Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Jim-Y #52187 üzenetére

    Csak az ilyen póniknál meg utána az a rossz, hogy oké tegyük fel 0/24-be only Luxot tol, így lassan de feljut gold5-be, viszont utána 300 Lux meccs után beleun a karakterbe vagy csak kipróbálná komolyabban a többi 140-et is, de azokkal meg egyből azt fogja érezni, hogy csak csúszik vissza. Most akkor vagy visszaesik és egy másik OTP karakterrel megint visszamászik, vagy only blind vagy normal módban nekiáll szórakozni, hogy mással is elérje azt a tudásszintet, de ez megint sok-sok idő.

    Én pl. olyan vagyok, hogy persze van mindig 2-3 favorit hősöm, de nem bírnék hosszútávon csak ilyen kevéssel játszani, túlságosan érdekel az összes többi is, max 1-2 kivétel van ami tényleg nem jön be. Túl jó a champ pool sajnos és mindennel játszanék legszívesebben, de ezt silver tetejétől már nem lehet megtenni büntetlenül.
    Kicsit irigylem is azokat, akiket nem érdekel a többi hős, van nekik 1 main meg 1 alt hősük és kifújt, nekik legalább nincs olyan gondjuk, hogy mivel menjenek.

    (mondjuk már wowban is ez volt velem, minden kasztból kellett egy karakter mert mind olyan jó volt valamiért és nem bírtam lecövekelni csak 1-nél, nagy átok ez :) )

Új hozzászólás Aktív témák