Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Solad

    őstag

    válasz lsebestyen #38918 üzenetére

    Jajj én is oda vagyok érte, nagyon tetszik, ennyiért ajándék volt. Majd egy garnitúra matricát rendelek rá mert ami rajta van az nem az igazi.

    Most jöttem meg az első próbakörről. Nagyon pozitívak a tapasztalataim :)

    Arra számítottam, hogy apám ősrégi vázváltókaros bringájához hasonlóan fokozatmentes lesz a váltó aztán meg kell szokni a fokozatokat. Meg a lónak a himbilimbijét... Olyan szinten gyorsan és pontosan vált pöccre hogy kb kigúvadt a szemem.

    Meglepi #2: biopace hajtómű van rajta, ennek nemtom örüljek-e vagy sem. Sztem ezt a boltban sem figyelték, én is csak menet közbe vettem észre amikor lenéztem. Lehetséges hogy aki bevitte a boltba rosszul tette fel, ezt majd megnézem.

    Meglepi #3: ez mondjuk nem a bringához kötődik. Eddig platformpedállal tekertem, ezen meg klipsz van, de már ez is ég és föld! A Corratecemen 32-es a kistányér, ezen 42-es, mégis könnyebb volt a mászás.

    Van a klipszes (pd-1055) pedálhoz valamiféle speciális cipő (úgy néz ki hogy valamiféle háromszögletű stoplit lehet beleszorítani), vagy inkább ne foglalkozzak vele és vegyek rá normális pedált. Alapvetően illik ez a bringához, jó lenne ha maradna rajta, de a cserének sem vagyok ellene.

    No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

Új hozzászólás Aktív témák