Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imyourfriend

    őstag

    válasz 313313 #36638 üzenetére

    Nyilván kerékpár bolt adja el, személy szerint azzal kezdeném hogy mutassák meg milyen belülről ez a csoda. Ahogy mondod általában ezekre a bringákra nem figyelnek oda, majd vesz másikat a cég ha megdöglik alapon. Nameg ha gyanúsan olcsó az ár, akkor meg lehet kérni hogy egy nagygenerált ott a szemem előtt hajtsanak már végre rajta, hogy milyen állapotban van a belseje. :)

    (#36639) Napfénysüti: Jó kérdés, igaz 1 millióért már komolyat kapsz TREK-ből, de ha azt nézed és egy használtat hasonlítasz egy új árral akkor fél millióért 105-el kapod a strada 3500-20/30-at kb. :) persze butaság így hasonlítani, viszont abban lehet valami hogy hobbi szintre egy ilyen gép nem biztos hogy kifizetődő, de ha nincs semmi sumákolás és rendben vannak az alkatrészek (középrész és az agyak legfőképp) akkor nagy gondja nem lehet szerintem.

    (#36640) tome0001: Ehhez nincs, ott alul van egy mutass többet fül. Azt lenyitod és incl. rész mögött írják a dolgokat, van hozzá pedálfordulat illetve sebességmérő valamint az elemeik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák