Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz brazos #27692 üzenetére

    Köszönöm az igen részletes magyarázatot :R

    De sajnos az előbb írtam hogy nem aza baj hogy nem tudom hogyan kellene katagolizálni és megcsinálni ha egy gyűjtemény lenne :)

    Azt szerettem volna elérni, ha letöltök bármi filmet vagy sorozatot ( ahová a transmission automatikusan tölti) azt a mappát scannelje le mind filmre mind sorozatra, és ha valamit talál azt helyezze el a sorozat vagy film mappába, vagy hagyja ott csak írja ki a címet.
    Ezt úgy látom nem lehet megcsinálni. Éppen az lenne a lényeg hogy ne kelljen gépészkedni a címekkel és mappákkala szülőnek, hanem ha letölt valamit akkor lássa automatikusan a tartalmat. De mivel ez nem megy így kimarad továbbra is a dolog, végül is simán megnézheti akkor tableten -telefonon a tartalmat mielőtt néze valamit ( az neki gyorsabb mint mappákat átírni stb)

    Csak technikailag semmiből nem tartana a fejlesztőknek egy plusz opció a tartalom megadásnál a letöltési mappánál, hogy ne csak filmek VAGY sorozatokra keressen, henem legyen egy sorozatokra ÉS filmekre. Előbb lefutna az egyik kereső aztána másik. Kb ennyi lenne amit várnék :)

    Érdekes mondjuk mert a Watchdofnál meg lehet adni a downloads mappát hogy scannelje és ott még nem kér tartalmat, de nem is csinál úgy semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák