- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
-
isti732712
aktív tag
Azért "gyerekek" jól beleálltatok Árpiba!
Nem tudom, nem is akarom tudni, mi áll e harc és személyeskedés mögött, ez nem tisztem,de akkor mikor belefutottam valamibe ami számomra nem volt ismert, Árpi mindig segített,és itt most azért nem említek másokat akik segítettek, mert Árpiról van szó!
Az , hogy amit ő csinál és ahogyan csinálja és segíteni akar azoknak akik hobby szinten szerelnek, nem tudom mi kivetni való van ebben?.
Egy példát említek, épp most van gondom egy fűrésszel,2 hete nyüstölöm x problémák miatt, aztán jönnek elő a többi gondog, nem vagyok szerelő, hobby szinten csinálom, de elakadtam mert nem vagyok szerelő! Írtam Árpinak privátba, holott tudom ,hogy nem igazán vállal már szereléseket x fűrészeknél, de tettem egy próbát, és képzeljétek visszaírt, és normális emberi hangon, hangnemben, és megcsinálná nekem mégis csak a fűrészt ha végképp nem boldogulok vele, pedig aztán van közöttünk pár 100 km.
Kérdezem én melyik nagy szerelő képes erre?
Melyikőtök mondaná nekem ,hogy adjam fel a gépet és megcsinálja, mondjuk anyagárban?
Biztos vannak hivatalos jó szerelők is, nem tudom mert sajnos ilyennel még nem találkoztam.
Mindenhol csak a kibaszott lehúzás van, és magasról leszarom a fórum szabályzatát, hogy mit milyen módon írok le!!
Egy dolog amit fel kell fogni, ez a fórum azért ilyen mert itt hobby szinten foglalkoznak foglalkozunk gépekkel, itt nem biztos hogy megfordul egy vaddisznó Husi, vagy Stihl, igen itt lehet hogy csak kissebb gépek vannak.
Az hogy Árpi védelmére keltem, mert most majd ez jön, nem! Nem kell az ő védelmére kelni mert megtudja ő magát védeni, erre nincs szüksége másnak!
De addig míg nincs közvetlen legalább egy mailben történő személyes tapasztalatod addig nem hinném hogy ildomos valakit leszólni azért, mert ő segíteni akar.
De tudjátok mit, ha nektek ez a stílus itt a fórumon így jó akkor csináljátok,nem tök mindegy kinek nagyobb a fasza? Egy ami számít ki tud érdemben segíteni akár írásban szóban videóban vagy személyesen, mert tudtommal ez a fórum ezért született.Kellemes hétvégét, meg mindent
Ha rám is megsértődtök leszaromMerek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
kopepe
aktív tag
válasz isti732712 #3652 üzenetére
A betűket kitörölhetik,de a múltat nem !!!
Van egy újra táblánk....nincs itt semmi gond ! -
PALEDOG
kezdő
válasz Fureszeslali #3654 üzenetére
Szia. Tegnap bemutatkoztál. Remélem az én kommentemmel a parazsad ki is alszik. Ha érted érted. Ha nem nem....
-
kemenylegeny
csendes tag
Műhely felszerelés! Ma vágtam 0,8-as inoxot a képen látható korongal, ha a boltban találkoztok vele, bátran vegyétek meg, ne tévesszen meg az ára 250 Ft körüli.
Brutál jó. Német gyártmány.
Ebből van prémium is, azt is kipróbálom.
SwatyCometet használtam eddig inox, alu vágásra.
Ez nem reklám, csak ajánlás.
Reggel olvastam micsoda mortálszombat volt itt.[ Szerkesztve ]
-
kopepe
aktív tag
válasz kemenylegeny #3658 üzenetére
Ezt a korongot ismerem,viszont a LÁNCFŰRÉSZES fórumra rá sem lehet ismerni !
[ Szerkesztve ]
-
PALEDOG
kezdő
válasz Juhász Imi #3661 üzenetére
Ez nem az a fórum. Tessék a videó alá kommentálni. Köszi
-
PALEDOG
kezdő
válasz Ádámka44 #3663 üzenetére
Adott a lehetőség. Lehet nyitni erre egy külön topikot. Éljétek ott ki magatokat. Itt nem ez a téma. Elég volt itt ebből! Vissza lehet olvasni. Ez nem a BíróÁrpi youtube fun club.
Tiszteljétek meg már a fórumozókat azzal, hogy nem ide jöttök köpkölődni. Ha van ellenvetés azt meg lehet fogalmazni értelmes módon. Felveted a gondolatmenedet ha megállja a helyét még bólintunk is rá és megköszönjük. Illik bemutatkozni is nem csak ide hányni valamit.
Legyen már annyi bennetek, hogy nem kisfröccsös hangulatú komment böfögés a cél. Ok, hogy ez nem a hivatásos szerelők gyülekezete. De senki nem 1bites analfabéta. Megértjük az értelmes emberi hangnemet. Szakszavakra sem pislogunk bután. Köszönet! -
Juhász Imi
újonc
válasz Fureszeslali #3654 üzenetére
Bocsi, de ez egy tranzisztor.
-
emmzolee
csendes tag
Hát basszátok meg!
Itt mindenki reszeli a fingot! Elolvastam az elmúlt pár napot.
Mi ez a sok önfényezés és kivagyiság?!
Egy rakás sz. Ez a fórum. Mindig valami okostojás veri magát.
Asszem én itt hagyom ezt a sz.r telepet!
Gratulálok mindenkinek hozzá. -
Misi87
csendes újonc
válasz Juhász Imi #3661 üzenetére
És ezt màs "sztàrvideósnàl" vagy "sztàrszerelőnél" még nem làthattuk igaz? Itt legalàbb Àrpi beszél is erről, míg a màsik pofàzik és màr veri is a kalapàccsal! Érdekes azoknàl nem làttam ilyen kommenteket! Ràadàsul nem is olyan régen, talàn még live videóban is làthattuk, de ott sem làttam ilyen kommenteket! Meg most olyan pàrtolja a katalizàtort is aki a "videós pàlyafutàsa elején" ő az aki kiszedi! És bizony lehetne sorolni
-
kemenylegeny
csendes tag
válasz Juhász Imi #3671 üzenetére
Imi! Ha nincs megtámasztva a gép akkor jó így nem? 1x meglehet csinálni, de a csapágyat is így indítjuk nem? Előfeszítés majd kopp a kalapáccsal.
-
kemenylegeny
csendes tag
válasz Juhász Imi #3677 üzenetére
Szerintem meg direkt csinálta, hogy kajálja mindenki és pukkadjanak.
-
MODERÁTOR
válasz Juhász Imi #3677 üzenetére
Figyumar, ha csak ilyen hangnemben megy a forumozas akkor hamarosan bezar a jatszoter, ennek a fajta kommunikacionak nem kivanunk teret adni.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kemenylegeny
csendes tag
Mit tehet az ember ily izzó gyűlölet ellen?
-
Juhász Imi
újonc
válasz kemenylegeny #3681 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy valaki teljesen ki akarja sajátítani a fórumot. Folyamatosan kamuzik, és elhiteti mindenkivel. Egy igazi művész! Vegyetek elő szakirodalmat, rögtön kiderülnek a hazugságok. Egész nap olvasgattam a fórumot. Pl láttam olyan irományt, hogy az alumínium 600 fokon olvad. Hát, csak akkor, ha 10 -12 százalék körül van a szilicium tartalma. Nyugodtan utána lehet nézni! Minden más esetben 645 foknál kezd kialakulni az eutektikus állapot, és a felső hőfokot az ötvzők határozzák meg. Harmincegy éve ezzel foglalkozok! Ne hagyjátok magatokat becsapni! Hogy lehet, hogy egy ács mindenhez ért?
-
PALEDOG
kezdő
válasz Juhász Imi #3682 üzenetére
És egy láncfűrész home bütykölőnek mekkora probléma ha 645 helyett 600 fokról beszélünk?
Kérlek írj egy konkrét esetet ahol probléma volt belőle vagy azt okoz ez a hamis információ láncfűrész használat vagy bűtykölés terén. -
Juhász Imi
újonc
válasz PALEDOG #3685 üzenetére
Ezt csak egy példának szántam a sok hamis i fomáció közül. Számtalan ilyen van! Könnyű viszaélni az emberek tanácstalanságával. Ilyen például a tankban keletkező nyomás, ami a karburátorba jutattja az üzemanyagot. Vagy a rücskös hőelvezető dugattyú. A kireszelt gépek, amik utána csak játéknak jók. Van tuninglt gépem, de nem használom. Kizárólag csak verseny előtt indítom be. Addig csak áll a tárolóban. Az élettartalom csökkenéséről már nem esik szó. Lényeg, hogy a videóban fasza gyerek legyek! Érted? Nem akarom én a fórumot tönkretenni, csak igaz információkat megosztani az emberekkel. Tök érdekes témákat lehet találni, amik hivatalos forrásból egész mást mutatnak, mint a köztudatban. Pl: a kínai gépek létezése, vagy az üzemanyagok fejlesztése. Mert hát azt is csak a membránok szeszögéből nézzük.
-
PALEDOG
kezdő
válasz Juhász Imi #3687 üzenetére
Ugyan már. Senki nem hiszi, hogy a tuning nem az élettartam rovására megy. Nem vagyunk 12-15 évesek. Ha jól emlékszem elhangzott ez videóban is, hogy senki ne higgye, hogy büntetlenül lehet tuningolni.
De pl Vilics Zsolt videóban sem hangzik el, hogy figyelem ezzel a módosítással csinálok várhatóan +1,5 pacit de kb 50 üzemórára csökkentjük az élettartamot, mégsem kapja érte az ívet.
Drujba mikor feltette a szorulós főtengely videót még ment is a vállveregetes több helyen, hogy milyen profi becsületes szakember....Hol van Magyarországon tuning láncfűrész verseny? Mindig keresem mert el akartam menni, ha relatíve közelben van. Imádom a rezós gépek hangját.
Bemutatnád a flottád? Itt azért vagyunk egy ketten akik csöppennek egy fasza faragáson is. Mégha nem is tehetjük meg, hogy legyen akár egy is.
[ Szerkesztve ]
-
Misi87
csendes újonc
válasz Juhász Imi #3687 üzenetére
Akkor magyaràzd el nekünk ezeket! Ez a tankban keletkező nyomàs az összes videó szerelős elmondja! De ott senki nem kérdőjelezte még meg ezt sem! Téged konkrétan nem tudlak hovà tenni még, mivel veled egy időben jött még vagy 6-7 új tag azoknak a köpködésnél kimerült a tudàsuk. Làtod itt van ez a fűrészeslali neki sajnos ennyiben kimerül a tudàsa. De engem érdekelne, te hogy làtod vagy akkor mi az igazság ezekkel kapcsolatban! Érdekelne a tankban keletkező nyomàs, érdekelne, ez a rücskös felületű dugattyú is.
-
Pillerb
kezdő
válasz isti732712 #3694 üzenetére
Az lehet, hogy nem te cserélted ki benne, de biztos, hogy nem jól lett belerakva. Igazítsad meg, mert ez így nem jó.
-
Pillerb
kezdő
válasz isti732712 #3696 üzenetére
Ez tudja okozni az alapjárat gondodat is rendesen.
-
PROHARDVER!
A másik topikra nincs szükség, akit érdekel a téma itt megbeszélheti.
-
PALEDOG
kezdő
válasz isti732712 #3698 üzenetére
Nagy kár nem ért. Komótosan 20 perc és ott vagy. Gyakorolni sem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest