Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mulholland

    tag

    Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.

    Rendeltem az Aliexpressről egy philips MP3 lejátszót. De más típust kaptam mint amit rendeltem természetesen egy olcsóbbat : :(( :)
    Írtam az eladónak és nyitottam disput-ot is. Erre ő könnyedén írja, hogy akkor küldjem vissza terméket, lehetőleg futárral. Nos ennek a visszaküldése 40 dollár körül van (ami kb a termék ára).
    és akkor majd visszatérít.
    Írtam neki, hogy ez így nem elfogadható, illetve elutasítottam az ajánlatát a Disput-ban. Megkérdeztem, hogy mivel nem én rontottam el a rendelést, hanem ők küldtek rossz típust fizetik e a visszaküldés díját.
    Erre írták ezt, amit bocsátat de kicsit nehezen értelmezek:

    "We will pay the resend freight cost, will reduce at your order for SA2208.Is it ok?"

    Tehát, hogy ők fizetnék az újraküldés díját. (tehát csak az újraküldés szállítási részét?) amit levonnának abból a típus árából amit eredetileg megrendeltem.
    Ez azért vicces mert az olcsóbb model ára amit kaptam az kerül 40 dollárba. A drágább amit pedig megrendeltem az 47 dollár.
    Magyarul ha ezt elfogadnám az azt jelentené hogy belemegyek abba, hogy én eredetileg fizettem 47 dollárt, de most fizetnék pluszban 40 dollárt a visszaküldésre és ők nagy kegyesen a 40 dollárt levonnák a 47 dollárból és még pluszban még nekem kéne ismét ráfizetni 7 dollárt rá? Mert természetesen ez vicc.
    Vagy én értem félre az üzenetet.

    Előre is köszönöm a reagálásokat!

    ARCAM AVR20, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10+polk LSIM703 szett, Monolith 12THX sub

Új hozzászólás Aktív témák