- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
A hidra el is kerülte a figyelmem hogy már meg is volt neki. Köszi. És miért hydra a bloodthrister helyett? Ilyen sokat számít a hidra aktívja+a life steal apply to dmg, szemben a bloodthrister közel 2x akkora lifesteal-jével?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Bowser
aktív tag
Imádom Twitchen ezeket a beszólásokat/kérdéseket
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
jUUh
addikt
Komolyan nem értem ezt a key fragmentes dolgot. Bekerült, kaptam szinte minden meccsen egyet. Ezen a héten semmi. Tegnap feldobott Silverbe, egyből kaptam egyet, mentem még egy meccset, azért is adott. Két kulcs két meccs alatt. Tegnap óta semmi... Akármit érek el, akármilyen premade
Samsung Galaxy S23+
-
Bowser
aktív tag
Nekem Kindred.
Amikor elkezdtem játszani rá egy héttel jött be.
Jött is a sok feeder Kindred xDNincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
TBT
addikt
Én 2012 márciusában, Lulu érkezésekor.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
kenwood
veterán
meg nem lattam az fnv - vit utso (4?) meccset,ezert nem nezem az uolt,de loulexel nem sok eselyuk van az og ellen.
foleg,ha peke lesz (van) miden.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
félisten
2011. 09. 11. még megvan a levél
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kenwood
veterán
Hextech ladahoz egy tipp,most talatam ki
Ha olyan skint kapsz,ami biztosan nem kell,akkor nezd meg mennyi essencet ad a disenchant.
Ha ilyen 520rp-s skin,akkor sztem nem eri meg betorni,hanem mehet rerollra.
Ami tobb essence,azt meg azert nem eri meg rerollolni,mert az total random,igy ha osszesen 1600rp a 3 karakter,akkor is ugyanannyi esellyel dob legendaryt,mintha 3 legendary skin toredeket rerollnalPersze ez csak akkor jatszik,ha egyaltalan szoba johet a reroll.
Teljesen ertheto az az allaspont, hogy mindent torni,es inkabb azokat upgradelni,ami biztosan kell.
Akkor nem kapsz sokszaz essence helyett egy Dryad soraka permanentet ,mint enMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
-
Bowser
aktív tag
Sziasztok!
Aki gyakran néz vicces LOL videókat hátha tudna nekem segíteni!
Kb 5 hónapja láttam a videót Youtube-on. A lényege az, hogy minden Dzsungelszörnyet bevittek a bázisra és onnan elkezdtek kiugrálni meg visszamenni a helyükre egyszerre. Vicces zenei aláfestés is volt.Valami Fun compilation volt a neve de abból van 1000x aki tudja melyik videó az és linkelné megköszönném
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
hugi0
őstag
Talaltam en is egy gyongyszemet.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Jazz
veterán
Kis nosztalgia: milyen jól nézett ki a régi grafika...[link]
free your mind
-
hugi0
őstag
... es ennek a legvege. Az elejen nem ertettem mit akar mutatni ezzel, de aztan jott a megvilagosodas.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
válasz Kanczy #44135 üzenetére
Hát elég erős, sajna a másik két gameben amit ma mentem vele eléggé feedltek a többiek es hátránybol nem könnyu vele jatszani mert ugye elég melee champ és itemek is kellenek neki.
De amugy nekem bejön mert erős ha csak egyenlobe mész lanen te leszel a jobb. De ugyvettem észre elég könnyu vele lanet nyerni is- Kis gyakorlás kell hogy a külső gyűrűn tudd tartani őket megfelelő mozgással. Mert amugy nincs dmge, az ulti persze sokat sebez de önmagaában kevés. -
Zivos
tag
válasz Yodamest #44122 üzenetére
S+ -hoz grat, viszont szerintem rosszul állsz a játékhoz, igaz rossz tanácsokat is adnak, illetve nem fejtik ki részletesen. Ez egy csapatjáték, hiába nyered szarrá a laned ha máshol vesztetek. Itt is írtak már olyant, hogy X tök rossz játékokat hívott, de mivel mindenki követte így nyertek. Már írtam van egy haverom aki imád ölni. Ketten már tudunk játszani Bronz 5 szinten , így néha elmegyünk normálra. Hozott egy Kaylet, mert topra az volt a legjobb win akkor. Először finoman figyelmeztették, hogy miért nem Yasuora ultizok amikor beugrik, hogy legalább ölni tudjunk, a végén már szidták, ő meg nekem azt mondta hogy magára tartogatja, mert 2 másodpercig túléli legalább a csatát. Persze ő talán 1x halt meg, de simán kikaptunk. Vagy ha én vagyok tankkal, beugrok 4 közé, ő meg elmegy haza mert épp összegyűlt a pénze X itemre . Tehát alap, hogy a többiek hülyék, neked kell megnyerned, de ez ne akadályozzon abban hogy segíts a többieknek. Én topról sokszor lemegyek középre gankelni, meg is lepődnek általában. Ha kicsit betolják az ösvényt, vesztek pár miniont a gyilkosságért megéri.
-
Beni97
őstag
Így van. Ez nálam is megtörtént ma. Én simán hoztam a lane-t, míg más bukta. Vesztettünk is. 52 perc "szenvedés"(igaz volt nálunk egy sona aki afkolt). Ezért kell tisztába lenni azzal, mikor toljuk a lane, vagy mikor fagyasszuk és ezek előnyéről/hátrányáról tudni.
Ajánlok neked AK-t, elég hasznos dolgokat mond.
És szerintem csak ritkán menj supportnak ha soloQ-ba mész. Supportként egy egész csapatra kell vigyáznod.
Gyakorold a midet. Onnan lehet a legjobban carryz-ni. Minden más lane közel is van, gyorsan le tudsz menni. Én tavaly szinte csak, supp és jungle voltam. Most csak top és mid. Ha be merem vállalni akkor jungle. Már jobban állok mint tavaly. -
kenwood
veterán
"Az egyik ertekes skint orral nyitottam ki.
Ugy, hogy nem neztem oda"A csoka kihuzta a #1 skinemet.
Mighty Jax
Szenvedos a video,de erdemes a vegeig elmenni.
kiteped a hajad,ha meglatod,mit csinal[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Mister_X
nagyúr
válasz Imilenni #44134 üzenetére
Nem erős, early kifejezetten gyenge, ha a mid laner közelharcos (Zed, Yasuo, néha kataliba is) és nem sikerül ellehetetleníteni a farmját. Ulti arra jó, hogy vagy levakard magadról az ellenfelet, vagy megöld vele, előbbit nem könnyű Yasuo ellen.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
jUUh
addikt
Midre kit ajánlotok akinek olyan spelljei vannak mint például Xerathnak, vagy Vel'koznak. Arra gondolok, hogy szinte minden spelljük területre sebez. (AOE?)
Samsung Galaxy S23+
-
micafighter
nagyúr
A "standard" a piros kavicsba mpen, nagyba pedig flat AP. Preferenciától függöen sárgába armor, flat HP vagy skálázódó HP, kékbe flat AP, skálázódó AP, skálázódó CDR, vagy flat MR. Mivel elég sok lehetőség van, nekem ezért van pl csak AP mid-re vagy 6 féle runatáblám.
Illetve még megemliteném hogy szerintem nagy kavicsba szinte minden hősnek a legjobb kavics az MS, azt is be lehet tenni nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Micsoda baron steal és penta kill
És ez off, de hogy lehet 7 órán keresztül lábbal wowozni?. Most kiváncsi lettem hogy olyan táncszőnyeggel és egérrel milyen lehet lol.
-
Dzsolo
senior tag
van valami oktató videó, mert hiába játszom nem megy annyira jól mint szeretném.... sőt ma nagyon gyatrán
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest