel(sztem nem én irtam az sd adás gondot) amíg nem mozgó kép.Tényleg szép a kép (hírek -bemondo stb-stb) ...de hátha megoldódik a dolog..hátha tényleg csak itt van valami gebasz ezzel a tv-vel vagy a környezeti hatással.
-
totalpatec
tag
Egyébként, ha ennyi baj van az lg-vel, akkor ki mit ajánlana helyette. Azaz, mit vennétek most, ha újat lehetne választani ugyanannyi pénzért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.