- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Aldo Novares #44801 üzenetére
Olyanért nem banolnak, hogy teemot kibanolod. Emailedre érkezett szöveget megnézed/bemásolod ide, biztos rájövünk mi volt a baj.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
saelin
veterán
válasz Aldo Novares #44797 üzenetére
Na én ilyet nem szeretnék látni soha... Párszor előfordult, hogy afk-ba mentem át, mert ott kellett hagynom a gépet, de ha valaki kötöszködik, akkor nyomok rá egy muteot. Ha rossz passzban vagyok és bénázok, szídnak is miatta, akkor megpróbálok jobban figyelni (no feed, minimum). Ellenben ha ezután is szekálnak megy a /mute all. Ez érvényes a premade köcsög partikra is, ahol nem tolerálják a kezdőket/vissztérőket.
Oh, pedmade partik... Tegnap kétszer is kifogtam egyet és úgy szétcincáltak group fightban minket, mint a sicc! Sajnos senki nem akarta feladni, így 50 percet végig kellett szenvedni. Valami 70-30 vagy ilyesmi lett a vége.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kenwood
veterán
válasz saelin #44803 üzenetére
35-40 perc utan olyan durva a death timer,hogy 30-70 rol is meg lehet egyetlen push utan nyerni.
Persze ilyenkor mindig valaki meg elmegy splitelni,vagy dzsungelezni,hogy meg veletlenul se nyerjetek meg.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
saelin
veterán
válasz kenwood #44804 üzenetére
Igen, volt már rá példa, hogy egy jól időzített pushal bedaráltunk mindent, de ez nem az a játék volt. Az ellenfél nagyon jó volt. Főként itt a komunikációjukra gondolok, mert az adc-t és a dzsunglerest úgy védték mint az anyafarkas a gyermekét. Mióta lol-ozok nem láttam ilyen jól összeszokott csapatot. Megérdemelték a wint.
Más:
Az nem lehet kikapcsolni, hogy a lol ablaka ne legyen ilyen agresszív? Értem azt, hogy ne ugorjon fel, ha valamit csinálnom kellene (meccsek előtt, login screen stb). Elég zavaró néha...[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kenwood
veterán
válasz saelin #44805 üzenetére
Ezt nem ertem.
Ha inviteot kapsz,akkor alap,hogy felugrik.
Maskor nekem nem szokott.Invitenal egyebkent ugy lehet lecsuszni a felugro ablakrol,hogy pont akkor klikkelsz az aktiv ablakra,amikor ugrana fel a lol,es ilyenkor rogton rakja is vissza talcara.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
saelin
veterán
válasz kenwood #44807 üzenetére
Nekem a login ablak amikor megjelenik, akkor is fókuszba teszi magát (és csak alt+tab trükközéssel lehet váltani). Plusz játék alatt ha nincs semmi megnyitva csak a lol, akkor még a windows+D kombóra sem vált az asztalra. Ugyan ez a helyzet az alt+tab-al. Ezért mindig azon az asztalon nyitom meg a lol-t, ahol van a böngésző megnyitva, nem úgy mint a többi játékot, hogy az elsőtől jobbra (az van kinevezve játékos asztalnak ).
Mikor először játszottam ezt jól be is szívtam. Egyik destopon böngésző, másikon pedig a lol volt, de nem tudtam kijönni a játékból sehogy, így az adott charhoz kénytelen voltam használni az ajánlott itemeket.
Inkább kellemetlen néha, mint hasznos. Ezalól kivétel az invite pop-ja, mert azt nem szeretném elhalasztani.
Szerk:
(#44808) Dolby
Ja, meg akkor.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz saelin #44809 üzenetére
windows-D nem megy full screenben.
ott az alt-esc a megoldas.de meg mindig nem irtal olyan esetet,ahol ne lenne indokolt a felugras
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
LLaci89
tag
válasz kenwood #44800 üzenetére
Ezt az IP cím szűrést felejtsük már el. Az emberek nagy részének nem statikus az IP címe, ergo bármikor megváltozhat. Ember szintű ban-ra egyedül csak olyan rendszerben van lehetőség, mint a koreai, ahol személyi azonosítóval regisztrálsz mindenhova.
Plusz az hogy az automatikus rendszer jól működik, arra nem tennék sok pénzt. Nézzük csak meg, hogy a legegyszerűbb dolgokat is, hogy eltudják bénázni a riotos programozók. Ezek mellett senki se gondolhatja komolyan, hogy hiba mentesen lefejlesztenek egy szövegértelmezőt(mert ugyebár értelmezni kell a chat-et, nem elég szavakat keresni benne). Plusz láttam már én is olyan chat log-ot, amiben semmi se volt, erre a riotos válasz az volt, hogy csak a log rossz(persze ha egy log-ot se tudok megírni, akkor a rendszer biztos jól működik).
Nem lenne semmi baj az automatikus rendszerrel, ha elfogadná a készítő, hogy nincs tökéletes rendszer ilyenben(amire a riot, kb semmiben se képes sajnos).
[ Szerkesztve ]
-
Ryder1
senior tag
válasz LLaci89 #44811 üzenetére
Perma bannokat csak úgy adnak, hogy előtte élő ember is megvizsgálja az esetet. Mondjuk olyan chat bannról sem igazán hallottam még, amit ne érdemelt volna meg az illető. Néha-néha kikerül redditre egy sírós poszt, hogy ő nem érdemelte meg, utána meg egy riotos bemásolja a chatlogjait és kiderül, hogy bőven kijárt már neki.
-
kenwood
veterán
válasz LLaci89 #44811 üzenetére
Nagyon ritka,szinte soha kivetelekkel probalod magyarazni a bizonyitvanyt.
Itt nem arrol van szo,hogy neha 1-1 arcnal elgurul a gyogyszer,hanem arrol,hogy a kozossegben par eve valami elment nagyon rossz iranyba,es azota az lett a standard.
Annyira abnormalis az emberek viselkedese,hogy az valami elkepeszto.Ez meg a jatekok kozott is egy mas vilag.
Ket gamet nehez ugy letolni,hogy ne lenne legalabb egy teljesen elmehaborodtt ember,de harmat szinte lehetetlen.
Szerintem itt valami nagyon radikalis megoldas kene.
Mondjuk 3 hullamban 1 millio ember permabanolni.
A harmadik hullamra azert eleg sokan eszbe kapnanak.
Talan.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz kenwood #44810 üzenetére
Olyan nincs, de attól még zavaró. Fölösleges az előtérbe ugrania, amikor úgyis ad hangjelzést róla vagy ugrjon előtérbe, de utánna tudjak egy simma kattintással visszatérni a böngészéshez. Túl agresszív az ablak, na!
Az alt+esc-pet pedig kipróbálom.
Toxic/salty people
Én majdnem minden játék alatt talákozok túlsózott emberekkel. Szerintem erre nem nagyon van megoldás, max a chatből való kitiltás.[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
válasz saelin #44814 üzenetére
Találkozol eggyel
De nem minden esetben vannak ilyenek. 10 Meccs alatt 7-ben biztos van azaz 50-ből kb 7 ember, 500-ból 70, 5000-ből 700, 50.000-ből 7000. És eljutunk egy olyan pontra, hogy 500.000-ből 430.000 normális, csapatjátékos player van az nem is olyan vészes
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Jazz
veterán
válasz kenwood #44813 üzenetére
Még az is lehet, hogy ott a bibi, hogy túl magas a befektetett energia. Vért kell izzadnia, a jobbnál is jobbnak kell lennie hogy feljebb jusson, és akkor egy ilyen afk-er elront neki mindent. Passz. Én személy szerint nyugodtan acceptálom ha ilyen van aztán kész.
Jungle carry témához:
Érdekes jelenségre bukkantam. Noc-al egész jól lehet carry-zni. Azonban van egy hátulütője a dolognak amitől visszájára fordulhat minden.
Nevezetesen, hogy elkezdnek félni. Rájönnek ha egyedül vagy ketten vannak lane-en, meghalnak. Erre elkezdnek csapatban játszani. Ötösével mennek mindenhova, senki nem kockáztat, teamfight-ban meg sokkal erősebb a kombójuk, és pont ezért nyernek.
Már gondoltam arra is hogy takarékosodni kéne a gank-ekkel, hogy ne féljenek már ennyire, ne álljanak össze egy csapatba, mert pont ezért fogunk veszíteni.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
kenwood
veterán
-
-
Jazz
veterán
válasz kenwood #44818 üzenetére
Nyilván. Csak vicceltem. Én is alt-tabolok ha úgy van. Csak nálam működik is.
(#44819) GoodOldTimes:
Nálam most sorozatban jönnek a 4v5-ös meccsek megint. Még 5v5-nem is nehéz, de valahogy csak-csak sikerül beverni a tornyokat. Erre adc elmegy afk-olni.Erre mondjuk valamit kitalálhatna riot. Sokkal szigorúbbat. Ha nem a szerver a probléma akkor mehet a penalty. Aztán a 10napos bann alatt lehet szépen gondolkodni. De nem. Bannolnak a flame-ért, az afk-ért meg nem. Pedig az rontja el végérvényesen a többiek játékát.
free your mind
-
kenwood
veterán
Dehogynem.
Az afk-t nezi a legszigorubban a rendszer
Mar azert is kapsz fekete pontot,ha mondjuk 8-10 perc utan reconnectelsz,es egy 2-3 honapos intervallumban 10 nel kevesebb feketere mar jon is a queue penalty.
Nekem olyan 2-3% kornyeken lehet a 4v5 meccseim aranya,es kb. ugyanennyi az 5v4.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Bowser
aktív tag
Ne adjanak bannt érte Csak az elsőnél 1 napos, a másodiknál 5 napos, a harmadiknál 15 napos, a negyediknél 1 hónapot és így duplázva tovább. És 3 havonta újraindulna.
Azért se, mert honnan tudod, hogy épp mi történik azzal aki éppen afk? Lehet rosszul van, vagy az egyik családtagja, vagy el kell rohanni bármiért. Bármi lehet. Azért legyen 1 napos az elsőnél mert mégegy ilyen extrém eset nem nagyon lesz a közeljövőben mondjuk. Aztán ott a világ legegyszerűbb és legtermészetesebb problémája mikor "elmegy" az internet. Kellemetlen, de biztos nem szórakozásból ment el neki és ugyanazt érzi mint te mikor látod, hogy afk. Idegörlő mikor rankeden vagy de elmegy a neted.
Jajj most olvasom penalty-t irtál Akkor jó minden ok
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Jazz
veterán
válasz kenwood #44821 üzenetére
Irigyellek. Nekem ez az arány 30-40%, a másik oldalról meg 2%.
(#44822) GoodOldTimes:
Nyilván, én se az elsőnél gondoltam, hanem fokozatosan.
Igen igen, penalty-t írtam.
Nekem mondjuk pont erre van mobil netem is. Ha elmenne a net, vagy laggolnék, telefonról wifi hot-spot, és vissza tudok joinolni bármikor. Miattam ne bukjanak mások.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
-
saelin
veterán
Pont azért kell alt+tab!
Pár hónapot kihagytam, így most netről nézek item buildeket. Másképpen nem tudom megoldani. De hagyjuk is a témát úgy látom nincs rá megoldás (közben googliztam is egy sort, ott sem találtam semmit).
-
stefyY
őstag
válasz Nova96 #44828 üzenetére
Nasust könnyebb earlyben megakasztani, mint Chot...nem fogják reworkölni sem...és igen, late game carry, de amikor 0/8-ban vagyok, akkor látnod kellene az arcomat...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Nova96
őstag
válasz stefyY #44829 üzenetére
Fogják hidd el.
A történetét is most frissítették. Általában így kezdődik.
Ismernie kell kell a hőst, hogy ellene tudj játszani, de pl. ha nem olyan hőst hozol akivel meglehet akasztani rekt az egész játék. Mert tankos, nagy a damage és szerintem earlybe is egész erős.URF nasus próbáld ki majd. -
Jazz
veterán
Az ilyen leg skinek ára hogyan alakul az idővel? Fokozatosan csökkentik, vagy néha van ezekre is akció mint a hagyományos skin-ekre? Pl. eternum noc skin eshet lejjebb? Vagy felejtős erre várni.
free your mind
-
Dolby
senior tag
válasz Imilenni #44833 üzenetére
Nem csak akkor szoktak rework-öt készíteni ha valaki túl op. Sőt, általában egyáltalán nem ezen múlik, legalábbis a rework-ben részesült karaktereket megnézve nem nagyon tudnék olyat mondani ami előtte legyőzhetetlen lett volna. A rework nem arról szól, hogy valaminek az erejét változtassák, azt megteszik sima patch-ben értékek módosítgatásával. A rework a hős játékmódjának megváltoztatására/felújítására irányul :-)
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
stefyY
őstag
De hidd el, hogy egyáltalán nem nyúlnak hozzá...eléggé unique champről beszélünk, ráadásul nem egy Urgot, hogy szinte senki nem is játszana vele.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Dolby
senior tag
válasz stefyY #44836 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető voltam. Én egy szóval nem mondtam hogy szükséges vagy sem a Nasus rework, csak azt akartam kifejteni, hogy azzal magyarázni a szükségtelenségét, hogy van aki elveri elég furcsa :-)
Szerk.: Így visszaolvasva a counterpick-et inkább arra írhatta, hogy túl OP a champ és ettől függetlenül jegyezte meg, hogy nem fogják... :-D
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Fogyatekosok ellen jo a nasus.
Ha hagyod,hogy legysen 500 stackje a 20. percre,meg leallsz vele 1v1 fightolni az ultija alatt,akkor eros.
Ha picit is tudod kiteolni,akkor elnyomja a lassitasat,majd szaladgal az emberek utan,de senkire nem tud egy arva Q-t kitolni.[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
+1 És szerintem is tuti jönni fog a Nasus rework idővel. Már volt adc, mage, következőleg jön majd a top champok reworkje.
Nasussal az a baj, hogy (tisztelet a kivételnek) nem fun játszani. Egyszerűen az a gameplay, hogy 30 min top ösvény non-stop farm aztán endgame 1 hit everybody nem egy jó mechanika. Ez egy elavult dolog, valami olyasmi kéne mint Cho-nál, hogy ez nem egy permanens dolog, hanem elvesztheti. Lehetnének pl. erősebbek a stackok, tehát nem kellene annyi belőle, viszont halálozás esetén egy részét kukázná. Így kicsit dinamikusabb lenne a karakter, nem earlybe dőlne ez, hogy most jó leszel vagy sem vagyis nem ennyire markánsan.
UI: Tegnap nézegettem csak meg az item módosításokat, hát a szellemarc az mégdurvább lett. Vesztett ugyan 15 mr-t, de már 25%-os a heal erősítése, szerintem ez elég jó buff. Illetve a morello igaz drágább lett, de továbbra is a number 1 és a korok pálcája is baromi erős lett így.
-
Yodamest
veterán
Viszont egy kérdésem nekem is lenne, mégpedig a mid-lane last hittel vannak gondjaim. Persze nem Zeddel meg hasonlókkal, hanem az ilyen 60 AD-vel rendelkező champeknél, mint Fiddle, Ahri, Lux. Egyszerűen baromi nehéz velük az első pár szinten, a manát meg nem használhatom mindig erre.
Rúnát nem akarok erre áldozni egy várzslónál, tehát AD-t rakni neki... Esetleg nagy hülyeség lenne aratással kezdeni és első hazamenetelnél venni dorans ringet? Hybrid rúna talán, tehát 12 ad 26 ap, az valid lenne?
-
Jim-Y
veterán
-
Mister_X
nagyúr
válasz stefyY #44825 üzenetére
Múltkor voltam egy olyan meccsen Nasus top, ahol négy (!) AP hős volt ellenem plusz az ADC. De az ADC-jük nem volt a helyzet magaslatán, konkrétan late game olyanokat műveltem, hogy 4vs1 okosba, amíg meg nem érkezett egy valaki tőlem és be lettek darálva. Sosem volt szükségem olyan buildre, ahol armort csak a cipő meg a core item (Iceborn Gautlet) ad, ennyi MR-em még sosem volt
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Kanczy
Topikgazda
Teljesen rendben van a hibrid, vagy néha akár az AD rúna AP karakterre néhány esetben. Könnyebb last hitelni (ha nem megy, sokat segít), és sokkal jobb a harass
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Dolby
senior tag
válasz Yodamest #44839 üzenetére
Én olyasmit képzelnék el neki, hogy a stackek elhasználódnak ha úgy használja Q-t, hogy az nem ad + stack-et. Nyilván különböző mértékben csökkentené mondjuk egy tornyon, egy hősön vagy egy minionon. Szóval Ha öltél Q-val akkor + x, ha nem akkor - y, mind két esetben a mértéke attól függene, hogy kin használtad. És emellett lehetne a stack-ek erejét növelni is, mert folyamatos odafigyelés nélkül könnyen visszaeshet a sebzése így. Ezen felül tényleg kaphatna valami új spell-t is ami kicsit változatosabbá teszi a játékstílusát.
-
kenwood
veterán
En probaltam mar,de nagyon meg kell nyerni a lanet kulonben vagy az ap lesz kicsi,vagy a cd nagy.
Hatranyban,vagy nagyjabol egyenlo korulmenyek kozott teljesen fos.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
saelin
veterán
Ugh, úgy látszik a visszatérésem nem lesz könnyü a lol-ba. 3 napja játszom újra és 3 nap alatt csak 5 meccset nyertünk meg a csapatommal (random emberek). Most vagy én lettem nub vagy az match maker nem veszi figyelembe, hogy abbahagytam egy ideig a játékot, így kapom a "szintemnek" megfelelő ellenfeleket.
Vagy lehet az a baj inkább, hogy draftot megyek mostanában, amit előtte nem tettem. De hogy ekkora különbség legyen!
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest