Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HdRew

    őstag

    válasz Csabroncka #23740 üzenetére

    Ja, katasztrófa az egész.

    Most Faternak voltak izgalmasabb napjai a kormány napelemes bejelentése miatt, választások előtt mondta, hogy még mindig a Fidesz a legjobb opció.. Mondtam neki ne aggódj, egyszer mindenkit átvágnak a palánkon.

    A cikk alatt disqus részen a topkomment tökéletesen leírja az egészet:

    "EMIATT Orbán a király Magyarországon, és marad is élete végéig. Itt k*rvára senki sem versenyt akar, szakértelemmel üzletet szerezni, ötlettel-szorgalommal-kitartással megélni a saját piacán. Itt mindegyik kommunista pa*aszt azt akarja, hogy a kormány tiltsa be a konkurenciát, hogy tiltsa be a piacot, hogy tiltsa be a kamatot és minden költséget, viszont tőle vegye meg az áruját/szolgáltatását ezerszeres áron, okosba, gyorsba.
    Itt holnap mindenki boldogan adná Orbánnak a saját termékét túlárazva, itt mindenkinek megfelel minden számla nélkül, itt mindenki boldogan csal adót, alkalmazza feketén a dolgozóit, sumákolja el az adófizetést, és mindenki csak tartja a markát.
    Sose lesz ez se demokrácia, se szabad piac, se nyugati típusú fejlett ország. Ez örökké ilyen kommunista csökevény ország marad, pontosan ilyen szánalmas hugyagyú csaló senkikkel, akik se dolgozni nem akarnak, sem adózni, sem tisztességes versenyt, se normális országot nem akarnak, csak ezt a nyomorult balkáni lószart, amiben élnek.
    Nem is érdemli meg Magyarország soha az életben, hogy normális, fejlett, civilizált ország legyen. Pont ez a sz*rszagú nyomor való ezeknek a primitív tahóknak."

Új hozzászólás Aktív témák