- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peathee
aktív tag
Csak halkan merem mondani, hogy én hétvégén kimegyek Bécsbe és egészen véletlenül egy ToysRus bolt is útba fog esni
Ha lesz még 140 Eur-ért Arocs akkor púposra pakolom vele a kocsit -
Fr0z3n
őstag
-
Fr0z3n
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #18810 üzenetére
Tőle eggyel balra lévő figurára gondoltam hogy szerzek még 2t, az egyik fejét kicserélem egy csajra az esélyegyenlőség nevében (illetve mert hosszú az út a holdra és valamivel el kell ütni az időt nekik is ). A másik csere, hogy a plexit átlátszó szürkére és jó is lesz.
-
Throme
veterán
Lego webshop-okban szokott lenni "blekkfrájdéj" ?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Throme #18812 üzenetére
vmi biztos, a hivatalosban majd brikkfrájdéj lesz hónap közepén
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
thesound
addikt
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
hulp01
senior tag
válasz thesound #18818 üzenetére
Azta, ez nagyon brutális. De jó lenne, ha a Lego végre csinálna egy távirányítóval vezérelhető pneumatikus kapcsolót. Mert azért erre külön m motorokat használni nagyon helypazarló és drága. Bár ahogy elnézem ebben a szörnyben azért elég jól elfértek.
Na, így már szebb a Taj Mahal. És végül is csak 120k kocka. A Creator készlet árából kiindulva alig 6-7k EUR.
(#18817) Pötyi Szép kis sorozat. A két hátsót szívesen elfogadnám. Nagyon tetszik az űrsikló formája (főleg felülnézetből).
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
A ninjago 70617 -ért a 25,5 k jó ár?
Új bontatlan![ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #18822 üzenetére
Kb legolcsóbb webshopos árnak felel meg. 1400 alkatrész ennyiért pedig mindenképp jó vétel szerintem.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #18822 üzenetére
ha 20ra le tudod alkudni igen , ahogy néztem kb 26-27nél indul a webshopokban
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
r.levente75
addikt
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek, sajnálatomra nem alkuképes, de behúzom.
-
thesound
addikt
Láttam ma boltban összerakott 75189-et. Élőben egész korrektül néz ki a cucc. Hozzá építeni még egy minifig scale airspeedert és nagyon pengén mutatna a polcon. Tudom, tudom, nem a régi AT-AT és emellé egy vérbeli SW rajongó nem tenne airspeedert, de én simán összemixelném a kettőt.
Viszont az árával nagyon nem vagyok kibékülve. 1400db. Nem lego webshopos ár 37k, míg egy 2200db-os Destiny's Bounty német amazonról volt 36k a múltkor.
Szemezek még a 75144-gyel is, de nem is tudom. Tetszik, sok darabos, frankón meg van csinálva, viszont valahogy a mérete nekem furcsa. Valahogy nagyon nagynak tűnik.
Valami SW-os témát is kell újítanom
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
thomeef
őstag
válasz thesound #18828 üzenetére
A darabszám és az ár a Legonál nagyon nem egyenesen arányos, a SW készletek alapból drágábbak mint a többi, illetve az sem mindegy hogy milyen elemekből áll össze egy készlet darabszáma...
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Sordoran
addikt
Meg az első lábai is. Ez már az új filmből van, nekem se jön be, olyan mintha kisebbek lennének (a filmbelire gondolok). A régiek olyan óriási, tiszteletet parancsolóak voltak, ez meg olyan mint Kylo... Lázadozó
emotini, aki nagyra vágyik. Aztán ki tudja, lehet a film után meg be akarok szerezni egy ilyet. Ez volt BF2 béta alatt is, annyit röpködtem Y-Wing-el, hogy elgondolkoztam egy olyan beszerzésén. Aztán elmúlt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Pötyi
őstag
válasz thomeef #18829 üzenetére
Hát őőő, részben vitatkoznék. Az, hogy egy liszenszelt témánál, mondjuk SW, drágábbra jön ki az elemek darabszámára leosztott ár, az nem valami misztikus dolog, hanem tény! Ez tudott dolog, megy a nagy lé a LucasArtsnak/Diznejnek... Szóval én inkább úgy fogalmaznék, hogy az ár - többnyire - igenis arányos az elemszámmal, KIVÉVE liszenszelt témák.
(Pld. Technicnél egy kétmotoros lánctalpas is elhozható húsz körül, pedig ott egy csomó PF alkatrész kéne, hogy megdobja az árat. De mégsem dobja, mert a készlet relatíve kicsi. Próbáld meg alkatrészenként összevásárolni és nézd meg, hol lenne a vége!)
QNX is cool!
-
Sordoran
addikt
válasz bobafett #18834 üzenetére
Oh, azt észre se vettem. Akkor mégis nagyok. Már-már túl nagyok. Kissé megalománok ezek, halálcsillag után halál bolgyó, most meg ez is.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Pötyi
őstag
válasz thomeef #18833 üzenetére
Igen, de az az elemszám, amin lovagolsz, az néha nagyon álságos tud ám lenni! Itt van pölö a nagy, fehér Technic szállítógép, a 42025-ös. Nézd meg az össz-elemszámot: ezerkétszáz-valahány. Nézd meg, hogy hány fekete összepattintó bolha (pin) van: kétszáz-valahány. Ha azt a legkisebb alkatrészt, ami funkcióját tekintve kábé a szög (vagy ha már technikáról beszélünk, legyen inkább szegecs) szerepét tölti be, levonod az össz-elemszámból, akkor mindjárt csak ezer darabos lesz. Szóval ott van kétszáz-valahány alkatrész, ami nem növeli a méretet, csak a darabszámot. De mégis kell, mert már nincs bütyök a Technic gerendákon...
QNX is cool!
-
hulp01
senior tag
Amúgy érdekes ez az elemszám kontra ár témakör. Pl. a Sydney Operaház 3000 darabos nagyjából és ha jól emlékszem 280 EUR körül volt az ára, míg a Tower Bridge 4287db és 220 EUR. A Big Ben is ekörül van. Persze, tudom, hogy az operaháznál a tetőt alkotó elemek eléggé megdobják az árat, míg a hídnál meg van vagy 5-600 slope, de akkor sem érzem indokoltnak ezt a jelentős árkülönbséget. Annyival drágább, mint amennyivel kevesebb alkatrész van benne. Biztos megvan az árképzés alapja legoéknál, amibe mi nem annyira láthatunk bele.
-
Djuree
félisten
válasz thesound #18828 üzenetére
miért nem raktok össze egy értelmes moc lépegetőt? ezek a gyári lépegető szettek komolytalanok kissé nekem.
ajánlom ezt: [link]
nyilván így elég sokra jön ki, nekem közel 100k-ba fájt, de ha egy kicsit variál az ember a színekkel, panelekkel, akkor le lehet faragni felére is sztem. és azért ez mutat is valahogy, méretarányos, fér bele jó pár rohamosztagos, ki van dolgozva a belseje is.
aki szereti a star warsot, annak sztem egyszer ezt össze kell raknia, élőben nagyon komoly a cucc.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz R3ĐßuŁŁ #18840 üzenetére
hát alakul, viszont már a 3. verziót heggesztem, mindig valami újat találok ki, ez előzőt meg félkészen hagyom. lehet inkább be kéne már fejezni egyet. ebből lehet sose lesz semmi ha így haladok. bár amit most csinálok talán be lesz fejezve.
ez inkább egy erőd lesz, egy 48x48-as alapon lévő egyetlen nagy torony, 4 szinttel, alagsorban börtön+ fegyverraktár, földszinten bejárat+ivó/evő+raktár, 1. emeleten ágyak+kincstár, 2. emelet meg már a nyitott tetőszint lesz. amire tervezek egy trebuchetet is. biztos szép lesz ha kész lesz, kb. fele van kész eddig, de az csak a nyers torony lesz, aztán jön a dekoráció. karácsonyra fullos lesz.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
DopeBob
addikt
Pár árat megnéztem, ott tényleg olcsóbb most, mint bárhol máshol.
MZ/X
-
Lego 60073 megér 4500 forintot használtan? Elvileg hiánytalan.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest