Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    Egy kicsit drágább árkategória, de elgondolkodtató aki minőségi órát szeretne relatíve olcsón áron cseországból áfa nélkül.

    Idézet következik:

    Kedves csoporttagok! Hadd osszak meg veletek egy kellemes meglepetést!
    Nem vagyok híve a "homage"-nak(pár éve el is adtam a Steinhartomat), de a nyár közeledtével kerestem egy játszós búvárt, amit, ha rövidujjúban sörözés után odaverek a kilincshez, nem ver le a víz, amit ha véletlenül egy Demszky-oszlophoz közel haladva lendületből odak..rom, nem kapok szívrohamot, tengerben fürdés után pedig nem kell aggódnom a tömítések állapota, és a lünetta alá szorult homok miatt. Megvettem ezt a csodát, 200m vízállósággal(a dobozban mellékelve a gyári nyomáspróba papírja!), fantasztikus, vésett kerámia lünetta(nagyságrendekkel igényesebb a Steinhartnál), AR zafír, Miyota9015 jellemzik. Amúgy egy az egyben Submariner copy(kivéve a supercase tokfüleket, és a szíj zárószemet), még a glidelockot is lemásolták(meglepően jó minőségben). Remek lume(kék, mint a subnak), stb. Mindezt egy 4R-el szerelt búvár Seiko ára alatt. És most jön a csoda!!! 2 hete van nálam, kb. 5ször volt a kezemen, a többit forgatóban töltötte. Ma reggel felvettem, és kíváncsiságból megnéztem, mennyi a járáseltérése a 2hét alatt. Nos:nulla(azaz NULLA) másodperc. Ezek után, és elég sok adott-vett órával a hátam mögött ki merem jelenteni: olcsó játszós búvár műfajban jelenleg NINCS jobb vétel! :) Van jobb, van olcsóbb, de ami ennyiért többet(vagy akár csak ennyit) nyújt, nincs.

    279 euro.
    Elképesztő hogy ebböl a pénzből ezt hogy lehet kihozni. ( Zafírüveg, vésett kerámia lünetta, ARC, Glidelock-os csat, csavarral szerelt fémszíj és nagyon szép kidolgozás)

    [ Szerkesztve ]

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák