Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Enigma1945 #50735 üzenetére

    Azért az ilyen szokatlan választások adott lane-re nem működnek mindig, sőt. Akkor van értelmük ha az adott lane-t amúgy is nagyon jól ismered, illetve az adott hőssel sok tapasztalatod van, akár más pozícióból is. Aztán ugye ahogy írták függ attól, hogy a lane ellenfél milyen, illetve ha a lane-t nem is nyered meg, az adott hőssel befoltozol egy lyukat a csapat összeállításba. Például ha nincs tank, hozol mid-re egy Malphite-ot, ami bár egyáltalán nem példa nélküli, de nem meta választás. De ki lehet mozdulni még extrémebb irányba is.
    Tegnapi példa, belenéztem este Dyrus streambe, ő top main, challenger játékos. Smurf accal játszott, diamond 4, és Bard-ot pickelte top-ra. Enemy top-os Rengar volt, és 2x ölte meg őt Bard-al. Bár itt a csapat is jó volt, végén 5/0/2-vel fejezte be Dyrus a meccset, 15 perc alatt beütötték nexus-t (feladták lényegében, open mid). De csak ennyi alapján nem lesz a Bard top jó választás, itt bejött, és a csapat is jó volt (na meg ugye challenger smurf).

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák