- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
C4mp3r
addikt
brit amazonon 50 font feletti vasarlas eseten egy 70902 Catwoman™ Catcycle Chase jar ajandekba
-
Sirandrish
legenda
válasz Djuree #19293 üzenetére
És akkor te/ti hogy vennétek meg?
(#19295) azka79 Ez jó
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LÁZ
Topikgazda
valszeg dec 9-től a szerencsések közül biztos felrakja vki, vagy ebay-en/bricklinken fent lesz a készlet 'némi' felárért, eladónál rá lehet kérdezni majd.
szóval dec9 után kell túrni a netet miatta, mert legóéknál nem árulják, ez kb ugyanolyan hivatalos promó cucc, mint a panama csatorna pl
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
jansky1
senior tag
-
Peathee
aktív tag
válasz doggie #19270 üzenetére
Én tegnap voltam SCS-ben és Toys árai még a 20%-os kedvezménnyel sem voltak most valami hú de jók... Arocsért meg Halász kunyhóért mentem de egyik sem volt már készleten sajnos. Na akkor B-terv mennyiért van a kék technic hajó vajon? drágább volt mint a shop.lego-com... úgyhogy nem vettem semmit...
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ha van akit érdekelne zsír új állapotú Citrus/jegenyefa az írjon nyugodtan! BL ársávban.
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
A lego bionicle mennyire népszerű? Veszi azt még valaki?
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Victoryus #19316 üzenetére
én úgy vettem észre, akinek nagyobb gyüjteménye van belőle, az szabadulna tőle, max anyukák keresik, az éppen 'ez a menő' dolog miatt a gyereknek, de ritkán, ha neked vannak, fészbukos csoportokban érdemes körbenézni, hogy milyen áron forognak.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
LÁZ
Topikgazda
-
nagyúr
-
Janaboy
veterán
Lattam ma a Taj mahalt marmint dobozolva volt de olyan szep
Janaboy
-
Throme
veterán
válasz hulp01 #19324 üzenetére
Ez a világoskék szín valakinek nagyon bejött legoéknál. Nem csak a vadászgép, meg a 2017-es "csúcs" modell teherautó, de már a 42036-os motoron is megjelent. Aztán ugye creator vw bogár is világoskék....
Lassan kifuttatjákNekem csak a kerekeknél a kasztni szögletesség nem annyira jó, de bejön úgy egészét tekintve. Szerintem is a rally autó lehet sokszínű, a valóságban is tele van matricával. A buggy is egy jó ötlet.
Lehet valaki a b modell miatt veszi majd meg....[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Throme #19331 üzenetére
át lett világítva , de ofkorsz muszáj volt kibontani, hogy belekukkantsak nem e lepin
ps. aztán majd karácsonykor összerakás, má' nem sokat kell aludni
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #19334 üzenetére
akkor csak én vagyok a kiválasztott, nálam a kép szerinti állapotában állítva van a manual, és a tartó doboza is nagyobb, mint maga a manual, az egyik sarka meg is gyűrődött, de ez legyen a legnagyobb bajom
-
LÁZ
Topikgazda
Bréking
A Darth Vader battlepod ajándék készlet törölve lett, mert aszonta a lego, hogy nem felel meg a minőségi követelményeknek, viszont helyette
10% off across all LEGO® Star Wars products from 18th – 24th December 2017, kivéve a falcont
ps. én mondjuk a battle pod-nak jobban örültem volna
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
"nem felel meg a minőségi követelményeknek"
hát ez elég gáz. akkor valszeg a többi termék sem lehet egy nagy minőség, ha ilyen becsúszhat, azt hittem egy ekkora cégnél, aki már sok 10 éve gyárt legót, már kiforrott a technológia. de ezek szerint nem...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
hulp01
senior tag
válasz Djuree #19338 üzenetére
Nem nagyon értem miből vontad le ezt a következtetést. Pont ez van, hogy ez nem felelt meg, a többi meg megfelel a követelményeknek. De azt nem írták sehol, hogy ez mit jelent. Lehet, hogy pont a nagyon magas minőségi követelmények miatt nem ment át. Mondjuk nem volt megfelelő az összerakási útmutató, mert a nyomdában valami kis hiba történt. De akármi lehet, amit mi soha nem fogunk megtudni.
Minősig hiba bármekkora cégnél bármikor becsúszhat. A kettő nem függ egymástól. Csak nem minden vállalatnál van ugyanott az ingerküszöb a termék visszahívását illetően. Ld. Porsche csomagolási probléma. Lehet, hogy egy presztizsre kevésbé adó cégnél nem ez történt volna, hanem azt mondják, hogy így járt a vásárló.
-
Djuree
félisten
válasz hulp01 #19341 üzenetére
ilyenért biztos nem módosítják, hogy kis nyomdai hiba, ott valami nagyobb gebasz lehetett. de a fene tudja, mindegy is. úgysem vettem volna meg. de azért a 10%-nál jobban megerőltethették volna magukat...ez kb. a nullával egyenlő.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-ZeeZee-
senior tag
Tudnátok olyan "könyvet" ajánlani, amiben van LEGO is? Régebben vettünk fiamnak SW könyvet, amiből 4 (?) járművet lehetett összeállítani. Egyelőre nem tudom, hogy milyen keresőszóval kellene keresnem. Előre is köszönöm.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz -ZeeZee- #19343 üzenetére
ntom, a mostani könyvek mellé általában 1 figurát adnak, ami limitáltabb, én nem is láttam olyat, amiből több dolgot lehetett összerakni, ha elég a lego, akkor ajánlom a creator 3 az 1-ben sorozatát
-
LÁZ
Topikgazda
válasz -ZeeZee- #19345 üzenetére
creator-ból is vannak nagyobbak amik 3 in 1 készletek, viszont közben ránéztem, és ezeket 'építőkönyveknek' híjják, szóval így már ki fog dobni párat a gugli
ps. de van pl olyan, hogy Lego kalandok könyve 1-2, abban is rengeteg modell van, viszont lego nincs hozzá, csak könyv
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz Freddy76 #19348 üzenetére
Hogy áll a karácsonyi falu összeépítése? Én majd csak hétvégén állok neki a játékboltnak, jövő héten meg a vonat - ami a karácsonyi ajándékom - , de látok rá némi esélyt, hogy megszalad velem a l
egó, és összerakom azt is.
A fehér filc tippért pedig:A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest