Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz vargalex #31222 üzenetére

    +Noxy:

    Azok az ikonok nálam is rendben vannak. A gyári skinben ha megnézed bal oldalon minden okés, de a jobb oldalon szerepel ugyanaz a logó csak nagyban. (Ugyanaz a kép forrása, nincs külön kicsi és nagy, szimpla upscale.) Ezen a képen megjelenik szépen az ES2 jobb oldalon is, de az ES1 már nem. Aztán ha elkezdek lépkedni ES1 és ES2 között akkor egyszercsak megjelenik az ES1 is úgy 20 próbálkozás után. Újraindítás után elveszik. Emiatt használok olyan skint (Unfussy) ami nem használja a “nagy” logót, ott minden rendben van. De annak is van olyan widgetje ami hasznalhatja a nagyot és ugyanúgy nem megy. Szóval nem a skin a hibás. (Win alatt és NAS-on is ugyanez.)

    Rágugliztam pár napja, hogy ez most mi, és valamelyik addon fejlesztő írta tvheadend topikban, hogy a Kodiban magában van a hiba mert eszméletlen gyökérül kezeli (ő csúnyábban fogalmazott :DDD) vagy a csatornaikonokat vagy pedig csak bizonyos helyeket ahol használják őket.

    Azt nem gondolnám, hogy beállítás probléma mert nincs külön opció a kicsi és nagy verziókra. UPC DN honlapról, GitHub forrásból és helyi forrásból is ugyanezt produkálja.

    [ Szerkesztve ]

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák