Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Janna nerf: "csökkentenék az erejét minden téren és úgy dolgoznák át, hogy kicsit több skill kelljen hozzá. Elsőként a magasabb CD-kel kísérleteznek, a W pedig csökkentené a CD-t más képességeken és manát töltene vissza, ha hőst találunk el vele, ezzel is buzdítva minket az agresszívabb játékstílusra vele. Ez persze még nem végleges, de a változtatás ötlete jogos. Janna egy shield bot, ami egy gomb megnyomásával megnyeri lényegében az ösvényt. Ahogy Deficio is elmondta az LCS során, Janna az a karakter, ahol csak az E-t kell nyomni és máris Dia 5-ben találjuk magunkat."

    A legfontosabbat ki is emeltem, nem sokat Jannáztam eddig, ez tényleg ennyire jó hős? Én silverben csak annyit látok belőle, hogy amikor velünk van veszítünk, (de ez érvényes Namira és Sorakára is) mert semmi sebzést, semmi fenyegetést nem jelent az ellenfél számára és még csak nem is tankos. Egy bármilyen meta assassin rámegy 1 sec alatt szétszedi. Érdekes, mert high eloban meg pont ezek a nádpálca suppok, azok amik nagyon OP-k, gondolom silverben is néhányan ezért erőltetik őket, mert videókban látják, de borzalmas.

    Tankot (bármilyen role-on) bezzeg soha egy csapattársam nem tud pickelni, pedig annak nagyon tudnék örülni. Habár én tank vagyok többnyire, de abból 2-3 is simán elférne egy csapatban.

Új hozzászólás Aktív témák