Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Fú de behalt a fórum ebbe az afrikai hőségbe :DDD

    Megtaláltam Vi-nek a számomra optimális buildet, hát nem volt egyszerű pár meccset le kellett tolni hozzá:

    Kezdjük ott, hogy én alapvetően védekező beállítottságú játékos vagyok, szeretem stabil alapokon tudni a csempeket, mintsem mindent egy lapra feltenni full carryre menni aztán ha nem jön össze akkor nagyot esni. A stabil kiegyensúlyozott buildeket szeretem ami se nem full tank se nem full dmg.

    Ennek megfelelően, számomra a klasszikusnak mondható warrior-trinity-maw stb. buildek nem váltak be VI-nél. Szinte mindig hátrányból kell játszanom, mert feedel a csapat szóval eleve nem merülhet fel a warrior és trinity, mert nem lennék kész vele időben és túl offenzív lenne az elfeedelt ellenfelek ellen.

    Amit viszont kimondottan jónak találtam az ez:
    -MERC.BOOTS-CINDER-IBG-BC-STERAK végül pedig DEADMANS vagy MR ITEM enemytől függően.

    Így van bőven sebzésem és tudok engagelni is nyugodtan. Az engage mindenképp fontos, mert a TF-ek nagyrészt azon mennek el, hogy senki nincs a csapatomban, aki képes lenne bemenni előre és rendet tenni az ellenfél soraiban. Ha van is valami tankosabb hősünk pl. Darius az is csak hátul áll és várja, hogy valaki bemenjen, na de ugye ki??? Szóval úgy tapasztaltam, hogy ez az egyetlen járható út, legalábbis ebben az elo-ban.

    UI:
    A halálom egyébként az, amikor van Leona a csapatomban és csak áll leghátul és várja, hogy legyen valami... egy Leona igen. Aztán amikor szétszednek minket a Leona elmenekül majdnem full HP-n.... Ilyenkor megszoktam kérdezni, hogy ugyan már miért nem kezdeményez és megy be 1. ként???
    Kitaláljátok a választ?
    Válasz: ő nem megy be elsőnek, mert ő az adc-t védi aki ugye leghátul áll, szóval ha bemegyünk harcolni ő nem fog utánunk jönni....

    És igen, ez a beszélgetés tényleg lezajlott... gondolhatjátok mit éreztem akkor ott. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák