Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Bowser #50742 üzenetére

    Jaj jó, hogy a Lux szóba került! A mestert kérdezném, hogy mi a fákkomért lehet, az hogy egy diás Lux sokkal nagyobbat sebez belém, mint egy silver?

    A napokban történt meg velem ugyanis, hogy jött ez a bizonyos Lux, aki a meccs végén be is írta a chatbe, hogy "azt azért tudnotok kell srácok én dia smurf vagyok", de ezt én az elejétől biztosra tudtam, mivel én voltam ellene miden ;]
    Minden betalált, nem tudtam dodgeolni, mindent érzett hova kell dobni stb. és az igazi probléma az volt, hogy Q + auto + ulti kombóval insant megölt lvl6-tól. Nos ha én csinálom ezt az nem öli meg az ellent, sokszor próbáltam már és minimum kell hozzá még az E-t is hogy aládobjam illetve azt is leproccoljam az ultimmal vagy egy autoval. Nem tudok olyan masteryről vagy rúnáról ami ennyivel megdobná a sebzést, nemtudom. Mondom Q - auto - ulti (tócsa már nem volt soha) és meghaltam (talán még az auto se jött ki csak Q + ulti). Lehet champ függő is és az Ekko ennyire tápos (asszem Ekko voltam) sőt biztos, hogy champ függő, mert én sokszor toltam már el Luxal ezt a kombót és mindig marad egy 100--150 HP-ja az enemynek, szal nem elég. De ezt már máskor is megfigyeltem, hogy a puszta tényeket nézve tehát, A képesség + B képesség elsütése mintha máshogy sebezne ( sokkal) ha egy dia csinálja mintha egy silver, pedig ugyanazt a 2 képességet lövi el. Full magic pen rúna se lehetett, mert arra meg azt mondják, jobb a 15 ap mint a 6 mpen a nagyrúnákból.

    Csak erre ha van valami gondolatod esetleg :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák