- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
-
Jazz
veterán
Melyik része volt a spanyol. Mondd aztán fordítok.
Erről jut eszembe, feltettem a magyarosítást, tök jó, hangulatos az audio, viszont se a mastery-t se a tárgyakat se semmit "nem találok". Szóval megy vissza az angol.Na, most megy a north amcsi LCS.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Kanczy
Topikgazda
-
Kanczy
Topikgazda
Teljesen elmebeteg ez a game, ennyire még nem szorongatták meg az IMT-t You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
Topikgazda
Nincs is jobb, mint Zeddel ARAMozni egy Tristana, Lulu, Soraka, Alistar, Morgana ellen
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Beni97
őstag
-
veterán
En anno 3 refundot csinaltam, mert esz nelkul vettem a champeket, de mar nincs ra lehetosegem. Viszont van meg par amit vissza adnek. Jol ertem szavaitokat lesz ra lehetoseg, hogy ujra lehessen refundolni? Vagy ezek , csak hiu abrandok
Jazz: kozbe sikerult osszeraknom a kepkockakat
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Hamuuuu
tag
válasz D1Rect #43065 üzenetére
Refound nem töltődik vissza,szóval okosan kell használni nem egy sorakára
Riot megfogalmazásában
CAN I HAVE MORE TOKENS?
No. Our standard policy for a long time was to not offer refunds, and these recent changes were implemented to better assist our players. Every account is given three refund tokens in order to give Summoners an opportunity to exchange content that they regretted purchasing or bought accidentally. In other words, you are provided with three exceptions to our no refund policy, and we will not be able to provide you with more tokens once they are all used up.Before purchasing content, we would highly recommend taking a look at our previews for skins and champions in our Forums or in the Champion Spotlight videos to ensure that you are making an informed purchase.
https://support.riotgames.com/hc/en-us/articles/201751864-Content-Refund-FAQ
[ Szerkesztve ]
"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
micafighter
nagyúr
válasz D1Rect #43065 üzenetére
Régóta megy a könyörgés hogy valami módon töltődjön vissza a refund, de eddig nem tett semmit a riot az ügy érdekében.
Szerintem nem roppanna bele a költségvetésük ha kapnánk évente 3 refundot. Ezzel szemben pl a régi shennel nagyon jo voltam erdőben, toppon meg support ként, az ujjal meg nem tudok mit kezdeni, közel sincs annyi sebzése mint a réginek. Megvettem egy hőst, rewörkolték, számomra useless lett, és nem refundolhatom A reworkok meg ugye jönnek folyamatosan, alig várjuk őket. -
Mottie
őstag
válasz micafighter #43069 üzenetére
Pedig elvileg erős lett Shen.. Én egyszer refundoltam, mikor 7900 IP-ert vettem meg valakit, akivel az Istennek se tudtam játszani
Be Victorious!
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
micafighter
nagyúr
válasz Mottie #43070 üzenetére
A régi shennel csak annyi baj volt hogy idióta módon skálázódott egy zedhez képest pl. Régi Shennek vagy húzol AP-t hogy a képességei erősebbek legyenek, vagy húzol tankra hogy tankos legyen, vagy attack speedre hogy a passzivja és a Q odaverjen. Nekem a kedvencem a BotRK-s tank verzió volt, baromi tankos volt nagy sebzéssel és sustainnel. Az új se rossz csak közel sincs annyi sebzése mint a réginek, másrérszől viszont a W-je igen erős egy adc mellett. Viszont én toppon meg erdőbe szivesebben vittem, ott viszont gyengébb lett.
-
Zivos
tag
Mivel érintve érzem magam, megpróbálom megmagyarázni. Az első játékokban még a gomb megtalálása is gond volt, nemhogy térkép meg ward . Most már 200 meccsel eljutottam oda, hogy tudom figyelni nagyjából a térképet, de azért vannak üres járatok, főleg akció közben. Ward az mint olyan meg szinte nem is létezik . Próbálom tudatosan használni, de azért 20. perc után nem nagyon rakok le. Azért vagy te plat szinten, én meg level 23. A sorsolást kellene megváltoztatni, a játékosok olyanok amilyenek, ezért van a MMR.
-
veterán
Játszik valaki Yasuoval ? HA beállítom az E-re a quicksmartot, miért nem mukodik rendesen ? Direkt figyeltem es eleg surun van , hogy nem mukodik egyszeruen nem hasznalja a varazslatott hiaba nyomkodom az E betut es tuti nem en benazok mert allok a minionok kozott , de nem csinalja valami miatt. :/
3njoy the Lif3
-
hemaka
nagyúr
Ez most komoly?
Nem tudom elképzelni, hogy hétvégén este ne játszanának a kiddok...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz HoaryFox #43081 üzenetére
Na varj yakkor lehet en pancseroskodok, ra kene eloszor vinni a kurzot a minionra es uztana nyomni az E betut? En azt hittem automaikusan , csak lenyomom ha hatotavon belul vagyok es mukodik. Legalabbis igy mukodik, de nem figyeltem es lehet azertt mert korabban megtamadtam esetleg azt a miniont es ravittem a kurzot?
En azt hittem, csak hatotavon belul kell lenni esennyi, meg persze,ha korabban nem ment mar keresztul az adott minionon vagy hoson.Beni97 en is foyamatosan mozgok vele , de az miert lenne gond? Attol meg mukodnie kene szerintem.
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
HoaryFox
őstag
Nem a játék fogja kitalálni, mit akarsz célozni, azt neked kell meghatározni.
Amíg nyomva tartod a gombot, addig tudsz célozni és akkor fogja elsütni a képességet, amikor elengeded a gombot."A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
hugi0
őstag
C9 vs CLG - ez aztan igen porgos, esemenydus volt.
- erdemes megnezni."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Beni97
őstag
Azért mert quick caston mutatja a hatókört is ha sokáig nyomva tartod. És mozgással beszakítható. Viszont ha csak smartcaston van akkor amint megnyomod a gombot arra felé vagy arra a célpontra egyből megy a spell. És igen rá kell vinned a kurzort a minionra, hogy rá tud nyomni az E-t.
-
Beni97
őstag
Huni pantheon pick -
Mister_X
nagyúr
válasz hemaka #43082 üzenetére
Tegnap este háromszor vártam (mindig kinyomtam és 1–2 perc múlva újraindítottam) negyed órát mid/jungle preferenciával (megvettem Ekko-t, na), mire meguntam és jungle/mid prefre három perc alatt beléptetett.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kenwood
veterán
C9 vs Clg eleg kemeny meccs lett.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz Hamuuuu #43011 üzenetére
Froggen tobbet keres,mint az egesz Uol. managerrel egyutt.
Foxnak jobb a KDA-ja,mint Vizicsacsinak.
Viktorral 7/5 (71%), Zed 3/3 (100%)Csacsi kreativ jatekos,a nezoknek elvezetesebb,mint Fox, de sok a kamikaze akcio tole, amibol jonnek a halalok.
Loulexnek meg szonkia kell a csapatot,elozo szezonban durvasagokat muvelt Lee Sinnel,de volt sok szurke meccse.
Ket game alapjan en nem itelnem meg,siman bevalhat.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Dolby
senior tag
válasz kenwood #43095 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy Fox önmagától sokkal kevesebbet tudna ölni, saját magától elég ritkán alakít ki győztes helyzetet (igaz nem is kerül nagy bajba, ezért jó a KDA-ja). Kell mellé Hyli vagy Csacsi aki megteremti számára a helyzetet, még ha ezzel saját magukat nagyobb veszélynek teszik is ki. Tudom, hogy midként fox rendszerint nem olyan hőssel szaladgál akivel kezdeményezni lehet, de a KDA alapján én nem ítélném meg őket :-) (Ráadásul midlanerek között Fox farmol a legrosszabbul, ami sajnos goldban is meglátszik általában. Igaz, ebben Csacsi sem jeleskedik :-D)
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
hugi0
őstag
League of Legends - Oceania Live ! -> OPL Split 1 - Super Week Day 1
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
veterán
Nah jo igy mar vilagos minden. Haza megyek du letesztelem. koszi a kimerito valaszokat
3njoy the Lif3
-
kenwood
veterán
Bug vagy feature az a preseasonben megjeleno dolog,hogy egy trade utan az ellenseges minionok a bazisig kergetnek ? (najo nem,de sokkal nehezebb lerazni oket,mint eddig)
Illetve olyat tapasztaltatok,hogy nincs cdn a zhonya,megsem reagal a hotkey?
Volt olyan teamfight,ahol 3x kellett megnyomnom,mire tortent valami.Raadasul cc sem volt rajtam,preventiv jelleggel toltam volna (mondjuk mindent leszed,szoval ez se szamit)
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest