- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
-
Maximum1
őstag
válasz ígyvanferi #37500 üzenetére
google hozza [link]
-
veterán
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #37504 üzenetére
Mekkora akció.
Egyébként milyen magasság fölött ajánlott a 29-es kerekű MTB?
Més que un club!
-
Because
őstag
válasz Napfénysüti #37505 üzenetére
most, hogy a béka segge alatt a forint örüljünk hogy nem lett több akciósként
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
170cm fölött már bőven! De versenyen 160cm-es csajt is láttam már 29er-en nyomatni.
-
fpeter07
veterán
Szerintem nincs magassághoz kötve. Profi lányok alatt is sok 29-est látni. Rondán néz ki, de a teljesítmény számít.
-
Tothgera30
Ármester
Kb. 160cm-es hölgynek beállított Kilences. Tegyük hozzá hogy ezzel aktívan versenyzik is az illető.
-
Gézengúz
addikt
válasz Tothgera30 #37511 üzenetére
Szép név ez az Emily
-
Frenky89
addikt
Haibike-kal mi a helyzet mostanában?
Anno, mikor ebbe a topicba keveredtem akkor eléggé etalonnak számítottak, mostanában viszont nem nagyon találkoztam velük.
-
Gézengúz
addikt
válasz Tothgera30 #37514 üzenetére
Mi volna? Semmi! Mondom tetszik!
-
belaazallat
addikt
válasz Tothgera30 #37511 üzenetére
Ha már subaru, hol az összkrék hajtás?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Létezik valami külső gumi 29"-os kerékre, ami nem terep mintás és nem olyan pufi mint a Schwalbe Big Apple HS430, hanem vékonyabb?
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Maximum1
őstag
válasz chris-v #37517 üzenetére
A felniden van egy szám ez az ETRTO mérete, táblázatban az első szám.
A mellette lévő számok a gumi szélességét jelzik, amiket rátehetsz, a középső sor az ajánlott méret.
A 29ER sima 700-as méret, tehát így keress gumit rá 622-x vagy 700c-x
Pl.:[link][ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
válasz Maximum1 #37520 üzenetére
Ez van ráírva:
622x18 6061-T6
Ahogy nézegetem ETRTO infókat, a 622 előtt kellene lennie még valami értéknek. Ha jól értem.
Egyébként a felni neve: Shining DB17A mostani gumi:
29x2,0
50-622
700x54CEz a gumi egyébként nem tűnik rossznak így fotón. Ha jól értelmezem a dolgokat, akkor méretre is jó lenne (38-622). Csak abban nem vagyok biztos, hogy kis hazánkban lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz chris-v #37521 üzenetére
18 a Te számod, gondolom valami Focus bringa.
622x32 vagy ha nagyon vékony akkor 622-35 ez mindenen átmegy.Nekem 19 es a mérete, én lemegyek egészen 28ig, egy ilyet dobok rá nyáron, most 35 széles van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz belaazallat #37516 üzenetére
Nem mindegyik Bubaru 4wd. Az csak egy márkajelzés.
-
chris-v
senior tag
válasz Maximum1 #37522 üzenetére
Hülye kérdés lesz, de mi a 18-as szám?
Igazából arra kellene egy slick gumma, hogy nyáron lesz pár alkalom, amikor csak betonon/úton fogok menni, és arra az időre raknék fel valamit, amivel könnyebb tekerni. Na meg nem a bütyköket koptatom feleslegesen.Egyébként egy Mongoose Meteore 29er a bringa.
Az első és hátsó váltót, hozzá a váltókarokat, na meg a fékeket már lecseréltem.[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
a legdrágább helyen, OBI-ban vásároltam: PVC cső, M20-as rúd + alátét + anya de így is 2000ft-ból megvan a kormánycsapágy kiütőm és behúzóm. már tegnap szétkaptam a bringát ezt a részét sokkal jobban élvezem mint magát a tekerést
[ Szerkesztve ]
-
cobranco
csendes tag
Üdv a kollégáknak!
Egy filmes program estére,ha valaki unatkozna,
Adria-küldetés újratöltve,bár az előző epizód olyan régen volt,hogy lehet,írnom kéne egy kis ismertetőt a korábbi részekből…
Szóval a történet úgy kezdődik: nyár van,40 fok,tengerpart…akit érdekel,jó szórakozást!Adria-küldetés 4.rész: Dalmát szigetvilág 2014. /Horvátország/ FullHD 1080p
Útvonal:
Brist-Gradac-Bacinska jezera-Ploce-Trpanj-Orebic-Peljesac riviera-Viganj-Janjina-Drace-Prapatno-Ston-NeumVan itt még néhány haszontalan link,ami szegről-végről a túrához kapcsolódik,bár valószinűleg senki nem kattint rá,de hátha:
Térkép:
[link]Írásos túrabeszámoló /tengerparti rész: 4-8 nap/:
[link]Fotóalbum:
[link]Slideshow:
[link]Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
-
D.Orion
veterán
-
Because
őstag
helló!
a szakikat kérdezném, hogy a villanyakra nem tudom sehogy ráütni a kónuszt, meg szabad csiszolni a nyakat? erre a Mosso villára már az előző bontott darab is nehezen ment rá, az új ipari csapágyé pedig sehogyan
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
hi! tudnátok mondani egy biztosítót, ami a lakásban tárolt kerékpárt biztosítja? tehát ha betörnek és elviszik azt is.
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Gyufaaa
veterán
Ha a lakáson van biztosítás, akkor az a benne lévő dolgokra is vonatkozik betörés esetén. Így külön gép biztosítás nem kell. Legalább is az én biztosításom így van. Bár nem hiszem, hogy másé különbözne.
Holnap, ha minden igaz mehetek én is a vasért. Kíváncsi leszek az új hajtásra.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
Mikor a gépet megvettem (2012) én is akartam rá külön biztosítást, mondván, hogy ha betörnek és elviszik, akkor az árát legalább lássam. Ekkor kaptam azt a választ, ha a lakáson belül van, akkor az a lakás része és fizet a biztosító. Most már (horror áron) létezik külön gép biztosítás is, ha az utcán ellopnák.
-
xors
senior tag
Sziasztok! Adott egy régi shimano 105 -ös kazettás agy amin a legutolsó fogaskerék meg van lazulva. Érdekes ha visszaváltok egyet akkor már tökéletesen megy, nem csúszik, csak a legkisebb fogaskerék. Ezzel mit tudok kezdeni? Köszi előre is a segítséget!
-
-
imyourfriend
őstag
Nem csúszik azon semmi sem, hanem elugrik másnéven "szalajt" a gép. Elöregedett és csere érett lett egy fejlettebb technikára, nincs ebben semmi gond. El fog kopni a felette lévő is, viszont ha kényelmes úgy akkor használjad. A pénztárcának mindenképpen kényelmesebb mint egy új hajtást felszerelni a gépre.
-
xors
senior tag
válasz imyourfriend #37542 üzenetére
Köszi a választ, akkor ezen már a szerelés nem segít. Addig nyúzom a következő cog -ot, amíg nem lesz pénz új hajtásra
-
ricshard444
veterán
Sziasztok
Tavaly már benéztem, de sajnos nem jött össze semmi, viszont most tavasszal tényleg tervezek használtan kerékpárt venni.
Az alapokkal már tisztában vagyok, a kérdésem az lenne, hogy amik tetszenek XC MTB-k, azok 110-130 körül mozognak, de az XC össztelósok pedig 160-180-t verdesik inkább, utóbbit azért nézegetem, mert szeretem, ha van csillapítás a hátsó felemnek is:
Városban, erdős és földes utakon használnám. Megérné ezt a "nagy" felárat az össztelós?
A különbség a 2 között, hogy az egyik 2 hónap munka lenne, a másik pedig 3, de inkább 4.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
chris-v
senior tag
válasz ricshard444 #37544 üzenetére
Én még viszonylag új vagyok a biciklis dolgokban, de úgy gondolom jó össztelóst, ennyiért nem fogsz kapni.
Ha földesen tekersz, és nagyon döcög, úgy is felállsz, nem fogsz ülni.
Ha van nagyobb összeg is a vásárlásra, akkor lehet érdemesebb lenne inkább egy komolyabbat venni, amin csak elől van teló.
De ez csak az én személyes véleményem"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
FIREBLADE78
addikt
180-t össztelós? Egy normális villa kezdődik 180-tól. Milyen monti ez?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
lsebestyen
addikt
Ilyen felhasználásra ne vegyél össztelós gépet (meg pláne ne ennyiért) Elég lesz egy monti is bőven!
-
Frenky89
addikt
válasz Frenky89 #37441 üzenetére
Szombaton voltam kipróbálni a gépet. Jó-jó, de a 21" úgy néz ki nagy lesz (ugyan úgy a kormány alatt látok rá az első tengelyre, mint a mostani bicajomnál, amiről tudom/sejtem, hogy nagy).
Ami érdekesebb kérdés, hogy mi a helyzet ezzel az M395-ös fékkel. Teljesen az volt az érzésem, mintha a fényes fém felületű tárcsával csak barátkoznának a fékbetétek. Hozzá kell tennem, hogy nem volt még tárcsás gépem illetve, hogy ettől függetlenül rendben volt (nem ért bele a tárcsába, nem csinált furcsaságokat, fogott is - legalábbis amennyire én meg tudom ítélni) csak az érzet volt fura. Ez ilyen, vagy csak erre a konkrét rendszerre lehet jellemző?
-
hegyimorc
senior tag
válasz Frenky89 #37548 üzenetére
Én is 184cm vagyok és 19"-os vázaim vannak. (29er, de korábban 26-osból is 19" volt) A stücni 105mm, tehát se túl rövid, se túl hosszú - így teljesen kényelmes. Meglepne, ha neked 21"-os váz kellene.
A fékről nagyon szubjektíven írtál - mondjuk érzésről nem is lehet másképp -, de ha ez vadi új bringa, akkor nem meglepő, hogy még nincsenek bekopva a betétek. Nem ezt érezted furcsának?
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest