Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LustaDick123

    tag

    válasz Runner_fxr #80561 üzenetére

    Én éppen a kocabringás, csendes beolvasó tábort erősítem, kirándulás családdal, gyerekkel, semmi sport, DH és társai. Teljesen laikus vagyok, az utolsó bringám egy újonnan vásárolt Csepel Metro volt (innen sejtheted is a rutint).

    Vettünk a feleségemnek egy Kross TransSyberian bringát (márha ezt a gyártót bringagyártónak lehet nevezni a nagynevű cégek mellett) bringaboltban. Megtetszett neki színe, nem lehetett lebeszélni. :)
    Magamnak egy decathlonost választottam (Hoprider 700).

    A kettő között árban valami 25000ft volt az árcímkén különbség, ami ránézésre lényegesen több. Ha ehhez hozzáveszem, hogy a decathlonos típuson sokkal igényesebb, kigondoltabb részletmegoldások vannak (nyilván a nagyobb széria miatt) akkor még durvább a különbség. Ha más gyártókhoz próbálnám hasonlítani az bringámat, akkor legalább 50-100000ft a Decathlon előnye. Használtban lehet olcsóbb, de nem értek hozzá, nem tudom lopott-e stb.

    Összefoglalva laikusként azt mondom, hogy egy átlagos utcai bringásnak mint én, évi párszáz kilométerre, gyereknek, kirándulni, munkába járni, fagyizni stb. tök jók ezek a bringák hosszú évekig. Nyilván sportcélra már megéri venni jobbat, de mire oda eljut az ember (anyagilag, fejben és elszántságban), hogy kiadja azt a kisebb vagyont már többnyire tudja mire van szüksége.

    Hogy rosszat is írjak a Decathlonról: nagyon sok csavar nem volt lehúzva, mindent át kellett néznem rajta, holott menetkészen szállították.

Új hozzászólás Aktív témák