- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
Nincs túl sok ember, aki annyira jó, hogy simán lehozza egyedül a meccset. Ha pedig mégis találkoznál egy ilyennel, ő úgyis kijut 20-30 játék után az adott divízióból, illetve az MMR-je is jóval magasabb lesz mint a tiéd, tehát nem sokat fogsz ellene játszani.
Alapvetően nem a smurfök a bajok, hanem az eloboost. Ezt sikerült most kiküszöbölni, kellett már ez az update. Természetesen most is lesznek elvetemültek, akik csak azért fognak csinálni egy új accot (és berakatják magukat a 10 meccs után silverbe/bronzba), hogy valakivel egy divízióban legyenek, és őt felhúzzák. Sajnos a pénz nagy úr...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérek mindenkit, mellőzze a személyeskedést és a piszkálódást, ez egy szakmai topik! Köszönöm!
-
nike_
addikt
válasz WinnerB0Y #30207 üzenetére
A Diamond 1-2-eseknek/Challengereknek nem lenne optimális. Sokan azért csinálnak csak kis accot, hogy ne kelljen annyit (akár fél-1 órát is) várni a meccs keresésekor (ezt gondolom te tudod, csak a kezdőbbeknek mondom). Az IP szűrővel ezt a lehetőséget elvágnák tőlük.
-
Lokids
addikt
Én nemértem az embereket. Az ellen tornya alatt játszanak, majd sírnak, hogy már 100-adjára gankelik le őket, de a mi junglerünk még nem járt arra. Mégis mit akarnak a junglertől? towerdive full hp-s ellenre?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Noddy
senior tag
Erről beszélek én is, teljesen egyetértek. És szerintem nagyon ritkán találkozni smurfökkel én a kezdetek óta játszok és még egyszer se futottam össze ilyennel... persze lehet aki többet játszik mint én akkor találkozik ilyenekkel, de a játék élményt szerintem nem tudják jelentősen rontani, mert a játékosok elenyésző százaléka boostol vagy smurföl. Lehet még az 1%-ot se éri el, azaz 100 játékból egyszer találkozol velük.
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
csipszikutya
senior tag
Öcsém eléggé kocka, van is egy acc-ja dia 4-be azt hiszem és nem rég unatkozott, menjünk rankedre...
Kért valami silveres acc-ot és mentünk pre botot. Ő mint support és mint adc amit nem tudok játszani.
Annyi dolgom volt, hogy farmoltam és szó szerint oda kellet mennem last hitelni az enemy-t, mert olyan szinten poke-olt, hogy nem volt más dolgom. 4 percnél csinált nekem egy triplát és alig fogyott a hp-ja.
Nem azt mondom, hogy nem volt élvezetes a játék, mert mindig szeretem ha el vagyok feedelve, de úgy könnyű. Még az "élvezetről", hogy nem olyan nyerni és tanulni se lehet abból szinte semmit ha megcsinálják nekem az utolsó aa-t és kill és persze nem utolsó sorban unfair is (bár elvileg ez a supp. dolga).
Eddig egyszer játszottam smurf acc. ellen (után fel is vett) és nagyon elpicsázott, de élveztem és tanultam is belőle. Eddig 2,5 év alatt ~600 normál és 600 aramot mentem. -
Mister_X
nagyúr
válasz Lokids #30211 üzenetére
Én sem értem, volt ellenem egy Vayne top (!), folyton elpsholta a minionokat a turretemig. Mondjuk nem kellett nagy tehetség, hogy kinyírjam, 250HP-ja volt, nekem kb 300, elindulok felé, elkezd lőni, hentesbárd belé, majd E és el is tűnt a következő basic attackkal. Amikor meg egyszer a jungler jött segíteni (megint turretig jött) és legankelte akkor elkezdett flame-elni engem, a mi junglerünk ("egyedül nem megy, mi"? Visszaírtam, hogy de megy, csak adtam egy assistot a junglernek) és a sajátjukat, amiért nem segít. Egyszer jött a junglerük, akkor lettem lvl6 (Mundo) és mindketten meghaltak.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
cbr688
senior tag
én tegnap előtt megvettem vel'koz-t mondván a meccselőzményeknél ott az arca, plat5 rankedbe mondom kipróbálom, lucian volt a párom első és második gameben is 1.tristana -tresh ellen , második game draven-lulu páros ellen, olyan alacsony a mana költsége hogy szétpokeoltam őket, ráadásul az ulti 2x is sors fordító volt első gameben elolvasztottam tristanat még mielőtt kirobbant volna a tf másodikban katát kaptam el rohadt messziről...mindenkinek ajánlom, rengeteg slow,knock up és sebzés(true dmg is) és eszméletlen range.
-
tomrRRR
senior tag
Miután kap valaki csillagot honorable, illetve teamworkért ? Zöld,Piros csillag mennyi kell elérni?
Valamint a report listát meglehet valahol nézni?The easy day was yesterday!
-
-
hondahd
tag
Ti mit gondoltok erről?
Ha bejön elég durva lesz
[link] -
banán007
tag
Thresh erezhetoen nagyobb lett az uj patchben?
Meg nem volt idom felrakni... -
devilinsid3
addikt
valaki ismeri ProxHUN nevű kollégát?
véletlenül nem boostolta fel valaki nagyobb ligába? csak, mert érdekes volt, hogy miden kata (én) vs. rivenben lazán vertem úgy, hogy ő Gold3 én meg Silver4../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
törölt tag
válasz devilinsid3 #30228 üzenetére
Az meg se forduljon a fejedben, hogy épp szar napja volt
-
devilinsid3
addikt
válasz #56230144 #30229 üzenetére
ha valakinek szar napja van az látszik, de itt olyan félre spellezések voltak meg szar team mozgásuk (4en premadek voltak), hogy ezt nem tudom be egy "szar napnak"... azért ha szar napod van ritkán ver simába egy 1 osztállyal lentebb lévő
(#30232) ígyvanferi: nézd. ha láttad volna az adott körben a mozgását meg a spellezését te is azt mondanád rá, hogy boostolt vagy vett acc..
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
ígyvanferi
addikt
Esetleg még azt tartom elképzelhetőnek, hogy te ilyen menő vagy, silver 4 létedre elversz simán egy gold 3-ast. Én is lőttem fejbe profi COD-ost annó. Bizony.
-
tomrRRR
senior tag
Nem a league teszi az embert, mi smurföltünk lvl 28 al s challenger volt az enemy normal 5v5 gameben s nyertünk.
The easy day was yesterday!
-
devilinsid3
addikt
-
tomrRRR
senior tag
válasz devilinsid3 #30234 üzenetére
Mint tegnap toltunk egy 5v5 gamet jött egy plat3 gyerek, s elkezdett feedelni, s aztán beírta chatba, sorry i bought account... rohadt lámája mondom D
The easy day was yesterday!
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Valakinek volt problémája a Win8.1 és a smartcast range indicator-okkal?
Ha lenyomva tartom a billentyűt, akkor elkezd a játék akadni, sőt néha még 'laggol' is (felengedem a bill-t és később nyomja el a spellt). Ha vsync be van kapcsolva akkor 60->45FPS, ha nincs akkor is durván 20%-ot esik az FPS. Tegnap még csak 60->57FPSre esett, az még tűrhető volt. Mellesleg tök véletlenszerűen csinálja, van amikor nincs baja, van mikor majd bele őrülök, általában 1-2 perc után jelen van a probléma. Ha a képesség fölé viszem az egeret, akkor is esik az FPS. (Magyarán mikor éppen kirajzolja a range indicatort.)
Kérlek mellőzzétek a "kapcs.ki a range indicatort" javaslatokat, azzal nem vagyok előrébb. Win7 alatt nem volt ez a probléma. x64-es a rendszer és eredeti. (Komolyan, nem félrebeszélek.) Van fent skypeom, chomeom, friss driverek, semmi más, vírusírtó se (még). 14.4 és 14.6-os AMD driverrel is csinálja. Minden beállításban. Minimum, maximum, AA be/ki, Catalyst 3D beállításokban akármivel. Teljesképernyős ablakosban vannak a fentebbi FPS számok, normál teljesképernyősen még rosszabb is... Win7 kompatibilitási mód se tett semmit.
Supportnak írtam, r3dlogokat csatoltam, várok mit írnak, remélem valami használhatót.
Fx-8350/2x4GB HyperX CL9 1600MhZ/970A-UD3/R9 280(nem-x)[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Én nyuszit még sosem vittem midre, mert meglátásom szerint nem oda való. Topra viszem, ha tankos a jungler és a support is, aztán menet végére négyszázakármennyi base damage-dzsel (412 + erre elkezdtem még egy Bloodthristert építeni), ami ulti alatt, passzívval becritel az Infinity, az nagyon fáj. Persze Riven gyenge pontja, hogy puha, így earlyben ha nem jön ki a lépés (nem ő kezdeményes), akkor elhal. Szerencsére a promóm alatt értelmes junglert kaptam, így sikerült gankelnie.
Természetesen a másik két menet bukva lett, mert volt egy félkegyelmű Yi jungle és Fiora mid, majd troll ADC a következő menetben egy használhatatlan Xin junglerrel... -26LP a versenysorozatból kilépve... Itt fogok ragadni örökké...
@Balazs_: mit nyújt az a mod, ami annyi pluszt ad, hogy vesződj vele? Amúgy szerintem igenis kapcsold ki egy teszt erejéig, ha megjavul tőle a játék, akkor egyértelműen a mod a ludas...
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
csipszikutya
senior tag
Yasuo clarityvel megy jungelbe, úgy, hogy a smitet váltotta át rá...
Balazs_: nálam is volt hasonló, vissza raktam a win 7-et és jó lett
[ Szerkesztve ]
-
deatom
tag
válasz devilinsid3 #30234 üzenetére
vagy lehet, hogy a goldos mondjuk főleg supportol, normalon meg kipróbálta katarinát (rivent, bocsi)...... ( vagy rankeden midre "kényszerült)
én is golda bekerültem 80%-ban support voltam meg néha jungler.... elmentem párszor más lanre, ( adcnek mondjuk, amit a legkevésbé tudok) engem is kenterbe vágtak, mint a huzat.. adcként még a silveres, de lehet még a bronzos adc is elverne/elvert volna 1v1-ben, mostmár kicsit javult a helyzet....[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz Mister_X #30237 üzenetére
én sem tudom miért jött oda, a töltő képernyőnél már lélekben felkészültem LB-ra, de amikor megjelent Riven meglepődtem
eldobálgattam Q-val meg néha beugrottam a minionokra majd W amivel sebeztem őt is, majd félhpnál ugyanez+ulti+ignite és vége, ezt eljátszottuk 2x, meg Nocturne is legankelte párszor így utána felment midről topra de már ott is hátrányban volt, mert LB sem tudta tartani toppot így fent is meghalt Riven rögtön Jayce ellen
nem hiszen, hogy trollkodott volna, mert a körben azért próbáltak harcolni meg úgy mozogni, hogy jó legyen nekik, de a laneken való bukás kis feedhez vezetett amit szar focussal fűszereztek így könnyed győzelem lett a vége
azért sem hiszem, hogy troll pick volt, mert utána a végén le gg-ztem majd jött a szokásos tárgy megszokott helyre való feltolásával(#30239) deatom: normál volt, Rivennel volt én voltam Kataval (és kb. 7-8. játékom volt vele, amiből előtte főleg botok ellen vagy retardált csapattal tudtam gyakorolni szóval szerintem érdemben nem értek még Katahoz teljesen)
lehet leszorult midre (bár ezt kétlem mikor ott egy LB a csapatban főleg úgy, hogy ők 5ből 4en premadek voltak)
viszont ha ő ott supportolt akkor miért "feedelt"? nem logikus úgy supportolni, hogy engem elver miden és a többieket segíti late gameben egy erős Rivennel? + a végn azért elhangzott az a bizonyos dolog ami a legtöbb játék végén ott van, szóval ebből is szerintem az jön le, hogy komolyan gondoltaaz egésszel nem is lenne baj.. de ő Gold3.. én meg a szar csapat miatt szívok Silver4ben még mindig.. kérdem én hol itt az igazság?
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
törölt tag
válasz devilinsid3 #30231 üzenetére
" (4en premadek voltak)," Jaaaa! Hogy normal! No comment...
-
devilinsid3
addikt
válasz #56230144 #30242 üzenetére
miért mi különbség van normál meg ranked között?
nálam ugyanúgy mind a 2 módban osztogatja a retardált csapattársakat, hogy csak na..
volt olyan gyerek aki miután leírtam, hogy Morganazok miden először kibannolja Morganat majd beválasztja Heimert azután miután már választottam másik mides hőst magamnak.. majd felment topra Heimerrel nagy duzzogva meg a többiek noszogatására(persze ekkor még senki nem számított, hogy ő Heimert le is lockolja topra..), 0-3 után pedig elkezdte szidni az enemy Renektont, hogy mekkora noob mikor 6 perc alatt megölte 3x.. utána lejött midre és 4x megölette magát Fizzel is biztos ami biztos, majd utána szidta botot..
szóval normal-ranked nálam egyre megy.. ugyanúgy belefutok a gyökerekbe, csak rankeden legalább még pontot is bukok érte nem csak az agysejtjeim épülnek le
rankeden is leszarnám, ha valaki balfasz, meghal 1-2x max. nem érdekel tartsa a sort ennyi, de 0-3 után ne akarjon már dominálni még 1 lanen és még emiatt meghalni 3x.. amiből már biztos nem állunk fel, ha a többi lane is vesztésre áll vagy max. sortartásnál, mert a jungles náluk ezáltal "szabad" toppal nem kell foglalkozni, mert az már feedben van így szabadon mehet a másik 2 lanere..[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz devilinsid3 #30243 üzenetére
Én például sosem tryhardolok normálon. Elviszem a random karaktereket, amikkel még sosem játszottam, és ökörködök balra-jobbra
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
hugi0
őstag
Ez tetszik !
"... ökörködök balra-jobbra ..." - Kanczy
"... állatkodni szoktam ..." - zeliEn is szoktam Troll-kodni.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
KYZRR
őstag
válasz Mister_X #30237 üzenetére
Rivent aa 2. HP regen-nerf ota nem vittem midre.
Amikor meg 6HP/5 volt, akkor meg jo volt.
Egyszeruen keptelen vagyok felfogni azt, hogy amikor kiadtak, akkor 10.4HP/5-os HPregenje volt.
Ez az ertek most 2.5HP/5-re csokkent.
A legutobbi (Rivent erinto) patchel nem tudom, hogy hogyan gondolhattak, hogy 2.5HP/5-os HPregent allitsanak be neki, a /level novelese nelkul.
(Bar lehet, hogya rito annyira megsem hulye, mert most ezzel az uj BT-vel naagyon OP a Riven E betu, es egy kicsit megeloztek a bajt.)[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
kexksz
addikt
válasz devilinsid3 #30240 üzenetére
-
Dinter
addikt
Most így, hogy easten is elkezdtem lejátszani a 10 rankedot, újra elmondható, hogy hiába bármelyik lane, ha midlaner szar. Esélytelen nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest