Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Ma már neki akartam állni a besoroló meccseknek, de még mindig úgy érzem valami nem stimmel. Mid-en elég jól elboldogulok Lux-al, Ahri-val, illetve ha "papír" az enemy Katarina (amíg nem látom enemy team nagyját nem választom be, Lux a biztos pick vakon, mert vele van legnagyobb tapasztalatom, és tudok torony alatt biztonságban farmolni ha olyan az ellenfél). Viszont jungelesként vannak bajok. Shyvana és Zac a két fő hősöm, de kb. ugyanaz a bajom is velük: ha bemegyek teamfightba, akkor halok. Ki fókuszolnak, és anélkül, hogy az adc-t vagy ap carryt elvinném, megölnek, cc-znek. Zac-el jobban tudom segíteni ugrás, meg ulti miatt a csapatot, de kevesebb a dmg, míg Shyvana-val van dmg, de azon kívül sokat nem tudok hozzáadni (és ha megvédik a célpontom, nem is értem sokat). Lehet én hibám, hogy beugrom amikor nem kéne, vagy a csapattársak nem követik le, és burst dmg-t nem tolják ki amíg velem foglalkoznak, de alacsonyabb szinteken sokkal jobban ment, de mióta silver-gold, néha platina ellenfeleket kapok, mintha alig érnék valamit. Persze az is jellemző, mint legutóbbin, hogy én halok egyedül elején a fightnak, és utána a 4 csapattársam életben marad, enemy meg elfogy, és win.
    Nyugodjak bele, hogy ez van, beugrom, lefoglalom őket, meghalok, és ha a többiek ügyesek nyerik utána a csatát? Vagy legyek passzívabb inkább, és csak akkor menjek be, ha túl is élem, de ezzel kockáztatva, hogy közbe ők kezdeményeznek, és hoznak el 1-2 embert, és én vagyok a noob, hogy nem csináltam semmit. Vagy még arra gondoltam, hogy megveszem és begyakorlom Olaf-ot, és legalább ulti alatt nem tudnak megfogni, és el tudom esetleg hozni az adc-t.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák