Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WinnerB0Y

    senior tag

    válasz Mister_X #29973 üzenetére

    Feleslegesen költenéd a pénzed. Alacsony divekben SEM más mint itt. Akár hiszed, akár nem, teljesen ugyan az a két szerver. Ráadásul itt a silveresekbenmeg goldosok is életrevalóbbak mint a platinum tetejében lévők 80%-a. De persze ez nem lehet így mert én mondom, aki diamond promóból esett plat iii ig. Arra leszek kíváncsi, hogy 2-3 hónap múlva, mikor diamond II-III körül fogok járni akkor is én maradok a balfasz liar vagy pedig végre elismeri az a pár ember is, hogy igen is ott vagyok pedig szétsírtam a fórum kódját 1 éve ilyenkor még.
    Mert eléggé sántít a dolog, hogy én mint platinum mondtam egy olyat hogy egy rendes carry volt, mikor én játszottam, ami kétség kívül még mindig teljesen igaz az előző 10 rankedemre, már kapom az oltást, de egy dájmond fényezi az epéniszt az már csodálatraméltódolog'. (ne vedd személyeskedésnek, vagy sértegetésnek, csak épp téged tudtalak példának felhozni xD).
    Megint előjön, hogy tényleg semmi összetartás a magyar e-sport communityben. Csak az ha valaki lejjebb van akkor már mennek a kifogások hogy "jaj ez csak eune". Én sem itt lennék már, ha mondjuk nem az érettségit tartom fontosabbnak.

    EUNE: iNeeko

Új hozzászólás Aktív témák