- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
7690 érdekes lehet valakinek? Most találtam, de nem köll.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
endre166
tag
Sziasztok!
Régen szépen gyűjtöttem lego-t(100+ még mindig dobozzal együtt fent van a padláson), de egy jó ideje abbahagytam.Most megint megjött a kedvem építgetni, és kinéztem Porsche 911 GT3 RS.
Nos kerestem használtan is, mert újonnan nem szánnék rá 80 ezret.És rátaláltam egy új-ra jofogáson 30ezerért. Kicsit gyanúsnak tűnt nekem és rákérdeztem, hogy eredeti e. Azt mondja nem eredeti, de teljesen ugyan az mint az eredeti(lepin márka).
Nos mennyire pontos hamisítványok ezek? Nagyon feltűnő lenne hogy nem eredeti? Csak otthona polcon lenne kiállítva, megépítés után.
Vagy ha esetleg valaki tud ajánlani max 35-40 ezreig valami technic lego-t(csak autó vagy traktor érdekel.), újonnan akár használtan?
Illetve véleményeket írnátok a lepinről? -
LÁZ
Topikgazda
válasz endre166 #18252 üzenetére
üdv, ajj ajj, hol is kezdjük , de röviden:
-ha csak polcra kell, akkor vedd meg a replikát, igaz majd mindenki megkérdezi, hogy 'úúú, ez megvan neked?', te pedig mondhatod mindenkinek, hogy sajnos nem eredeti
-ha számít az eredetisége, akkor érdemes nézegetni a fészbukos csoportokat, mindig van 1-2 olcsóbban, mert ez egy limitált/prémium kiadás, olyan csomagolással/tálalásban, amitől megkapod az érzést is hozzá, hogy 'igen, van egy ilyenem'...
ps. de ha megválnál abból a 100 készletből néhánytól, biztos kijönne belőle a porse
ps2. sztem itt senki sem fogja ajánlani a lepint
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
MODERÁTOR
Apa, kezdődik?
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
[CsuCsu]
őstag
Lepint mar csak azert se vegyel, mivel kidobott penz. A hasznalt legot legalabb joert lehet ujraertekesiteni. 40k korul lehet vadaszni nagyon jo Class Xerion traktor keszletet, ami egyebkent funkcionalisan tobbet is tud a Porschenel.
En egyebkent azert sem veszek lepint, mert tolvajlas amit csinal. A lego es partnereik intellektualis tulajdonan eloskodik, amit nem tamogatok. Persze hogy olcsobb, ha nem kell termekfejlesztesre, minosegbiztositasra, ugyfelszolgalatra es marketingre kolteni.
-
endre166
tag
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Throme #18260 üzenetére
annyiban szabad, hogy válaszoltam a kérdésre, a lényegre szorítkozva, de ez gondolom átment a kollegának
más aspektusban sztem felesleges foglalkozni vele, ha valakinek annyira szíve csücske, csináljon neki egy topikot
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
válasz csubi82 #18268 üzenetére
hát egen. ez ugye főleg annak a tükrében nagyon gáz, hogy a lepin se olyan olcsó. fél ára a legonak kb., ennyiért nem éri meg a lepinnel szopni...max abból vennék ilyet, ami nincs legóban, pl. harcjárművek.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Novics
senior tag
Nekem már az is elég hajmeresztő, hogy egy 100+ db-os gyűjtemény mellé egyáltalán szóba jöhet, hogy Lepint vegyél. Így kb az egész gyűjteményed elveszti az értelmét, mert Lepinből is meg lehet venni. (Nyilván nem, mert régi készletek, de akkor is.)
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Djuree
félisten
válasz Teszla_ #18274 üzenetére
annyiból azért nem, inkább 100. de baromi sok idő (meg nagyon jól kell tudni használni a bl szűrőit, funcióit, bár már a butított bl-en sajnos nem lehet nagyon olcsósítani, fél éve a red five x wing kijött volna 30 körül, most 50-60-ból tudom csak, mert megszüntették a jó szűrőket) összeválogatni h olcsó is legyen aránylag, ha nem munkaidőbe csinálnám akkor nem foglalkoznék vele. ugye főnök nem olvasod a topikot?
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Saccco
nagyúr
válasz Novics #18275 üzenetére
Én vettem egyet, de már nem örülök neki. Akkor örültem mikor megkaptam. Építés közben kevésbé.
A bedugós technic elemek nem szorulnak eléggé, elfordul, aminek nem kellene. Ronda megfogásos hibák vannak az alkatrészeken, mintha csavarhúzóval szedték volna ki a darabokat. A matrica minősége kritikán aluli, kifakult és a pozíció is rossz. Egy nagy üveg elem szolid feszegetés mellett elpattant. Az egyik hajtómű formában 30°-kal el van fordulva a technic kereszt.
Az eredeti ár harmada volt, ahhoz képest jó, de a LEGO-hoz szokott szemnek nem.
Az elemek többsége szépen passzol, de a fent említett hibák miatt szerintem nem jó.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
balint82
senior tag
Kockaáruház : minden minifigurára 30% kedvezmény.
Google Pixel 4a
-
Throme
veterán
válasz Saccco #18277 üzenetére
Leírásod alapján ezért a harmad ár is sok, mert gyakorlatilag használhatatlan, ha elforog, ha eltörik...stb.,
Nem vettem még ilyet. Szemeztem korábban egy motorral, de aztán itt a fórumban olvastam ezekről a minőségi problémákról. Le is tettem a lepinről. Annál nincs bosszantóbb, ha már össze se lehet rendesen rakni, vagy egy gyenge (vagy nem létező) support-tól kell a hiányzó alkatrészt beszerezni, ha eltörik normál/rendeltetés szerű használat mellett...stb.. -
MODERÁTOR
Elhatároztam, hogy nem szólok hozzá a lepin kérdéshez, de már nagyon kevéssé bírom visszafogni magam...
(Valamikor volt egy olcsó kínai tablet topic, ma már az az android-os tablet topic... csak óvatosan a lepin topic nyitással)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Djuree
félisten
válasz Teszla_ #18283 üzenetére
nekem 150k körül jött ki az egész régebben (a hosszú technic gerendák meg a nagy lapos elemek a drágák, meg kell próbálni helyettesíteni, ja meg mágnes is drága ahhoz, pedig abból sok kell, de van rá más ügyes megoldás), de mondom a mostani bl-en már nem lehet kihozni ennyiből.
hivatalos szetteket már nemigen fogok összerakni onnan többet, maradnak a moc-ok...[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
válasz Djuree #18286 üzenetére
Reménykedtem, hogy sokkal jobb áron megépíthetők ezek, de úgy látszik nem. Meg gondolom mindegyikben van különleges elem, ami szinte csak egy-egy készletnél fordul elő. Mondjuk a nem látható részeknél annyira nem izgatna egy színcsere, vagy elemcsere.
bobafett: igen, az nálam is várós, csak példának hoztam fel a 10030-at, mert az jutott eszembe
-
bobafett
tag
Ez jött ma. Ezek szerint ennek is emeli majd az árát a Lego? Nem mondok csúnyát, csak gondolok.
Kíváncsi leszek, hogy az euros árat is merik-e emelni..."A LEGO® Group által közölt információk alapján 2018. január 1-től az exkluzív LEGO® Star Wars UCS Millenium Falcon™ készlet fogyasztói ára globálisan megváltozik! Jövő évtől a termék új fogyasztói ára 269.999Ft lesz, ezért sajnos élnünk kell az előjegyzési felületen feltüntetett árváltoztatás jogával! Ennek következtében az általunk korábban közölt bevezető ár meg fog változni a fentiek szerint! "
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest