Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Montesz

    csendes tag

    válasz Ariadne #1019 üzenetére

    A problémák főleg a futamidő vége felé jelentkeznek majd, ahogy ez történt Nagy-Britanniában is.
    Ismered te az egész sztorit? Ugyanis Nagy-britanniában az törtét, hogy az üzletkötők akik ezt a megtakarítást köttették valótlan hozamot ígértek az ügyfeleknek! És mivel ez nem volt reális, így az emberek csak lestek,hogy hol a pénzük amikor előkellett törleszteni a banknak!
    Miután a biztosítást kötők maguk is dönthetnek arról, hogy a biztosító mibe fektesse az életbiztosításban képződő megtakarításukat, rossz választás esetén előállhat az a helyzet, hogy a törlesztés esedékességekor nem áll rendelkezésre akkora összeg, amennyire szükség lenne.
    Az abból adódhat,hogy valótlan hozamokkal számolnak!Ez történt Brittaniában is 40-50%-os hozamokat igértek a jó népnek azok meg kanyar nélkül bevették! De nincs akkora hozama!!!Kb. olyan 20-30%,ha az adókedvezményt is igénybe veszed.(de ez tényleg kb. lehet több és lehet kevesebb)
    Sokan azt hiszik,hogy ez a befektetés kockázatos!OK van benne némi kockázat, de az nem fordulhat elő, hogy kevesebb pénzt kapsz vissza a lejáratkor mint amit beletettél!!!

    Olvasd el még egyszer azt a cikket és nézd meg hol történt a dolog! Nem Magyarországon, hanem Nagy-britanniában!!!

    Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...

Új hozzászólás Aktív témák