Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HdRew

    őstag

    válasz Tapsi #26948 üzenetére

    Mondjuk ez is attól függ, hogy mit tekint az ember messzinek. Ha zónázóval megy valaki Vácról, akkor hamarabb beér, mintha Cinkotáról indulna a belvárosba.

    #26923grincsgrincs

    Illetve említették már korábban mások is, azért jó, ha a lakhelyemen lehet mást is csinálni az alváson kívül. Vácon lemész a partra, sétálsz egy jót, onnan nem messze ott a gyadai tanösvény, illetve van legalább egy központi tere a városnak. Van kórház is, az nem tudom, hogy pl. Érden van-e. Szóval összességében szerintem Vác sok elvárást teljesít, mondjuk messzebb már én sem szívesen mentem volna.

    "Ny-i irányban sokfele jó a vonatos közlekedés pl, pikk pakk bent lehet lenni a városban, és megbízható."

    Mondjuk Ny-i irányban kell is a jó vonatos közlekedés, mert akkor az ottaniakat teljesen elvágnák Budapesttől. M0 sem megy még körbe arra, ha vonat sem lenne, akkor gondolom hányan költöznének ki oda. :)

    És félreértés ne essék, én teljesen megértem azokat, akik nyugodtabb környékre költöznek, mint Tárnok és társai, de szvsz sikerült pont abba a városba belekötnöd, ami még éppen belefér, hogy az embereknek egy normális célpont legyen Budapesten kívül.

    Egyébként neked mik azok a kritériumok, amiknek mondjuk egy agglos városnak meg kell felelnie?

Új hozzászólás Aktív témák