- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
válasz Enigma1945 #50503 üzenetére
De most őszintén, mit vártok az ilyen sírós posztokra? Két csapat játszik egy meccset, az egyik értelemszerűen veszíteni fog. Úgy van balanszolva a játék, hogy kb 50-50%-ra jöjjön ki ez az arány. Ha jobb vagy, feljebb jutsz, ezerszer le lett írva. A saját játékotokra figyeljetek oda, ne másokba kössetek bele.
Ma pl négy rankedet mentem, mindegyiket buktam, mert hülyeségeket csináltam. Vannak ilyenek, el kell fogadni, tanulni kell belőle.
Attól szerintetek mi fog változni, ha folyamatosan kirakjátok a vesztes meccseiteket? Inkább rakjatok ki replay-t, hadd nézzük meg, hogy tényleg a csapatotokon múlnak-e ezek a meccsek. -
törölt tag
[Nézzétek meg a statisztikátok alapján hova valók vagytok].Summoner Skill level"
"calculate"[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Ryder1 #50504 üzenetére
Nem is rossz ötlet, amit írsz. Afterburner úgyis fent van, veszek majd fel meccseket és ha valaki érzi a vállalkozó szellemet én nagyon örülnék neki ha megmondaná miért kúrtam el. Youtubera fogom majd ezeket feltenni és ha megvan küldök linket. Imént is 11-12. losom zsinórban: mentem egy Cho 15-5-13-at, legtöbb dmg-el, legtöbb tankolt dmg-el, legtöbb farmmal a csapatomban, de természetesen ezt sem tudtam megnyerni. Már nem tudok miben a legjobb lenni, de akkor is vesztek, mert rajtam kívül 1 normális húzó ember nincs a csapatomban csak vagy troll, feeder, vagy ilyen töltelék aki csinálgat valamit, de ilyen 1-et öl 2-t hal effektus.
Nekem nincs titkolni valóm, jönnek majd a videók és meglehet nézni. Persze én is hibázok, biztos 1000 hiba lesz a játékomban, de nem ezen múlik. Mehetnék nem mainekkel is, mert tök 8 mivel játszok úgyis a csapat határozza meg győzök-e. Ha tűrhető a csapat úgyis nyertek friss hőssel is, ha meg nem akkor a mainemmel sem fogok.
-
marked one94
őstag
8:04-nél benne vagyok
You'll Never Walk Alone
-
Kanczy
Topikgazda
Nem tudunk mit mondani már, pedig jó ideje próbálkozunk többen is. Amit a tapasztaltabbak, vagy feljebb járók mondanak, nem hiszitek el, és csak szajkózzátok a mondandótokat. Mit csináljunk még
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
törölt tag
válasz Kanczy #50509 üzenetére
Amugy ezeket a sírós posztokat nem lehetne kigyepálni Csak már rohadt idegesítő, hogy kb minden 3. hsz. az ilyen "jajj szar a csapatom nem lehet feljutni" szintű csodák
Elnézést, ha valakit megsértettem, de szerintem akkor se kéne szétspammelni a topikot, ilyen hsz.-okkal
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Láttátok a Gamestar LoL cikkét a magyar játékosokról?
[link] -
-
Darko_addict
őstag
válasz Kanczy #50513 üzenetére
Úgy bírom, mikor valakinek a nevében van a születési dátuma és flame-el. Ha 12 éves, akkor te biztos kis 9 éves senki vagy. Ha 16, akkor te biztos egy kis 12 éves hülye vagy. Ha megmá' 20 éves, akkor te csak egy 9.-es majom lehetsz. Közben visszagondolok, hogy én milyen voltam 20 évesen és rájövök, hogy ők még mindig "gyerekek".
Bocs, nem neked akartam címezni, félre nyomtam.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
FoLey-v
addikt
válasz marked one94 #50507 üzenetére
Thug Life Flash
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Plata
félisten
válasz Darko_addict #50514 üzenetére
És mi van ha valakinek a nevében 2015 van,nem hiszem hogy akkor született,de épp most láttam ilyet.
-
kenwood
veterán
Keves dolog akaszt ki a jatekban.
Attol viszont idegosszeomlast kapok,amikor hangyanyi vezetesnel valaki hirtelen kitalalja,hogy o most megsertodott, mert egy tf nem ugy alakult,ahogy o elkepzelte.
Nekiall szandekosan cel nelkul bolyongani a palyan, jungle campet ut supportkent,mikozben 4 enemy a bazison ...[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
marked one94
őstag
Ma raktam fel a youtube csatornámra pár videót ha valakit érdekel nézze meg [link]
You'll Never Walk Alone
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
Na, kipróbáltam olyan hőst (Fizz, Nautilius top), akikkel lehet dmg-elni bőven és bejött..
Viszont most másért sipákolnék.Létezik olyan, hogy egy darab kinézetet sem kapok azok közül, akit mainelek? Mindenkinek van olyan kedvenc hőse, aki skines... Nekem egy kumma darab sem. Csak olyanokra kapok, amelyekkel kb 0 hősismereti pont van. Szándékos ez vagy csak a szokásos rúgjunk bele még1-et, ha már a csapattársai is ótvarok az esetek többségében?
Most kaptam Fnatic Corki-t, játszottam vele kemény 1 vagy 2 meccset. Van Zsoldos Katarina = 1 hősismereti pont. Tangó TF 1 meccs. Emumu 2 meccs. Feketefagy Anivia, Őskori Anivia jó itt már van 3. szinten. Darkstar Varus, nagyon régen toltam vele 3. szintű. Felderítő Teemo 3. szintű. Janna is 2. szintű. Kog Maw vagy 3 meccs.
Egyetlen egy DarkStar Thresh van, aki 5. szintű.Vagy ez most üzletpolitika? Akit mainelsz, talán veszel rá skint, a többit meg próbáld ki?
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Bowser
aktív tag
válasz SkiDev #50519 üzenetére
Már mondtam a Riot-ot nem fogja érdekelni kit mainelsz. Nyithatsz egy 520-as skint is, egy olyat amit mainelsz, vagy akár egy Hextech Annie-t is. Tök random az egész szinte.
Én több mindenkit mainelek de amikor megint elkezdtem a játékot Zyra az az egyetlen champ akire veszek egy skint is.
És ebből az egész Hextech barkácsolásból akkora felhajtást csinálnak egyes LOL-os Facebook csoport tagjai azok a jó "öreg" 13 éves tagok. Nyit egy 3250-es Ezreal Skint a Bronze 5-ös accjára és akkor oszt' most mivan? Mintha a skinen múlna a skillje a "gyereknek". Pedig akár pálcikaemberekkel is játszhatnánk az egész számokon alapul.
Na mindegy bocsi A lényeg 3 havonta ha mindenigaz a jobb felső sarokban a A Bolt és a Hextech mellett megjelenik egy ikon ugye amire ha rákattintunk előjön egy "kártyás" menü. Itt 7 Skint lehet megnyitni amire komoly kedvezmények vannak. Itt nekem az összes alkalommal olyan champekre jöttek amivel az elmúlt 1-2 hétben játszottam.
De amúgy:
Ott vannak a heti leárazások ha RP-t töltenél.
Ott a Hextech barkácsolás.
Ott van a kártyás akció amit írtam.
Szoktak eventek is lenni, különleges tárgyakkal.1,5 éve csak a Skinek voltak boltban meg a leárazások. Örüljünk annak ami van
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
kenwood
veterán
válasz SkiDev #50519 üzenetére
2014-ben volt 650 skin a jatekban,legyen most mondjuk 750.
Ha van 3-4 main karaktered,az 15-20 skin jelent.
Annak az eselye,hogy mainre kapsz skint 20/750 ,vagy 1:38.
Ez csak a mystery skinre ervenyes.
Hextechnel helyzet meg ennel is sokkal rosszabb,mert johet ward icon,vagy champ shard is,a main skinnek ott akar 1:100 is lehet az eselye.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz Yodamest #50523 üzenetére
De legalabb segitetted a csapatodat, lelket ontottel belejuk a "wtf is this botlane" megjegyzeseddel.
Amikor 0-6nal kapok egy ilyen uzit a csapattarstol, akkor 3 percen belul felhozom magam 8-6 ba egy legendary streakkel.
Aztan kuldok a kedves kolleganak egy ajandek skint,a tamogatasaert csereben.
Szerintem teged is kiuozott volna a szarbol egy ilyen azon a meccsen,ahol 1-13-10-et produkaltal Choval
Vagy ahol a 0-7-14-es leonadnak nem volt 30 perc utan sightstoneja.Esetleg irhatnal a Riotnak,hogy legyen kulon hotkey a "stop feeding omg" es a tobbi hasznos, pozitiv infoknak
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Yodamest #50525 üzenetére
Idegesito,de ha kiadod magadbol,azzal csokkented a winratedet.
Le kell nyelni, mar a "play safe" is tovabb rontja egy halott lane helyzetet,az ilyenek pedig teljesen tiltelik a csapattarsat.
A ket rossz meccsedet azert emeletem ki,h lasd a masik oldalt.Nekem is volt olyan,hogy egyik meccsen quadra ,21-4 vaynel,85 Cs /10 min.
A kovetkezo pedig 8-13 es 35 farm 11 percnel.
Az utobbin annyi tortent,hogy a supportomat zavarta a csaladja, ezert ilyen 1-2 percekre eltunt a laning phaseben.
Sejtheted milyen kellemes,amikor tolod az agressive tumblet,majd a szurke kepernyot bamulva latod,hogy a supportod bestalt a tornyotok all,es meg az xp ranget sem tartja.
Ha van 1 kis esze a junglernek, akkor onnantol lekoltozik a botlanere,mert egyedul 0-3 ban a torony alatt is freefrag vagy.
Ilyenkor nem csak az a kerdes,hogy miert nem farmolsz,vagy miert halsz meg 4x,hanem az,hogy ilyen bot focus mellett miert allnak meg az enemy tornyok miden es topon ?Nekem volt mar olyan,hogy 18 perc utan 3-0ban voltam top,es betoltam a turretet, mert mi 5x gankeltunk,az enemy jungler meg a kozelben sem jart.
ilyenkor nem szidni kell a bukott laneket,hanem az elonyodet a csapat javara forditani anelkul,hogy a roamolas kozben tul sok xpt,goldot buknal,vagy meghalnal.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
"TOO LONG; DIDN'T READ"
Emiatt felszeretnék hozni egy témát:
Valakinek volt-e már olyan érése, akár többször is, hogy oké, megnyertük ezt a meccset, de csak azért mert szerencsések voltunk, rossz volt a matchmaking (nem nekünk persze), és elgondolkoztál azon, hogy tuti nem menne mondjuk magasabb szinten? Esetleg egy-két win, de rengeteg lose.
(Jó, soha nem volt sok önbizalmam, de akkor is...)
Őszintén én ettől félek. Mostanában pozitív az utóbbi meccsek győzelmi aránya, de egyszerűen félek attól, hogy magasabb szinteken nem fogok tudni jól teljesíteni, mert most is csak szerencsés vagyok.
https://www.akosturos.com
-
Yodamest
veterán
válasz Imilenni #50528 üzenetére
Jaja úgy csinálom, már a fény urát követem, lassan megtisztul a lelkem, csak néha nagyon nehéz. Ha valaki 2-6-ba van tűrhető farmmal stb azért egy szót nem szólok, mert persze earlyben van hogy szétgankelik az embert, nem kap segítséget stb. Aki egyértelmű troll én csak azért haragszom, ilyen 20 közeli halált egy meccsen egyszerűen nem tudok nem szándékosnak venni, az már nagyon sok.
A chos 1-13 as meccsemen nem hiába volt olyan statom, ott érdemes a csapattársaimat is megnézni. Az szintén 1. perctől atom halál volt. De az pont 1 a 10-ből olyan meccs volt ahol nincs jó statom, 10/9 alkalommal tök fasza kdaval zárok.
DonTuros komoly? én bár így érezhetném, nálam pont fordítva van, hogy tök easy meccsek, bárkit megölök és érzem, hogy nem jó az ellenfél, de sajnos a csapattársaim közül 2-3 még annyira sem. Amikor játszunk itt ph-sokkal, Zsirostészta stb, érdekes velük mindig nyerek, ha velük vagy csak egyikőjükkel duoznék már goldba lennék.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
Biztos fun lehetett a Riotosnak
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Ryder1
senior tag
Kis útmutató a kliens által rögzített replay fájl megosztásához. @Kanczy, mehetne összefoglalóba is szerintem.
1, Új kliens, meccselőzmények, kiválasztott meccs sorának végén van egy ikon a visszajátszás letöltéséhez.
2, C:\Users\Admin\Documents\League of Legends\Replays mappában megtalálod a fájlt.
3, Feltöltöd valamilyen fájlmegosztó oldalra, pl Dropbox, linket megosztod, akivel szeretnéd
4, Aki meg szeretné nézni, annak először le kell töltenie ezt a fájlt (jobb felső sarok Download felirat)
5, Meg kell nyitni a replay fájlt és be kell társítani, hogy az előzőleg letöltött replay.bat programmal nyissa meg
6, Enjoy (elvileg mindig csak az adott patch replay fájljait tudod így megnézni, de majd kiderül, amint kiadják az újat)Kezdésnek megosztanám egy mai meccsemet, szép kis comeback volt, earlyben nagyon vesztésre álltunk, aztán lux lopott egy baront és tier 1 toronytól egészen inhibitorig mentünk.
-
kenwood
veterán
Yasuo, Jhin 27-28 killben volt benne,te 14-ben.
A rendszer ugy ertekelt, hogy az altaluk szinthatranyba rakott arcokat vadaszgattad le.
Emiatt csak A-t kaptal volna.
Mivel emellett meg az adott ido alatt elerheto elmeleti max. farm harmadat sem erted el,igy b+ lett,ami hajszalnyira van az A-tol.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok! Várom azokat a vállalkozó szellemű embereket, aki egy nap alatt részegen ki tud vinni bronzból. Nyugodtan, ne tolongjatok.
És ez csak Bronz III-ba való promo egyik meccse volt.
Troll gyerek, akinek a fun a lényeg, meg a rugalmas úgysem fontos.
5. perc 0/4
Várom az építőjellegű hozzászólásokat hogyan lehettem volna jobb, mit rontottam el. Ja bocs, hogy ismét - mint a legtöbb meccsen - nyomorékokat fogok ki, de az ellenfél maga a tökéletesség.
Ennek bármit írhattál szidhattad, szép szóval mindenen nevetett.És teljes mértékben nem érdekel az sem, aki utálja a sírást, ne olvassa el - azért rakom offba - és örüljön annak, hogy neki happy a game. És igenis le fogok ragadni ennél a meccsnél is, meg az összes többinél is.
A report rendszert meg nem is mondom, a Rito kb telibef**sa mi van EUNE-n. Egyszer nem kapok visszajelzést a szabálytalanságról, úgyhogy lehet keresek egy csinos scriptet magamnak, úgyis mindegy. Vagy nem nyerek vagy kirúgnak, édesmindegy. Piece.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
senior tag
válasz marked one94 #50547 üzenetére
Azzal nem kell foglalkozni, hogy mennyit írogatok, amennyi nyomorulttal összezárt már a játék, lassan megtanulom a vakírást is és egy kisebb könyvet is meg tudnék 1 nap alatt írni. Mentalitás... Igen, nyeljem le, miközben mindenki osztogatja itt a jobbnál-jobb átlagokat, mivel a legrosszabb csapattársa is 4/0. Köszi.
Már indítom az eunen a fórumtémát, miszerint a Rito bá' nem is figyeli a reportokat csak euw-n max. Fel kéne hívni a figyelmet, hogy létezik ez a szerver is, ha meg nem bírják, akkor zárják be és vonják össze euw-vel.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Yodamest
veterán
válasz SkiDev #50548 üzenetére
De ne panaszkodj, előtte meg nyertél min. 6-ot! Utóbbi 10 meccsedből 7-et nyertél, what's the problem? 10 meccsből nem létezik, hogy ne legyenek trollos meccseid, szóval még 1-2 az tök jó arány. Szóval ne csak a negatívumokat nézd. Én is csak akkor akadok ki olyan szinten, hogy wall of texet írjak fényképpel mellékelve, amikor zsinórban vagy 8-12-t vesztek, mert egymás után kapom szünet nélkül a 0-14-es társakat.
Szal itt most oké trollos meccs, de nem értem a problémát, örülj, hogy ilyen felfelé ívelő ágon vagy. Am majd felveszlek ha hazértem és küldhetjük együtt: az ajánlatom, te feljutsz silverbe én meg goldba, ok?
-
SkiDev
senior tag
válasz Yodamest #50549 üzenetére
Azzal nem lenne probléma, ha pont nem ilyen arányú lenne a Normál Draft - Ranked meccs is. Tehát 10/7 Normál volt, azok win, a maradék 3 ranked az meg bukó.
Normálokat nyerem, feltöltődve megyek vissza rankedre és megint zuhanok, normállal nem fogok feljebb lépni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest