Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nebancsa

    senior tag

    2-3 hete hordom folyamatosan a parnis órámat, most ő az aktuális kedvenc. Sokat gondolkodtam kérjek -e kártérítést mert nem kéket küldtek. Aztán elromlott a járástartalék jelző, így ment a kártérítés kérése.
    30 dollárt kértem vissza, végül 24-et hagyott jóvá az ali. Így végül is 60 dollár helyett 36-ba került. Mondjuk jobban örültem volna ha hibátlan az óra..
    Pár mondat az óráról. A tok számlap kivitelezése a Parnis-tól megszokottan hibátlan, a szíja szokatlanul vastag 3 mm és ennek következtében merev. Viszont ez is minőségi, díszvarrásába nincs hiba, és a csatja sem hajtogatott lemezből van. Az óra pontossága kiemelkedő, 2 hét használat után 1 percet sietett. A számlapon az ezüst köröknél az ezüst mutatók használata nem túl szerencsés, nehezen olvasható. Egyébként az üveg is hajlamos a tükröződésre gyenge megvilágításnál én kicsit nehezen olvasom le az időt.
    Összességében ha a járástartalék jelzője nem romlott volna el (fixen a 40-esnél ragadt) akkor nyugodt szívvel ajánlnám. Így lehet jobb döntés lett volna a a hivatalos oldalról rendeltem volna a parnis.org-ról.
    Érdekes ott az oldalon a szerkezetének kékített a csavarjai, és a hátlapja is egész más mint az enyémnek. Viszont az ára 145 dollár tehát több mint 2x drágább...

Új hozzászólás Aktív témák