- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Janaboy #19500 üzenetére
Vissza kellett volna kérdezni hogy cigi, rakéta, petárda nem érdekel?
Mennyit adtak volna amúgy?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Fr0z3n
őstag
válasz Sirandrish #19501 üzenetére
Jófogáson az eddigi 45-50 lement 22-25re. Megy az még lejjebb is remélem
-
Sirandrish
legenda
válasz Fr0z3n #19502 üzenetére
Oh...hát annyiért inkább lehúzom a WC-n
Vagy kariajcsi lesz belőleVagy dióbizniszbe kezdek és ezzel fogom törni a motyót
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Fr0z3n
őstag
válasz Sirandrish #19503 üzenetére
Én mindenképpen akarok egyet, amúgy is diótörő mániám van idén. Már van 3 ez lesz a vezér katona a seregben
-
Sirandrish
legenda
válasz Fr0z3n #19504 üzenetére
Nekem egyszer volt egy mókus...az első diónál letört az állkapcsa
Azóta inkább kalapáccsal törökEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Janaboy
veterán
válasz Sirandrish #19501 üzenetére
35-t, kollégám mondta neki, hogy annyiért nem, az kérdezte, hogy akkor mennyi erre mondta, hgoy 120e, az röhögött, azt mondta vaterán 40e, erre mondta neki a kollégám, hogy te ajánlottál egy pofátlanul alacsony árat én meg egy pofátlanul magasat
Amúgy szerintem később nagyon értékes szett lesz, szerintem nagyon jó szett.
Janaboy
-
bobafett
tag
Nekem az tetszik benne, hogy a doboz fedele belülről úgy van festve, mint egy őrbódé, ha kész, beállíthatod strázsálni.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Janaboy #19506 üzenetére
Nekem is tetszik...de jobb szeretem az átváltozós játékokat..mondjuk a pénzt
-
Fr0z3n
őstag
válasz Sirandrish #19508 üzenetére
20at adok érte
Inkább dolgozótól veszek mint attól aki 10at árul[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Fr0z3n
őstag
válasz Sirandrish #19511 üzenetére
De ott dolgozol
-
Megnéztem rebrickable-n mennyit érnek most a gyerekkori legóim. Ahogy mondani szokták, dobtam egy hátast. Több havi fizetésem... Brutál árakon mennek, de tuti nem adom el őket! Végignéztem a '74-'96 közöttieket, de nem találok
32 járművet. Elvileg RB-n fent van az összes kiadott készlet? Átsiklottam rajta, a 6674-es az egyik...[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
nagyúr
válasz r.levente75 #19514 üzenetére
Mibe megy bele?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
xedos
addikt
Kézhez kaptuk a 10249 Winter Toy Shopot, azután dobtunk egy hátast...
4db 1-es és 4db 2-es feliratú zacsi van benne ???!!!! - jó 2füzet is van benne :-)
Mondjuk én mindig elemek alapján rakom ki. ( kiborítom az egészet és szétválógatom) -
LÁZ
Topikgazda
RC BB8, wow
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Pötyi
őstag
Újabb verzióban adják ki a Mos Eisley kocsmát.
QNX is cool!
-
Pötyi
őstag
válasz Ereshkigal #19525 üzenetére
Én nem keresem az értelmét. Volt egy ilyen ufó-szerű jármű a kocsma előtt, visszanéztem. Ennyi.
Pld. a zenészekből, amikből köztudottan _négy_ volt a filmben, miért csak három volt a korábbi gyári készletben? (Kénytelenek voltunk hárman négy dobozt venni és elosztani egymás közt, hogy filmhű diorámát tudjunk csinálni...) Kérjük meg Janaboyt, hogy segítsen kinyomozni! Megkérdezhetné a belső gyári infóvonalon a tervezőt, hogy szándékosan nem 100 %-os a film jeleneteinek lemodellezése? Hogy véletlenül se járjanak jól a rajongók?
QNX is cool!
-
pehaa
tag
[link]
Meg nezni is rossz![ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
18. ától, hogy lesz a Lego shopban? Mindenre 10% vagy csak a Star Wars készletekre?
-
LÁZ
Topikgazda
@Dareiosss: csak sztárvársz a törölt battlepod miatt, elvileg
ajándék mitulát báti 10k felett, és ma a porse van 25%-ra akciózva, 75k, igaz fészen lehet találni olcsóbban, de azért nem rossz ár.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
Sirandrish
legenda
Emagon néhány készlet akciós...hatha érdekel valakit
-
.LnB
titán
Srácok,
A fiamnak megvettem a 60052 és 60051 vonat szetteket karácsonyra. És látom, hogy 8 és 9 elem kell hozzájuk.
Az lenne a kérdésem, hogy nem létezik ezekhez aksis megoldás? Mondjuk olyan ami nem jár nagy buherával.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
LÁZ
Topikgazda
válasz hami85 #19543 üzenetére
ebben azért a viktorunk is ludas, nem csak a lego, van amit én is euróban vettem meg a bécsi boltban, de általában összejön annyi vip pont, hogy jó legyen (@mindenki: nem azért írtam, hogy megint elkezdjünk vitatkozni rajta )
-
Throme
veterán
... és (#19546) sodokan
Ne húzzuk már be ide (is) a politikát.
Bajnai után emelt 2%-ot, miközben az szja meg esett egységesen 16, vagy már 15%-ra, a kétkulcsos horrorból.
Vállalkozó meg előtte is kiügyeskedte.
Mindenhol ez a kib@szott rinyálás megy.Engem meg ez zavar, nem a nepperezés.
-
tecsu
addikt
Különlegesség, amely megosztja a német legósokat:
[link]https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
hulp01
senior tag
válasz Throme #19547 üzenetére
Tehát akkor mégiscsak Viktor miatt magas az ÁFA. Pont az általa bevezetett kettő százalékkal magasabb, mint korábban volt. Az egykulcsos szja mellett meg kivezették az adójóváírást. Nekem anno pont csökkent emiatt a nettóm. De a Lego ÁFÁ-ja pont nem érdekel, mert megveszem Ausztriában. Aztán így nemhogy 2% plusz bevétele lenne belőle az államnak, hanem a maradék 25%-ot is bukták. Csak ezt ugye nem mindenki teheti meg itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest