- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #38947 üzenetére
Mivel az alu nerve kétezer euró körül van, gondolom, hogy igen, megéri a szénszálas változat a plusz árat.
-
fpeter07
veterán
Dekkernek majdnem összejött. [link]
-
Tothgera30
Ármester
válasz FIREBLADE78 #38945 üzenetére
Nézőpont kérdése . De viccnek jó volt . Annyi biztos, hogy túl van árazva, de hát nem is Magyar fizetésekhez való (ahol havi 100k már középszintnek számít) .
#38919 FIREBLADE78: Olyan 183. Hosszú végtagokkal.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Because
őstag
válasz Tothgera30 #38956 üzenetére
itt az ár a poén.. 5x minimálbér mellett fele annyiért
-
FIREBLADE78
addikt
Hétfőig husky tulaj leszek így ugrott a stereo Átgondoltam,lehet felesleges az alföldre egy ilyen spéci gép,pedig szuper lenne. Marad a mostani "felújítása",egy villa+hajtókar,talán később váltó.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Solad
addikt
válasz FIREBLADE78 #38959 üzenetére
Ez a racionális része a dolognak. Az emocionális meg abban fog kicsúcsosodni hogy pikkpakk megveszed a bringát
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
fpeter07
veterán
válasz FIREBLADE78 #38959 üzenetére
Lehet nem való alföldre all mountain gép. Ha már hegyi gép, használják is hegyen. Igaz nálunk is csak dombok vannak, de a meredekség itt is meg van ám, szerencsére a hosszak rövidek.
-
bandus
veterán
volt kint valaki már az expón, érdemes kilátogatni?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
D.Orion
veterán
válasz venember83 #38969 üzenetére
Ha lehetséges kulacsból szeretnék Focus-os logóval ellátottat. Hogy miért? Mert jól néz ki. Ennyi az érv mellette, semmi más. Szeretem ha a kerékpár homogén, nincs rajta 5+1 márkából származó kiegészítő. Persze fontos az ár/teljesítmény mutató. Így pl. másik gépemre SKS sárhányó került, saját márkás helyett.
-
D.Orion
veterán
válasz fpeter07 #38972 üzenetére
Komolyan kérdem, hogy még egyikőtöknek se volt normális kulacsa? Azért a legtöbb minőségi kulacson nem egy sima matrica a céglogó, hanem anyagában van színezve mindenhol. Hagyjuk inkább jó, mert úgy se értitek meg. Olyan kulacsot akarok ami egyezik a kerékpárom színösszeállításával és márkájával, ennyi.
-
Maximum1
őstag
válasz D.Orion #38974 üzenetére
Én ilyet használok, nyáron is hideg a víz, többi nem érdekel.
-
TripleB
senior tag
válasz D.Orion #38974 üzenetére
Én megértem , nekem is márkahű cuccaim vannak. Markolat, sisak, miegymás. Mondjuk ez Specialized.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
gergo5991
őstag
Ezek a cuccok amik a képen láthatóak, kapható már valhol? mert cube.eu oldalon nem igen találtam
Amúgy még az érdekelne, hogy van olyan mez, aminek a hátulján nincs az a 3 zseb? őszintén megmondom szerintem irtó hülyén néz ki, sőt még hoszabb is a hátulja, tiszára mint egy pingvin frakk-ban. Jó lehet hogy hasznos energiaszeletet meg mittudom én mit oda tenni, de hát ha megyek valahova, tuti van nálam táska vizre meg ilyenek.. na mind1, hülye kifogás, csak félek hogy leszóltok
-
Krisz79
őstag
Tudnátok ajánlani Bp-en üzletet ,ahol érdemes külső gumit néznem és nyitva van Vasárnap.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Solad
addikt
Bocs a fb linkért
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
nagyúr
-
Krisz79
őstag
válasz Napfénysüti #38983 üzenetére
A bal oldali szettet hol vásároltad? Ára?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
nagyúr
-
Daniel Alves
őstag
Hola,
Tegnap nagy reménységgel mentem a kiállításra, hogy talán kézbe is fogok 1-2 6-700k-s biciklit de olyan szinten túl voltak árazva a kerékpárok, hogy borzalom.
Viszont nagyon elgondolkoztam, hogy egy Cube Cross Race Disc Pro lesz a befutó. Azért gondolkozok most ebben az irányban mert tavasszal, ősszel sárban kis erdei utakon nyáron is tudnám használni plusz egy slick gumival gond nélkül nagyobb távokat is lehetne tekerni.
Valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata? Illetve hegyről lefele a hydro fék mennyire "jó" választás?
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
313313
addikt
válasz Daniel Alves #38989 üzenetére
Nekem montim van ugyan, meg bowdenes tárcsafékem (avid BB5 elöl-hátul 160-as tárcsákkal) országúton hegyről lefelé sose volt még vele problémám, sőt ha elérte az üzemi hőfokát, elég jól dolgozott (előtte LX párhuzamosított V fékem volt, LX karral, ahhoz képest érezhetően jó volt). Ismerősnek a Cube trekkingjén Simano 160/160-as tárcsák voltak, ő se panaszkodott fékhiányról aszfalton, sőt oda is kellett neki figyelni...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
313313
addikt
válasz Pttypang #38991 üzenetére
Aszfalton eddig mindig elég volt a tárcsafék, még hegyről lefelé is. Pannonhalmi templomból ereszkedtünk egyszer Pannonhalma felé olyan 25-30-al a szerpentinen lefelé, még ott is elég volt a fék, bár melegedett... Mondjuk én olyan 72-75kg között vagyok
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
veterán
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok 2014 -es xt fékeknél hogyan lehet eltávolítani azt a csavarocskát ami a fékkarban van?
-
D.Orion
veterán
50% erdei terepre és 50% kemény murvás talajra milyen gumit javasoltok? Márka mindegy, lehetőleg maradnék 5.000Ft alatt. Ezt a kettőt néztem ki: 1 2
Bónuszként érdekelne, hogy ha nem számítana az ár, akkor mi lenen a javaslat.
Jelenleg egyébként Nobby Nic Evo van fent, kopott állapota ellenére meg vagyok vele elégedve.
Sajna a hátsó háromszög csavarása miatt már nem fér el a 2.25 hátra, így le kell mennem 2.1-re.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
tome0001
senior tag
Van valakinek bicós szerelőállványhoz műszaki rajza? Zártszelvényből szerintem egész jót össze lehet dobni. már csak egy terv kéne hozzá. Vagy ki mit használ? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest