- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
Elsőre nekem is a Lorus ugrott be, kínai vonalon pedig a Naviforce-nak vannak ilyen típusai, bár a 42mm erősen megszűri a lehetséges jelölteket, hirtelen nem is találtam ilyet. 43mm
nem az én világom az ana-digi vonal,de ezt még én is elfogadnám [link]
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #20646 üzenetére
Tudom, hogy az AP-t másolták (az akció idejében ki is tárgyaltuk), és már arra is rájöttem, hogy az eredetin nincs másodpercmutató (szal nem is kellene nekem ), hanem a heteket mutatja a 3. mutató. Itt viszont van, így a heteket sajnos nem mutatja semmi. És persze, hogy nem kronó, hacsak nincs egy rejtett stopper valahol.
(#20647) alex89:
Nem Miyota.
"My watch features a Sea-Gull TY2876 / ST1652. If you buy this watch now, chances are you will get the newer version which has a DG3847B / 8347 movement." - [link](#20650) biega:
Tudom, hogy olcsó órák topikja, de ha már anadigi, és nem írtál árat, elmesélem, hogy múltkor bementem egy óraboltba, ahol főleg divatórák vannak, de szerencsére Casio is akad, és megláttam egy LCW-M100DSE-t. Hát, egy pillanatra ledöbbentem, hogy milyen szép élőben, és csak 40mm. Ha hosszú távra tervezel, megfontolandó lehet. Németországból sem olcsó, de olcsóbb, mint itthon. (Máshol is érdemes megnézni az árakat.)
Esetleg egy AMWS820D is szóba jöhet, az még olcsóbb (egy átlagos Parnis sem kerül kevesebbe).Ja, amúgy a facebookos órapiac csoportban MDV-106-ot keres valaki. (Remélem nem tiltott itt szólni, csak az aláírásod miatt írtam.)
[ Szerkesztve ]
-
Jank
tag
Megérkezett az első óra a 11.11 rendelésből . Nagyon szépnek találom, és igen jó minőségűnek tűnik.
Szembesűltem azzal , hogy fogalmam sincs a számlapon lévő kis mutató mit mutatabban a 24 osztásos körben.
Biztos, hogy a holdfázis mutató csak a nappal éjszaka jelölésére szolgál. Érdekes, hogy a gyártó oldalán 3 Atm.-nak hírdették a hátlapon 5 Atm van. A szerkezetről fogalmam sincs mi lehet. Automata is és kézzel húzható is. Ha ezekről valaki többet tud mondani azt megköszönöm. 15 $ volt az ára, azt röhögve megérte. -
alex89
senior tag
válasz dzsi23 #20653 üzenetére
Valamelyik aliexpress-es adatlapon írták, hogy Miyota, én szemre nem nagyon tudom ezeket megítélni, viszont most kicsit jobban megnézve úgy látom megegyezik a videón szereplővel.
(#20656) schawo Nekem is szimpibb lett volna a pucér számlapos kék verzióban. Valószínűleg megreklamálom a dolgot.
Egyébként összességében azt mondhatom, hogy nehéz lenne belekötni. Nem szeretem különösebben az automatát, viszont az mindenképp pozitívum számomra, hogy másodperc stoppos és kézzel is húzható. Szépen dolgozik tegnap óta ahhoz képest, szinte nem is volt rajtam és nem is húztam fel. Eddig szinte minden kínai órám esetében találtam valami kis kidolgozásbéli problémát, ezen viszont különösebben nem vettem észre semmit, a videón szereplő darabnál szerintem jobban néz ki, szebben állnak benne a csavarok például.
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
-
Jenne
őstag
Szia!
"...fogalmam sincs a számlapon lévő kis mutató mit mutat abban a 24 osztásos körben..."
Az egy 24 órás segéd számlap. Mivel az óra számlapja az 12 órás beosztású, az egész napok meg 24 órán át tartanak, ezért kétszer mutat (példának csak) mondjuk 8 óra 00 percet, amiből az egyik a reggelei a másik az esti nyolc óra. A képen az órádon 7 óra 47 perc állásnál állnak a mutatók, és hogy tudd éppen melyik időt mutatják, (reggeli vagy esti) azt segíti az a kis 24 órás segéd mutató. Ha most majdnem a 20-on áll akkor este nyolc óra lesz ...A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
-
Sándor -P20-
senior tag
Megérkezett a 11:11-es órám: Akadály nélkül simán ideért...
Kicsit beparáztam amikor kicsomagoltam.
A járástartalék kijelző totál lent, nulla alatt, az óra állt.
Az eddigi automatáim mind jártak kicsomagoláskor, szal para rendesen, hogy valami gáz van vele.
Gyorsan körbe-körbe, hogy müxik-e az automatája. A járástartalék kijelző szépen kúszik felfelé, másodperc mutató elindult... Nagy sóhaj...
Első benyomás, jó (igaz még nem néztem meg rendesen, sajnos akvárium világítást kellett szerelnem) . Ami meglepett, hogy az idő állításakor szépen leállítja a másodperc mutatót.
Egyenlőre ennyi.40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
ZolkoW
őstag
Reggel odakoccantottam a topicBenyaromat az ajtófélfához. Nem erősen, ennyire naponta kétszer odaütöm az óráimat. Leesett az üveget tartó karima az üveggel együtt... elég menő így, de kissé sérülékenynek tűnik. Részemről kicsit kiestek a pixisből, pedig amúgy a 3 órám közül ennek tetszik legjobban a működése (stopper). Majd megpróbálom visszapattintani, talán nem lesz gond, de ejnye. Egyébként ha nem lenne ilyen indokolatlanul magas a tok, nem is lett volna olyan könnyű kipattintani ezt a részt egy ilyen kicsi ütéssel.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
dzsi23
addikt
-
ZolkoW
őstag
válasz dzsi23 #20674 üzenetére
Nem kizárt, hogy túloztam. Sőt, napi kettőnél több nem szokott lenni, viszont van olyan nap, amikor egy sincs. A kávézás/nemkávézás mondjuk befolyással lehet a statisztikai képességeimre is...
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
topi66
aktív tag
válasz Fall-N #20672 üzenetére
Ez üveg,szerencsére. Itt ajánlotta valamelyik fórumtárs a Vostokot(köszönet neki).A christopolcitynél megrendeltem,akik visszaadták a pénzemet,mondván hiába van nekik a shopban a partner szériából,de nem rendelhetőek. Mivel beleszerettem,így irány az ebay ahol liciten féláron megvettem. A licit lezárásától 15 alatt volt a kezemben úgy,hogy a nyomkövetés és a csomagon levő címke szerint is vámosok nézegették. Smmilyen papírt nem kértek tőlem,tegnap benne volt a postaládában....hmmm.Öröm és bódottá....csak azt nem tudom mi a valódi vízállósága,mivel írtak 2-200 métert is. A korona csavaros,így tényleg bármi lehet.
-
nebancsa
senior tag
Én inkább ezt ajánlom...
[link] -
alex89
senior tag
válasz alex89 #20660 üzenetére
Írtam a DIDUN-nak (elméletileg a gyári store-ból vettem alin..), hogy nem egészen azt rendeltem amit kaptam. Szánják-bánják, de tulajdonképpen szerintük jól jártam, mert drágább órát kaptam. Azt írták remélik majd ez is elnyeri a tetszésemet. Hát köszi
ui.: amúgy nem tudom mióta van jelen a "márka", de most mintha több eladó árulná és jobb árakon mint korábban.
Azé' tetszik ez is na.. csak nekem inkább nyűg az automata, nem előny
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
válasz nebancsa #20681 üzenetére
Azt gondoltam
Nem babráltam még különösebben, addig nem is akarom ameddig nem döntöttem el mi legyen a sorsa. Ma feltettem hirdetésbe egy aránylag magas áron, hátha valaki beleszeret, annyiért nem sajnálnám odaadni. Találtam most quartz verziót 38$-ért, lehet tennem kéne még egy próbát
Illetve beleakadtam pár más márkába ami szintén "elővette" ezt a design-t.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz pulutodurumo #20688 üzenetére
Nekem sem, de ez a Wostok jobban néz ki, kevésbé kerekítették le.
-
Keil Walker
aktív tag
Megjött a két bőrszíj a Cheapestnato-tól.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]Nem sok tapasztalatom van bőrszíjakkal, de szerintem közel sem első osztály. A fekete pedig szerintem rossz méretben jött. A képen is látszik, hogy kicsi a szélessége. A csapot is ki kellett cserélni, hogy passszoljon. Holnap rámérek tolómérővel és reklamálok.
-
petipetya
nagyúr
-
alex89
senior tag
válasz Keil Walker #20691 üzenetére
Ezek valóban nem tűnnek nagy eresztésnek sima lemez csattal... A fekete biztos, hogy kisebb, meg kell reklamálni.
Kb hasonló minőséget Ali-n kapni már 7-8$-tól is akár.
[link]''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
joci86
senior tag
válasz joci86 #20648 üzenetére
Fura nekem az Aliexpress panaszkezelése. Nem történik semmi, visszaigazolni nem lehet...
A Sinobi Official Store kicsit érdekesen akarta megoldani a problémát, válasszak egy másik órát x dollárig... Úgy, hogy a tok anyagösszetétele miatt reklamálok, és valószínűleg az összes termékük ilyen...
Miután megírtam neki, hogy rendben, mutassa meg, melyik van tényleg acélból, azóta (lassan 4 napja) csend van. Egyébként korrekt megoldás lenne ez a "válassz egy másikat", ha a színe nem tetszene, hibás/hiányos lenne.
Az Ali szerint "dispute finished", úgy látom, jogosnak tartották az igényt. A refund még folyamatban. -
Keil Walker
aktív tag
válasz Keil Walker #20691 üzenetére
Megmértem tolómérővel. Én voltam hülye. 23mm-es szíj való az órához. Bocs a téves riasztásért.
-
petipetya
nagyúr
válasz Keil Walker #20695 üzenetére
Akkor mégis rendelek onnan, köszi
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
dzsi23
addikt
válasz petipetya #20696 üzenetére
Ez mondjuk a minőségen nem változtat.
(#20695) Keil Walker:
Mit jelent az, hogy "közel sem első osztály"? Mennyire puha, hajlékony? Milyen viselni?
A Parnisomhoz elég jó szíjat adtak, hasonló minőséggel kiegyeznék, a többi kínai órámhoz kapottak viszont hordhatatlanok. -
dzsi23
addikt
válasz joci86 #20694 üzenetére
"visszaigazolni nem lehet"
Itt az értékelésre gondolsz? Ha dispute előtt nem értékeled, akkor gyakorlatilag lemondasz az értékelés lehetőségéről. Dispute pl. azért is lehetséges, mert nem ért célba a csomag, ami nem feltétlenül az eladó hibája, szerintem nem fair, ha posta hibájából lehúzzák az eladót. Talán ezért nem lehet dispute után értékelni... de csak tipp. A lényeg, hogy a te javadra döntött az ali.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest